Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimistaa píše:
takze kazdemu je doprano, to, co jeho jest
Ano, vše má svůj důvod
@Venetia píše:
a ve čtyřiceti obzvlášt
Já myslím, že PetrBk nemá ani 30, už je tady v těch panicích trochu binec ![]()
@Kfětoslava píše:
Já myslím, že PetrBk nemá ani 30, už je tady v těch panicích trochu binec
Jj, uz nevím, který byl ten čtyřicetiletý…Peta to ještě da ![]()
@Venetia píše:
Jj, uz nevím, který byl ten čtyřicetiletý…Peta to ještě da
Taky myslím, sex s druhou osobou je celkem fajn záležitost, škoda se o to ochudit ![]()
Nemehlo… já to nepopírám. Nechápu akorát jednu věc.
Včera tady bylo řečeno, že musí přeskočit jiskra. Ideálně oboustranně a že u chlapa je to jednodušší. Že jsem nemehlo přeci přímo neovlivňuje to, jestli se nějaký zalíbim nebo ne, ne? Ta holčina mě vidí úplně poprvé a na první pohled se jí třeba líbím. Nebo je jiskra něco jinýho? Jsem asi chyběl, když se tohle probíralo ![]()
@PetrBk jiskra je to všechno, co člověk kolem sebe šíří. A být sympatický nemusí být rovnitko fešák. Buď svůj, nerozhlašuj okolo, že jsi panic, stejně to nikoho nezajímá, chovej se přirozeně a to by bylo, aby nebylo. Pokud máš potíže se seznamovat, vyzkoušej seznamku. Vztahy nejsou bubáci, i ten druhej je vždycky jenom člověk
@Kfětoslava píše: Taky myslím, sex s druhou osobou je celkem fajn záležitost, škoda se o to ochudit
jak to jedna zenska krasne vyjadrila,
zadny orgasmus jsme nikdy nemela, ale to vzajemne treni sliznic je velmi prijemne
![]()
![]()
@PetrBk píše: Nemehlo… já to nepopírám. Nechápu akorát jednu věc.
Včera tady bylo řečeno, že musí přeskočit jiskra. Ideálně oboustranně a že u chlapa je to jednodušší. Že jsem nemehlo přeci přímo neovlivňuje to, jestli se nějaký zalíbim nebo ne, ne? Ta holčina mě vidí úplně poprvé a na první pohled se jí třeba líbím. Nebo je jiskra něco jinýho? Jsem asi chyběl, když se tohle probíralo
oba extremy odrazuji zenske,
kdyz mi bylo tak patnact, vecne nadrzny, tak byl trochu problem nejakou ukecat, jak jsme se trosku uklidnil, tak uz slo vsechno tak nejak samo, bez problemu,
pokud ma na cele napsano, ze je panic nebo to, nedej boze, jeste vytrubuje do sveta, tak je zase steny problem, zenske to odrazuje, at panny nebo ty po prvnim padu
![]()
@Malaga píše: a přišla tomu na chuť?
nepovedlo se, najak jsem nenasel dost odvahy jit az tak daleko, nemel jsem dostatek drzosti, jen jsem o tom premital, bez jejiho vedomi, skoda, mohl jsem dens poreferovat
![]()
@Venetia píše:
Tobě se to snad zdá normální? Kromě toho, že bych nechtěla byt pokusný králík pro někoho, kdo ještě neměl živou ženu, obávala bych se, že mu sex moc neříká…když tolik let neměl. potřebu
Problém paniců je také obava, že po odpanicování by to mohlo být ještě horší, než před odpanicováním, kdy ještě nevěděli o co přicházejí, že taková milosrdná nevědomost je pro ně taková záchrana, aby se z toho úplně nepomátli.
@PetrBk píše:
Nemehlo… já to nepopírám. Nechápu akorát jednu věc.Včera tady bylo řečeno, že musí přeskočit jiskra. Ideálně oboustranně a že u chlapa je to jednodušší. Že jsem nemehlo přeci přímo neovlivňuje to, jestli se nějaký zalíbim nebo ne, ne? Ta holčina mě vidí úplně poprvé a na první pohled se jí třeba líbím. Nebo je jiskra něco jinýho? Jsem asi chyběl, když se tohle probíralo
Podle mne presne tohle… Libis se ji, probiha ocni kontakt, pak se priblizis.. idealni je treba tanec, kde to probiha prirozene i s temi prvnimi dotyky
@PetrBk píše:
Tak takhle jsem teda nad tim nepřemýšlel
A proč nejdeš někam na zábavu/diskotéku a tam se neopiješ? My jsme to tak dělaly s kamoškama, když nám bylo cca 16 let, 50-53kg, super oblečené, namalované, načesané, to se flirtovalo, to byly časy, ach jooooo, těch chlapů, co se kolem nás motalo, Booožeee, chci to zpět na chvilkuuuu ![]()
@Venetia píše: Podle mne presne tohle… Libis se ji, probiha ocni kontakt, pak se priblizis.. idealni je treba tanec, kde to probiha prirozene i s temi prvnimi dotyky
muze zkusit drzost,
ty jsi tak krasne, ze si te odnesu rovnou domu do postele,
pak to bude vyresene, pravdepodobnost, ze dostane po puse je jen 50% a to stoji za ten risk,
a konverzace muze zacit, obema stranam bude hned od prvni vety, o cem se to tu smlouva, predmet bude jasny, jan misto a cas s ebude upresnovat
![]()
@Klopotkova píše:
A proč nejdeš někam na zábavu/diskotéku a tam se neopiješ? My jsme to tak dělaly s kamoškama, když nám bylo cca 16 let, 50-53kg, super oblečené, namalované, načesané, to se flirtovalo, to byly časy, ach jooooo, těch chlapů, co se kolem nás motalo, Booožeee, chci to zpět na chvilkuuuu
ono to jde i později ![]()