Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14857
4.11.17 12:31
@Klopotkova píše:
Mě to právě vzrušuje a nedovedu napsat proč. Někdy se říká, že si člověk nese trauma z dětství, ale to v mém případě není pravda. Moje dětství bylo úžasné, mám dobré rodiče, po citové a materiální stránce klapalo vše dobře… zkrátka mě starší přitahují tak, jak někoho třeba zrovna ti mladší… :think:

Nevim, jestli to tu zaznelo, ale proc priteli zahybas? Proc s dědou, to jsi uz vysvětlila, ale proč vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.17 12:31

Kdyby byl Petr aspoň o těch min.5 let starší, tak už by se dalo říct, že splňuje nějakou tu hranici, do které bych šla(sexuálně) a asi bych ho zaučila.

Doufám, že se brzy pochlubí s prvním zásunem…

• Citovat
  • Upravit
14857
4.11.17 12:34

@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.17 12:36
@Kfětoslava píše:
@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat :lol:

Teď jsem se pobavila, výborná hláška :pankac:

• Citovat
  • Upravit
105409
4.11.17 12:49
@Kfětoslava píše:
@Klopotkova ty nejsi na svou pipku zrovna lakomá, to se musí nechat :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.11.17 12:49

Tak ono nejde jen o to zaučení. Ale celkově ta neschopnost oslovit, zaujmout, klofnout babu. To je ten problém, to je to co mě štve. Že nemám nic našukáno je vedlejší, stejně už to nedoženu. O tom to není. Ta možnost jít za nějakou lehkou holčinou a zamávat jí dvěma tisícema na půl hoďky tady je a bude pořád. To můžu udělat kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14857
4.11.17 12:57
@PetrBk píše:
Tak ono nejde jen o to zaučení. Ale celkově ta neschopnost oslovit, zaujmout, klofnout babu. To je ten problém, to je to co mě štve. Že nemám nic našukáno je vedlejší, stejně už to nedoženu. O tom to není. Ta možnost jít za nějakou lehkou holčinou a zamávat jí dvěma tisícema na půl hoďky tady je a bude pořád. To můžu udělat kdykoliv.

Jenomže to spolu souvisí. Když se otrkáš v jedné oblasti, budeš sebejistější i v druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.11.17 13:03
@Klopotkova píše:
Jsem na starší, vždy to ve mně bylo. Nicméně jsem už 10 let ve vztahu s o 2 roky starším partnerem a když se nad tím zamyslím, tak stejně staří o mně asi opravdu zájem neprojevují a já si jich ani nevšímám, kdyby projevovali, zájem bych neměla. Vzrušují mě chlapi o 10 let starší, co bych akceptovala, tak je muž max o rok mladší, ovšem bavme se o tom, že bych hledala vztah, což nehledám, na sex jedině staršího.

A proč? Nevím, mám to tak v sobě nastavené.

edit: na sex o 10 let min. staršího, ideál je pro mě opravdu ten 60tník…

tp tě vzrušují zuby ve sklenici na stolku? Tohle nechápu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
4.11.17 13:09
@Emimin7 píše:
tp tě vzrušují zuby ve sklenici na stolku? Tohle nechápu. :D

Jedná se pouze o nevinnou úchylku nazývanou gerontofilie. Horší je, když to přejde do dalšího levelu nazývaného nekrofilie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105409
4.11.17 13:12
@Emimin7 píše:

no jsem zvědáva, jací muži ji budou přitahovat třeba v padesáti..mně by šedesátník nebral ani ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
4.11.17 13:12
@Emimin7 píše:
:mrgreen: zase jí nekousne :mrgreen:, starej dědek by mě teda fakt nevzrušil :mrgreen:, ale třeba si říká ten starej už moc šancí nemá tak já se obětuji :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.17 13:16
@Venetia píše:
no jsem zvědáva, jací muži ji budou přitahovat třeba v padesáti..mně by šedesátník nebral ani ted :D

Zase šedesátníci, to už u mě zůstane neměnné, ale není to o tom, že by se mi líbili jen ti 50tníci, 60tnívci, líbí se mi i čtyřicetiletí muži…

• Citovat
  • Upravit
105409
4.11.17 13:19
@Klopotkova píše:
Zase šedesátníci, to už u mě zůstane neměnné, ale není to o tom, že by se mi líbili jen ti 50tníci, 60tnívci, líbí se mi i čtyřicetiletí muži…

mně taky :mrgreen: čtyřicátníci jsou nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.11.17 14:10
@PetrBk píše:

já být chlap, tak to taky neriskuju, ani ne tak kvůli chorobám, ale člověk by si mohl pořídit pěkný trauma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.11.17 17:51

Tak přímo trauma snad ne. Negativní zážitek možná. To ovšem pány co navštěvují tyto instituce pravidelně, neodradí. Příště si stejně vyberou jinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí