Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Aquarius79 píše:
@Kipa22
Nemyslíte spíše Jaroslava Matýse, viz. níže?@LaRoux
Co třeba toto ?
Co to je za blábolila? Ten skáče od genderu ke smečce lvů, pak zas probírá adopce a ADHD a to všechno skoro v jedný větě.
Než dovést dítě k takovému odborníkovi, tak radši fakt nic.
@robínek píše:
Co to je za blábolila? Ten skáče od genderu ke smečce lvů, pak zas probírá adopce a ADHD a to všechno skoro v jedný větě.Než dovést dítě k takovému odborníkovi, tak radši fakt nic.
Ono jestli to nebude tím, že všechno spolu tak nějak souvisí.
Takže podle mediální zdatnosti budeme posuzovat odbornost jedinců, no to potěš koště.
@Aquarius79 píše:
Takže podle mediální zdatnosti budeme posuzovat odbornost jedinců, no to potěš koště.
To není záležitost mediální zdatnosti ale konzistentnosti myšlení. Pokud skáče z tématu na téma bez ladu a skladu, tak to žádná bedna nebude.
@Aquarius79 píše:
Matýs je hlavně pěkný vůl a ne kvůli mediální zdatnosti.
Já jsem si to tedy celé poslechl, a nepřišlo mi to nějaké neuspořádané, či nelogické.
@Ja-rekk píše:
Matýs je hlavně pěkný vůl a ne kvůli mediální zdatnosti.
Tohle je jak zpráva o počasí, buď to vyjde, nebo ne.
@Aquarius79 píše:
Tohle je jak zpráva o počasí, buď to vyjde, nebo ne.
Plácá pátý přes devátý, ale to není jeho největší problém. Neříkám, že nemá v něčem pravdu, ale jeho arogantní přístup je v profesi kterou vykonává a vzhledem ke skupině se kterou pracuje sakra špatně. Já být dítě a on na mě nastoupit tak, jak má ve zvyku, tak z toho začnu snad koktat. Ne za mě nemá takový člověk co léčit psychicky nemocné dětské pacienty, ale je to samozřejmě jenom můj názor.
@Ja-rekk píše:
Plácá pátý přes devátý, ale to není jeho největší problém. Neříkám, že nemá v něčem pravdu, ale jeho arogantní přístup je v profesi kterou vykonává a vzhledem ke skupině se kterou pracuje sakra špatně. Já být dítě a on na mě nastoupit tak, jak má ve zvyku, tak z toho začnu snad koktat. Ne za mě nemá takový člověk co léčit psychicky nemocné dětské pacienty, ale je to samozřejmě jenom můj názor.
hmm, Trikolóra, metál od Zemana, mluví jak tatar… mně vždycky dojme, jak je to všechno v harmonii ![]()
@Ja-rekk píše:
Přesto jeho ordinace nemá vůbec špatné hodnocení a recenze. To, že to není pro každého, je jasné, ale také to může být i ku prospěchu věci. Tady se můžeme jen názorově dohadovat, ale bez vlastní zkušenosti nemáme právo ho hodnotit. Znám ale jiného lékaře, z jiného oboru a také léčí šokem. Též jsou na něj názorové rozpory, ale hodnocení a recenze zase víc, než dobré. Takže pokud pomáhají třeba jen určitému spektru pacientů, tak to je také dobře, ne?
@Aquarius79 píše:
Přesto jeho ordinace nemá vůbec špatné hodnocení a recenze. To, že to není pro každého, je jasné, ale také to může být i ku prospěchu věci. Tady se můžeme jen názorově dohadovat, ale bez vlastní zkušenosti nemáme právo ho hodnotit. Znám ale jiného lékaře, z jiného oboru a také léčí šokem. Též jsou na něj názorové rozpory, ale hodnocení a recenze zase víc, než dobré. Takže pokud pomáhají třeba jen určitému spektru pacientů, tak to je také dobře, ne?
No za mě zkrátka ne. Ale tvůj názor ti samozřejmě neberu.
@FlorenceF Jenkins píše:
Tvoje židovske vtipy čtu rada, ale tyhle vyhřezy uz nechapu
Tak to se omluvám, já myslel, že víš o co ti jde.
@Venetia píše:
@KalamityJohn píše:
Podobných spratků jsou USA plné, helikoptérove matky tu mají pred českými pěkných pár let náskok.
Jj, to přijde až ty dnešní batolata dorostou
A budou ničit pomníky, občas vystřílej školu…a TV bude ukazovat zdrcené matky - „on to byl vždycky tak hodný kluk…“
@KalamityJohn píše:
Tak to se omluvám, já myslel, že víš o co ti jde.
Už se netrap ![]()
@Aquarius79 píše:
A když vysvětlování nezabere a dítě dál bude zkoušet hranice, za které může jít? Tak podle mne lepší jedna rána lískovkou, než vlaková souprava v akci. Jaké trauma podle vás může mít z občasného lísknutí, nebo pláče? A tady tedy poprosím o nějaké ty výstupy, ať vidím, jak moc je společnost traumatizována.Kultivovanost společnosti je dlouhodobě na ústupu, bohužel.
Pardon, ale rána lískovkou? Víš, že je to nelegální? (Teď beze srandy)
@Emmie píše:
Pardon, ale rána lískovkou? Víš, že je to nelegální? (Teď beze srandy)
Srandu tedy nechám bokem.
Tak co je na tom nelegálního?