Pád ze židle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
30.1.11 21:25

Nejnebezpecnejsi jsou prvni 3 hodiny, jestli nesla spat v 18:00, tak to asi bude OK
muze se projevi i pozdejsi úpomalejsi krvaceni do lebky, ale to uz neni tak dramaticke, obvykle je dost casu si toho vsimnout a vyresit

v roce a trech mesicich by snad uz mohla zase usnout, ne? Mozna ze ne......
co se stane, kdyz tam vlezes ale budit ji nebudes? vzbudi se tim cvaknutim dveri, nebo ne?
asi bych ji treba nebudila uplne, ale koukala bych, jestli se treba zavrti a jestli pri tom zavrteni nehejbe jen jednou stranou a druha nelezi jak hadr, taky koukni na oblicej, jestli nema dole jeden ustni koutek -sleduj vzdy symetrii
idelani by samozrejme bylo probudit ji alespon do otevreni oci - po otresu mozku se doporucuje kazdou hodinu - ale to je silenost. tak bych alespon koukla na to zavrteni treba nez pujdes spat a pak treba jeste jednou v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.1.11 21:26

mě se dcera jednou zkoulela z manželské postele, stačí chvilenka nepozornosti. měla modřinu na čele a naseklej ret. běžela jsem k dětský a ona úplně vklidu říká- a jak dlouho byla v bezvědomí??? 8-o Když sjem ji říkala, že nebyla tak byla absolutně v poho. Koukla ji na reakce panenek a poslala nás domů.říkala mi, že děti jsou dost odolný i když tak nevypadaj. Já bych na ni asi víckrát jukla ale asi bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
30.1.11 21:40
Pudloslava píše:
Nejnebezpecnejsi jsou prvni 3 hodiny, jestli nesla spat v 18:00, tak to asi bude OK
muze se projevi i pozdejsi úpomalejsi krvaceni do lebky, ale to uz neni tak dramaticke, obvykle je dost casu si toho vsimnout a vyresitv roce a trech mesicich by snad uz mohla zase usnout, ne? Mozna ze ne......
co se stane, kdyz tam vlezes ale budit ji nebudes? vzbudi se tim cvaknutim dveri, nebo ne?
asi bych ji treba nebudila uplne, ale koukala bych, jestli se treba zavrti a jestli pri tom zavrteni nehejbe jen jednou stranou a druha nelezi jak hadr, taky koukni na oblicej, jestli nema dole jeden ustni koutek -sleduj vzdy symetrii
idelani by samozrejme bylo probudit ji alespon do otevreni oci - po otresu mozku se doporucuje kazdou hodinu - ale to je silenost. tak bych alespon koukla na to zavrteni treba nez pujdes spat a pak treba jeste jednou v noci.

bohužel neusne,od mala spí sama v pokojíčku,protože jsme jí v noci budili,pokud ju něco vzbudí,vydrží byt vzhůru i 3 hodiny,takže kolem pokojíku se chodí doopravdy po špičkách,jinak je tam tma jak v pytli,no před chvilkou jsem tak byla sahla jsem jí na ruku tak se trochu zavrtěla ale čím to fakt nevím,víc jí raděj probouzet nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
30.1.11 21:41
Uju píše:
mě se dcera jednou zkoulela z manželské postele, stačí chvilenka nepozornosti. měla modřinu na čele a naseklej ret. běžela jsem k dětský a ona úplně vklidu říká- a jak dlouho byla v bezvědomí??? 8-o Když sjem ji říkala, že nebyla tak byla absolutně v poho. Koukla ji na reakce panenek a poslala nás domů.říkala mi, že děti jsou dost odolný i když tak nevypadaj. Já bych na ni asi víckrát jukla ale asi bych to nehrotila.

tak snad to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.14 21:37

No tak náš Lukášek začal na židle lézt včera. Dnes jsem si ho natáčel a takhle to dopadlo (doporučuju pustit i se zvukem): video Už během natáčení jsem tušil, že se to asi stane. Jinak je v pohodě a už za dvě minuty to šel zkoušet znova (tentokrát už bez stejného konce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 17:33

Pád z lavičky

Ahoj maminky, 20měsíční syn mi před chvílí spadl venku na procházce z lavičky. Vylezl a stoupl si na lavičku (cca 50 cm vysoko) a koukal zblízka na světýlka a samozřejmě udělal krok do prázdna a po zádech spadl dolů. Nevím, možná se i uhodil do hlavy. Samozřejmě brečel, ale jen chvilku, hraje si, nezvracel, papá a litá. Myslíte, že se mu něco stalo? Samozřejmě je to vždy, když je manžel s autem pryč. Trochu se uklidňuji tím, že malý měl oteplovačky, péřovku, čepici, ale i tak trnu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák