Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Mě to právě vzrušuje a nedovedu napsat proč. Někdy se říká, že si člověk nese trauma z dětství, ale to v mém případě není pravda. Moje dětství bylo úžasné, mám dobré rodiče, po citové a materiální stránce klapalo vše dobře… zkrátka mě starší přitahují tak, jak někoho třeba zrovna ti mladší…
Nevim, jestli to tu zaznelo, ale proc priteli zahybas? Proc s dědou, to jsi uz vysvětlila, ale proč vubec?
Kdyby byl Petr aspoň o těch min.5 let starší, tak už by se dalo říct, že splňuje nějakou tu hranici, do které bych šla(sexuálně) a asi bych ho zaučila.
Doufám, že se brzy pochlubí s prvním zásunem…
@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat ![]()
@Kfětoslava píše:
@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat
Teď jsem se pobavila, výborná hláška ![]()
@Kfětoslava píše:
@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat
Tak ono nejde jen o to zaučení. Ale celkově ta neschopnost oslovit, zaujmout, klofnout babu. To je ten problém, to je to co mě štve. Že nemám nic našukáno je vedlejší, stejně už to nedoženu. O tom to není. Ta možnost jít za nějakou lehkou holčinou a zamávat jí dvěma tisícema na půl hoďky tady je a bude pořád. To můžu udělat kdykoliv.
@PetrBk píše:
Tak ono nejde jen o to zaučení. Ale celkově ta neschopnost oslovit, zaujmout, klofnout babu. To je ten problém, to je to co mě štve. Že nemám nic našukáno je vedlejší, stejně už to nedoženu. O tom to není. Ta možnost jít za nějakou lehkou holčinou a zamávat jí dvěma tisícema na půl hoďky tady je a bude pořád. To můžu udělat kdykoliv.
Jenomže to spolu souvisí. Když se otrkáš v jedné oblasti, budeš sebejistější i v druhé
@Klopotkova píše:
Jsem na starší, vždy to ve mně bylo. Nicméně jsem už 10 let ve vztahu s o 2 roky starším partnerem a když se nad tím zamyslím, tak stejně staří o mně asi opravdu zájem neprojevují a já si jich ani nevšímám, kdyby projevovali, zájem bych neměla. Vzrušují mě chlapi o 10 let starší, co bych akceptovala, tak je muž max o rok mladší, ovšem bavme se o tom, že bych hledala vztah, což nehledám, na sex jedině staršího.A proč? Nevím, mám to tak v sobě nastavené.
edit: na sex o 10 let min. staršího, ideál je pro mě opravdu ten 60tník…
tp tě vzrušují zuby ve sklenici na stolku? Tohle nechápu. ![]()
@Emimin7 píše:
tp tě vzrušují zuby ve sklenici na stolku? Tohle nechápu.
Jedná se pouze o nevinnou úchylku nazývanou gerontofilie. Horší je, když to přejde do dalšího levelu nazývaného nekrofilie ![]()
@Emimin7 píše:
no jsem zvědáva, jací muži ji budou přitahovat třeba v padesáti..mně by šedesátník nebral ani ted ![]()
@Emimin7 píše:
@Venetia píše:
no jsem zvědáva, jací muži ji budou přitahovat třeba v padesáti..mně by šedesátník nebral ani ted
Zase šedesátníci, to už u mě zůstane neměnné, ale není to o tom, že by se mi líbili jen ti 50tníci, 60tnívci, líbí se mi i čtyřicetiletí muži…
@Klopotkova píše:
Zase šedesátníci, to už u mě zůstane neměnné, ale není to o tom, že by se mi líbili jen ti 50tníci, 60tnívci, líbí se mi i čtyřicetiletí muži…
mně taky
čtyřicátníci jsou nej ![]()
@PetrBk píše:
já být chlap, tak to taky neriskuju, ani ne tak kvůli chorobám, ale člověk by si mohl pořídit pěkný trauma…
Tak přímo trauma snad ne. Negativní zážitek možná. To ovšem pány co navštěvují tyto instituce pravidelně, neodradí. Příště si stejně vyberou jinou ![]()