Ovulace týden před MS? Nebo jen PMS...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
508
26.10.18 15:14
@Zupina píše:
@Jandule88 to tedy vlastní tělo si se mnou pěkně zahrává. I když trošku dávám za vinu kapkam gynex které beru dva měsíce, nejprve mi cyklus zkrátili na 25dni a druhý měsíc mi vyvolali vícenásobnou ovulaci a tyhle potíže co mám teď :(

Ty kapky by ale spíš měly prý pomoct tělo dát dokupy,co jsem tu někde četla ne?A nebo ti prostě nesedly,jestli třeba nebereš ještě jiné léky,co by spolu s gynexem „nekamarádily“Jinak nevím,co ti poradit.nějaké bylinky jedině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
26.10.18 21:29

@Jandule88 no já myslím že ty kapky mi nakopli ovulaci neb dle Dr byla bouřlivá a vícečetná. Stále čekám na MS zítra zkusím test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
29.10.18 10:11
@Zupina píše:
@Jandule88 no já myslím že ty kapky mi nakopli ovulaci neb dle Dr byla bouřlivá a vícečetná. Stále čekám na MS zítra zkusím test

Už jsi zkoušela ten test?Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
29.10.18 11:05

@Jandule88 no jo zkoušela a je pozitivní :potlesk: podbřišek pobolíva furt a na stejném místě ale řekla bych že už to je slabší bolest a ne celý den, u Dr jsem zatím nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
29.10.18 18:25

@Zupina To je krásná zpráva!!!Gratuluji! :kytka: Hlavně,že jsi v pořádku a oni tě na gyndě objednají stejně až v 6.týdnu-7.týdnu těhotenství na vyšetření a utz,dřív nic moc není vidět.Nebo mě to tak tenkrát říkali,když jsem čekala dcerku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
29.10.18 18:51

@Jandule88 děkuji snad bude vše ok a ta bolest bude k tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie