Ovulační krvácení a zkušenosti. Špinění uprostřed cyklu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3069
21.8.12 13:21

Mám to samé. Pět dní klasická MS a v půlce cyklu dva tři dny slabé špinění. Trochu mě pobolívá v podbřišku, jinak mě to neobtěžuje. Doktor mi také říkal, že je to normální. Někdo to tak prostě má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.12 14:37

Mě se to teda stalo prvně :-/ po drobnější pauze beru HA, ale už půl roku, takže by to mělo být trochu srovnaný. Tak uvidím, co mi to udělá… Ale mám před sebou dovolenou a nechtěla bych mít u moře problémy. Ale díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivca001
9.11.12 10:53

Ahoj ted jsem nasla tuhle diskusi, protoze mam stejny problem, ted poprve uprostred cyklu se mi spustila menstruace (ne jen spineni), ale beru antikoncepci. Od te doby co beru HA mam menses uplne pravidelne tak me to prekvapilo.

• Citovat
  • Upravit
evalosss
10.1.13 12:10

Ahoj ja take nevim co mam delat :( 24.12 jsem mela mens. mivam to pravidelne na den.uz 2 roky neberu nic a vse v poho, jen krvaceni je dost sylny. ted po prve jsem zacala po tydnu spinit, spise tmava krev, spinim uz.7 den, spis hodne slaby. menzes. vcera me dala doktorka norethisteron, ale bojim se to jist, je to pry driak.deti jeste nemam.pry je to diky ovulaci, ale tak dlouhe krvaceni, pisete
3 dny a ja tak dlouho a nevypada to ze by to chtelo prestat. nevim zda nemam pockat do dalsi mens. a pak to resit',pokud to neprestane:(

• Citovat
  • Upravit
ivca001
10.1.13 12:39

to evalosss

Ja to tak udelala, vyprdla jsem se na rady doktora, koupila si caje na vyrovnani menstruace a pockala. Ted je to v poradku jako driv (musim zaklepat). Tak doufatm ze to byl jen ojedinely problem.

• Citovat
  • Upravit
6
9.3.13 11:52

Auvajauva

Holky, taky prosím o radu (mezitím čekám na odpověď na smsku z gyndy, ale většinou odepíšou až večer). Začala jsem dost krvácet právě v půlce cyklu, rovnou na gyndě v čekárně. Na UTZ byl prasklý folikul, takže ovulace proběhla někdy před pár dny/hodinami. Doktor se krvácením nijak neznepokojoval, ale mně je divné, že mě u toho bolí břicho jako při menstruaci, možná dokonce víc. Je to normální?
Tohle krvácení mám poprvé v takové míře, jinak posledních pár měsíců při ovulaci maximálně jeden den maililinko zašpiním…
Tak mi jde jen o to, jestli to není regulérní menstruace - ale to by asi doktor řekl, bylo by to vidět na UTZ, že? Trošku plaším, byla jsem zvyklá mívat spíš zpoždění, než krvácení navíc, nikdy se mi to nestalo a tedy dokáže to hodně moc narušit plány, co to jako má být? :D
Hezkou sobotu přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gingerjane
15.3.13 13:26

Zdravím Vás holky, hlásím se k Vám též. Je to teď 3 měsíc, co se mi to objevuje taky. MuDr. říkal, že by mi dal nějaké prášky. A má kamarádka to má taky. Jde na něco jako je Dana.

• Citovat
  • Upravit
glucy
9.4.13 13:36

Ahoj mám taky podobný problém jen je to hustý tmavý výtok bez bolesti. Nevím zda je to ovulační krvácení nebo něco vážného. Nemáte někdo zkušenost… :(

• Citovat
  • Upravit
1653
9.4.13 14:33
@glucy píše:
Ahoj mám taky podobný problém jen je to hustý tmavý výtok bez bolesti. Nevím zda je to ovulační krvácení nebo něco vážného. Nemáte někdo zkušenost… :(

neni to uhnizdování ;)? ovulační krvácení jsem měla dvakrát v životě a vždy to byl takový slabý růžový výtok nevím jestli to může vypadat i jinak ale když se mi to stalo poprvé tak jsem z toho byla vykulená 8o taky jsem to měla bez bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glucy
9.4.13 14:53

No já doufám že ne. Protože se nám s přítelem stala nehoda. Při sexu nám praskl kondom, ale dříve než se udělal. Ale bylo to už poté co se jednou udělal a nebyl mezi tím na wc ani se umýt, tak jsem se bála že by něco mohlo být v predejakucni tekutine, chtěla jsem si vzít 8pilulek vysoce hormonální antikoncepce (má nahradit postinor) ale ty 4 po 12 hodinách jsem vyzvracela. Ale bylo to týden od začátku ms tudíž v neplodné dny. A teď po 16 dnech se mi děje tohle. Tak jsem zoufalá. Snad jsem to napsala pochopitelně :(

• Citovat
  • Upravit
1653
9.4.13 19:59
@glucy píše:
No já doufám že ne. Protože se nám s přítelem stala nehoda. Při sexu nám praskl kondom, ale dříve než se udělal. Ale bylo to už poté co se jednou udělal a nebyl mezi tím na wc ani se umýt, tak jsem se bála že by něco mohlo být v predejakucni tekutine, chtěla jsem si vzít 8pilulek vysoce hormonální antikoncepce (má nahradit postinor) ale ty 4 po 12 hodinách jsem vyzvracela. Ale bylo to týden od začátku ms tudíž v neplodné dny. A teď po 16 dnech se mi děje tohle. Tak jsem zoufalá. Snad jsem to napsala pochopitelně :(

těžko říct může to být cokoliv :think: já bych to asi nechala být a počkala, bud pak ms normálně dostaneš -v tom případě nebude už co řešit a nebo nedostaneš a i to nemusí znamenat těhotenství může to být vlivem nějakých hormonální poruchy…takže nezbývá než čekat :) pokud ms nedorazí zkus těhotenský test pokud bude negativní tak bych navštívila doktora držím palečky at to dopadne tak jak si ty přeješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
1.5.13 23:22
@MarDen píše:
neni to uhnizdování ;)? ovulační krvácení jsem měla dvakrát v životě a vždy to byl takový slabý růžový výtok nevím jestli to může vypadat i jinak ale když se mi to stalo poprvé tak jsem z toho byla vykulená 8o taky jsem to měla bez bolesti…

Ahoj, prosim o radu - dnes ovuluji a s manzelem spolu uz treti den spime. Pred chvili po dnesnim sexu jsem zacala krvacet - neni to ms krev, ale svetla cervena krev a bylo ji opravdu hodne! Pises, ze se ti to stalo 2× v zivote.. Resila jsi to nejak? Nebo je to normalni? Mam ted strach, nemuzu usnout a rano popadim k dr.. Ja se tesila na tuleni v ovulce a misto toho resim necekane krvaceni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.13 10:20
@Alickaaa píše:
Ahoj, prosim o radu - dnes ovuluji a s manzelem spolu uz treti den spime. Pred chvili po dnesnim sexu jsem zacala krvacet - neni to ms krev, ale svetla cervena krev a bylo ji opravdu hodne! Pises, ze se ti to stalo 2× v zivote.. Resila jsi to nejak? Nebo je to normalni? Mam ted strach, nemuzu usnout a rano popadim k dr.. Ja se tesila na tuleni v ovulce a misto toho resim necekane krvaceni :zed:

já to nijak neřešila bylo to jen slaboulinké krvácení, s tímhle neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teriiii
17.6.13 13:23

krvácení při sexu

Alickaaa :
Ahoj, mě se děje to samé. Od té doby. co neberu antikoncepci, vždy dost krvacim při sexu při ovulaci. Chystám se s tím k lékaři, protože mě to už štve. Nepočítám dny, tak nás to vždy překvapí, je to jasně červená krev, žádné špinění, vždy se musíme přesunout do sprchy, protože je to fakt hodně. A hned po pár minutách po styku už ani kapka. Máš už nějaké nové info co s tím?

• Citovat
  • Upravit
13
11.2.14 09:44

Ahoj holky.

Koukám že většina doktorů to moc neřeší :-(
Mě se to stalo nedávno při styku. Koukali jsme oba jako puci a to to byl jen takový narůžovělý… něco.
Jsem po dvou konizacích tak mě to trochu vyděsilo :-( volala jsem na gyndu a tam mi SESTŘIČKA řekla že se to může stát že to je v pohodě, ale pokud by se to mělo opakovat s nějakou pravidelností že mám určitě přijít!
Mě se to neopakovalo tak v pohodě. Je fakt že neberu žádné prášky.
Nevím jak by to bylo HA. Ale určo bych asi tlačila doktora s tím že to nepovažuju za normální. Někdo psal o čaji. To je super nápad, já jsem teď pila čistící kvůli exému a musím říct že tak slabou MS jsem neměla snad ani napoprvé, skoro žádné bolesti no super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová