Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zupina píše:
@Jandule88 to tedy vlastní tělo si se mnou pěkně zahrává. I když trošku dávám za vinu kapkam gynex které beru dva měsíce, nejprve mi cyklus zkrátili na 25dni a druhý měsíc mi vyvolali vícenásobnou ovulaci a tyhle potíže co mám teď
Ty kapky by ale spíš měly prý pomoct tělo dát dokupy,co jsem tu někde četla ne?A nebo ti prostě nesedly,jestli třeba nebereš ještě jiné léky,co by spolu s gynexem „nekamarádily“Jinak nevím,co ti poradit.nějaké bylinky jedině.
@Jandule88 no já myslím že ty kapky mi nakopli ovulaci neb dle Dr byla bouřlivá a vícečetná. Stále čekám na MS zítra zkusím test
@Zupina píše:
@Jandule88 no já myslím že ty kapky mi nakopli ovulaci neb dle Dr byla bouřlivá a vícečetná. Stále čekám na MS zítra zkusím test
Už jsi zkoušela ten test?Jak se cítíš?
@Jandule88 no jo zkoušela a je pozitivní
podbřišek pobolíva furt a na stejném místě ale řekla bych že už to je slabší bolest a ne celý den, u Dr jsem zatím nebyla
@Zupina To je krásná zpráva!!!Gratuluji!
Hlavně,že jsi v pořádku a oni tě na gyndě objednají stejně až v 6.týdnu-7.týdnu těhotenství na vyšetření a utz,dřív nic moc není vidět.Nebo mě to tak tenkrát říkali,když jsem čekala dcerku. ![]()