otesánek???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
21.5.06 17:26

teplem to nebude…Zkoušíme ho teď utahat (zatím ale vede on) a nenechat ho spát. Už se bojím jít i na procházku, protože spím vestoje…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.06 17:28

Pafka :

nejíš něco míň energetickýho než vždycky? Mněla to moje kamaradka s malou a bylo to tim, že radilálnějí přešla na zeleninu a zdravější potraviny :) a malá chtěla pořádné kalorie :P :P

Mněla bys jíst hodně bílkovin, maso, vejce a tak…pak je mlíčko sytější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.5.06 17:28

Pafko,tohle teď řeším taky-ale malýmu jsou 3 měsíce za týden.taky ho mám pořád u prsu.ale on teda nesaje 25minut:-)v noci taky po 2 hodinach.ale zaráží mě,že ty prsa mám spíš vycuclý a žádnou zvýšenou tvorbu mlíka si nevycucal.už to trvá od pondělka.ale jinak vypadá spokojeně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.06 17:31

Monindo, vycucly prsa neznamena, ze nemaji mleko - jen se ti uz proste prestavaji tolik nalivat. Spousta holek si mysli, ze to znamena, ze uz nemaji mleko, ale to je jen mytus, mleka je presne podle potreby.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.5.06 17:36

když se narodil, měl 4780, je to tlusťoch, ale vypadá tak nějak souměrně. Doktorka řekla, že je „Fakt pěknej“. Jedině je mi divný, že občas blinká- teda divný…když se přecpává… Ale předtím nikdy neblinkal a v noci spal od cca 21:00 do sedmi ráno bez přestávky. No brouček! Tohle začlo sice jak se oteplilo, ale teď už druhý den žádné vedro není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.5.06 17:37

pafka:s utahanim jsme to take zkouseli,nedali jsme ho treba odpoledne spat aby byl vecer unaveny -vubec to nepomahalo, bylo to jetse horsi, protoze byl nevrlej z toho nevyspani.byl unavenej ale neslo mu treba usnout uz z toho pretazeni.
ja jsem tak casto v noci nevstavala,ale nekdy to tak bylo-par dni a to jsem byla teda grogy.
drzim pesti at uz spi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.5.06 17:43

LESINA:no právě,mlíko v nich určitě je:-)ale je to zvláštní,fakt si připadám vycuclá:-)

uvidíme v pátek na vážení.

m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.06 17:46

Ja se po narozeni Pepi tesila, ze zase budu chvili prsata (kojila jsem az do porodu Adlu) - a houby… Nalita prsa jsem mela tyden, pak z nich zase byly vycucly africanky :(
Ale Pepulka je sikovna a zdravoucka, tak to neresim :D A kojim doted.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.5.06 17:46

medičko, možná máš pravdu- myslím že jsem trošku změnila stravu…víc zeleniny, trápilo mně, že se mi ručička na váze nechce pohnout …ještě o tom budu přemýšlet..už mi to moc nemyslí.
Lesinko, jak se „stopne noční kójo?“ Když ho nenakrmím, cpe si pěstičky zuřivě do pusy a fňuká tak, že mi to rve srdce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.06 18:02

NAm to stopnuti trvalo u Adly jen par dni, ale to bylo tim, ze jsem ji hned ze zacatku proste nedala a sla s ni skakat na balon - takze si po par dnech rekla, ze ji to buzeni nestoji za to a dal spinkala celou noc. V jejim pripade tak od devate az desate (je fakt desna sova, uspat ji driv je nemozne!!!!) az do deviti, pul devate.
U Pepi jsme tak za:,–(ova nebyla, hezky se mi ji podarilo se nechat v noci rozezrat - ke konci uz jedla v noci po dvou hodinach… No des!
No a tak jsem s ni proste vstavala a fungovala v noci. Jak se zacala dozadovat, tak se vstalo a bud jsem sla sledovat telku a hojdat, nebo jsem sla do kuchyne neco delat, Pepca byla v sedacce a tak do hodinky samou nudou usnula. A jak rvala, slo se hopsat na balon. Po par tydnech to vzdala a od te doby spinka 11-12 hodin v kuse. Podotykam, ze Pepi bohuzel nedudla, takze ji nebylo cim osalit :( S dudlem by to bylo snazsi.
Hlavni vtip je v tom, ze proste nedostala nic jineho nez vodu - a tu jen v nejvyssim zoufalstvi. Sice to bylo prvnich par dni strasne, ale pak se zacalo zlepsovat a ted sklizime plody - ona se fakt kolem osme ukoji ke spani a priste o ni vime az kolem sedme… A v posledni dobe i pozdeji.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.5.06 18:22

Děkuji všem za rady, zdá se, že jsme z nejhoršího venku- už druhou noc spal Gábošek pět hodin v kuse bez kojení. Možná to bylo změnou v mém jídelníčku- chtěla jsem konečně trochu schodit a jíst zdravěji, taky jsem byla k smrti unavená a vrátila se ke kafíčkování (odpoledne).
No, naděje, že bych zhubla je v čudu- vrátila jsem se k tučným vývarům a baštím bez ohledu na váhu všechno, na co mám chuť a kafe si dopřeju radši hned dopoledne a přes den se snažím to zvířátko ve spolupráci s tatínkem utahat…
Díky móóóóóóóóóóóóóóc za morální podporu, kterou jsem opravdu nutně potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
25.5.06 12:56

Pafko,
tak to je skvělé, že máš zase větší klid! Jen ať chlapík spí v noci co nejvíc, ať má odpočatou maminku. A ty kila… neboj, na procházkách s kočárem se dá taky zhubnout :P

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová