Pár výchovných na zadek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24857
21.6.21 17:12
@Aquarius79 píše:
Srandu tedy nechám bokem.Tak co je na tom nelegálního?

Za chvíli bude nelegalni dite prastit. At je to kdokoli, cimkoliv, doufam. Copak se deti bijí?
Ceho tim docilis? Pouze toho, ze dite se začne bat, ale docela urcite ne toho, ze pochopi, proc to nema delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
21.6.21 17:18
@robínek píše:
Jasně, jedna dobře míněná facka v pubertě od partnera napravila léta matčiny laxní výchovy a jen díky té facce je teď dcera slušně vychovaná. :mrgreen:

Docítam a prosim te, nemam kacni vychovu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.6.21 17:24
@_.Emilyyy píše:
Docítam a prosim te, nemam kacni vychovu :kytka:

kacní? :mrgreen: asi laxní… :lol: a ne, neboj, myslela jsem to celé ironicky, z laxní výchovy tě nepodezřívám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
21.6.21 17:29
@robínek píše:
kacní? :mrgreen: asi laxní… :lol: a ne, neboj, myslela jsem to celé ironicky, z laxní výchovy tě nepodezřívám :kytka:

Tak si zapamatuj muj problem na emiminu, kdyz pisu na mobilu - pisu moc rychle, a mam zaplou autokorekci :P :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.06.21 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
21.6.21 17:30
@stock píše:
Za chvíli bude nelegalni dite prastit. At je to kdokoli, cimkoliv, doufam. Copak se deti bijí?
Ceho tim docilis? Pouze toho, ze dite se začne bat, ale docela urcite ne toho, ze pochopi, proc to nema delat.

Zrovna včera jsem četl, že u nás je to něco mezi 75% a 80%. Takže ano, děti se bijí.

Nicméně @Emmie psala, že plácnutí lískovkou je nelegální, tak mne zajímá, co je na tom v současnosti nelegálního?

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
21.6.21 17:32
@_.Emilyyy píše:
Tak si zapamatuj muj problem na emiminu ldyz pisu na mobilu - pisu moc rychle, a mam zaplou autokorekci :P :mrgreen:

Tak to můžeme být rádi, že to dopadlo, jak to dopadlo, protože ty telefony umí někdy napsat moc pěkné věci.

• Citovat
  • Upravit
150066
21.6.21 17:38
@Anonymní píše:
Ahoj, řeším teď takovou situaci, pro někoho možná kravina. Syn jezdí často k babičce, má jí rád. Někdy je zlatý, ale někdy hrozně zlobí a dnes dosal na zadek, docela dost a na holý. To se mi vůbec nelíbí, tak nevím, co s tím? Je to normální nebo to trošku přestřelila? Prý hodně brečel. Je mi ho celkem líto, ikdyz vím, že to s ním není někdy jednoduché. Od nás dostal tak párkrát na zadek přes kalhoty, jen tak aby se neřeklo, jinak vůbec.

Už jste si to zakladatelko s prababi a synkem vyříkali, vyřešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
21.6.21 18:19

Jestliže s manželem zastáváte výchovnou metodu vysvětlením, tak jste měli tchyni obeznámit.
má na zadečku flek od ruky? nebo ho má rudý? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
21.6.21 18:50
@Aquarius79 píše:
Zrovna včera jsem četl, že u nás je to něco mezi 75% a 80%. Takže ano, děti se bijí.Nicméně @Emmie psala, že plácnutí lískovkou je nelegální, tak mne zajímá, co je na tom v současnosti nelegálního?

V tom případě bude ten zákon na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
21.6.21 19:00
@stock píše:
V tom případě bude ten zákon na miste.

Je naivní si myslet, že zákon to vyřeší. Ne, bude se porušovat, stejně jako při výrobě drog, řízení v opilosti, či nedovolené ozbrojování.

• Citovat
  • Upravit
24857
21.6.21 19:23
@Aquarius79 píše:
Je naivní si myslet, že zákon to vyřeší. Ne, bude se porušovat, stejně jako při výrobě drog, řízení v opilosti, či nedovolené ozbrojování.

Mylis se. Jak jen si deti uvedomi sva práva, biti deti ubude. Ver tomu, ze normalne myslící clovek ten zákon nepotrebuje. A ti, kvuli kterym ten zákon byt musi, to trosku zbrzdi. Ne každý vyrabi drogy, ne každý řídí v opilosti… Ten zákon chrani deti a tak je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
21.6.21 19:59
@stock píše:
Mylis se. Jak jen si deti uvedomi sva práva, biti deti ubude. Ver tomu, ze normalne myslící clovek ten zákon nepotrebuje. A ti, kvuli kterym ten zákon byt musi, to trosku zbrzdi. Ne každý vyrabi drogy, ne každý řídí v opilosti… Ten zákon chrani deti a tak je to dobře.

No já vám nevím .

Ale mne se to netýká, takže ať si to společnost zařídí, jak uzná za vhodné.

• Citovat
  • Upravit
24857
21.6.21 20:18
@Aquarius79 píše:
No já vám nevím .Ale mne se to netýká, takže ať si to společnost zařídí, jak uzná za vhodné.

Ani mne ne, ale v zájmu deti vlastne tyka, vsechny deti jsou moje deti :D. Cas ukaze.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
23.6.21 20:19
@stock píše:
Ani mne ne, ale v zájmu deti vlastne tyka, vsechny deti jsou moje deti :D. Cas ukaze.. :kytka:

Az v střílejí tu skolu.. To je taky nelegální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
23.6.21 20:32
@Venetia píše:
Az v střílejí tu skolu.. To je taky nelegální

Jakou tu skolu? Kdo ji vystrili? Ta hocina, o kterou se on stara? Nespletla sis diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí