Dotazy - Spací pytel, botičky a vrácení těhotenské průkazky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
3.9.10 12:53

Ondra má asi od tří měsíců spacák, obyčejný bavlněný bez rukávů, jen přes ramínka, v něm spí v overálku s dlouhým rukávem. I na chalupě, kde je fakt zima. Ručičky má jako led, ale za krkem i na bříšku je krásně teploučký, takže myslím, že zima mu není.

Botičky jsme jako nechodící měli capáčky, myslím že od g-mini, stály asi 150,– Kč (ale to už si napamatuju, kecala bych). Píšeš, že ho občas vyndáš z kočárku a ťapete spolu - to jako že on chodí po chodníku? Nebo že ho nosíte a on kouká? Protože jestli ťape prcek, tak bych holt investovala a koupila pořádné botky, my na prvních pár občasných krůčků měli tyhle:, , stály myslím do 500,– Kč.

Těhotenskou průkazku si v porodnici nechali, jen mi z ní vyndali fotky z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.9.10 12:55

ahoj
ad TP - sestra rodila v roce 2003 a prukazku ji vratili. ja v roce 2006 a 2009 a nikdy mi ji nevratili. u prvniho jsem si ji ofotila a fotky se nam pak nejak zahadne ztratili , u druheho jsem nastoupila do nemocnice necekane a zustala tam az do porodu takze to bylo bez sance. nejak mi to neni prano :lol:

ad spaci pytel - videla jsem loni velky zatepleny s odepinatelnymi rukavy v C&A a jeden takovy mame z mmb pouzivany taky znacky C&A , takze tam bycch se podivala. a obcas ma tchibo hodne teple sp. pytle

ad botky - mame capacky znacky Nolen , mela jsem i na prvniho syna a spokojenost :palec: . jen na leto jsem mu koupila sandalky v Renu, zrovna meli nejakou slevu , tak vysli asi na 400kc a v Deichmanu jsi koukala na Elefanten tak na ten nekoukej a koukni na nejaky to jejich Bobbi … ty jsou daleko levnejsi. nebo pak KCS znacka Peddy taky levne nebo Bata. do kocarku kdyz jeste po venku nechodi urcite staci bohate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
3.9.10 13:31

Ahoj,

1. taky se snažíme vyřešit - u tý menší
  1. u malý ještě neřešíme, té větší jsme jako první bodičky kupovali capáčky od této české firmy http://www.dpk.cz/

Cenu už nevím, ale byla jsem mile překvapena, čekala jsem vyšší.
Od té doby boty kupujeme jenom tam. (i když ceny už šly nahoru :-( )

1. v ani jendom případě mi průkazku nevrátili, ani nenabídli k okopírování…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.9.10 13:35
Betty03 píše:
  1. teplé spací pytle dělá Tchibo, jsou teda jako na ramena, ale dáš teplou mikinku a je to v pohodě. Naše děti spí pod peřinkou, sice se občas odkopou a máme docela chladno, ale jsou zvyklí a nemocní minimálně.

2)holky měly capáčky zn. Nolen, což je česká zn., šijí je z kůže, jsou výborné, že se nesmekají a nedeformují nožičku, protože dokud dítě nechodí, bačkůrka se nedoporučuje, až když převládá chůze nad lezením. podívej se na www.capacky.cz tuším

1. průkazka se myslím nevrací, je součástí porodopisu, alespoŇ v Chrudimi. Já si ji taky okopírovala, tedy už mám 2 do sbírky. :lol:

já myslela bačkůrky ale jsou to spíš otevřené botičky kotníčkové a pevné,tuším od santé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.9.10 13:57

Ahoj,
mohla bych nabídnout kousek, který byste možná využili. Velikost 74/80, celková délka od ramene 75 cm, šířka 39cm. Barva světle fialková v kmbinaci s modrou, rukávy modré, zn. Sweet-baby. Po dvou dětech, ale funkčně naprosto v pořádku, zapínání pohodlné - oboustranný zip na PD. Využití buďto jako slabší fusak či teplejší spací pytel.
Nabídnu za poštovné + 10,–, v případě zájmu bez problémů nafotím, Čarba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.9.10 14:03

bumbika, ťapeme tak, že ho dám na zem a s přidržováním jde sám, kdybych měla kšíry, tak by asi taky ťapkal sám.

Jinak Vám všem děkuji za rady, takže po botičkách i pytlích se poohlédnu a případnou druhou TP si také včas okopíruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová