Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Chechia píše:
Zdravím má některá z vás ráda tuto vůni?
Já, mám oblíbených víc, ale tato je jednoznačně pro mě ta NEJ!
No bohužel pro mě ne
dostala jsem ho k Vánocům, ale květinové vůně, zejména s růží nemám vůbec ráda. Tak pokud byste měla zájem, mohla bych vám ho prodat. Je otevřený a jednou stříknutý, 30 ml, dívala jsem se, že na netu ho prodávají okolo 1600 Kč, pokud máte zájem, za kolik ho koupíte?
Holky, nevíte některá, kde se dá(jestli ještě vůbec)sehnat vůně od Celine Dion Simply chic? Byla to tuším limitovaná edice r.2010. ![]()
Objevila jsem na Heuréce, ale 15ml asi za 350kč, což je cena normálně toho balení 30ml
Jinak všude jinde je že už produkt nemají, nebo není k dostání.
V Praze se dají sehnat parfemy, ktere uz nejsou v parfumeriich v outlet areně. Co zkusit u vás nějakou malou prodejnu drogerie?
Dámy, máte některá z vás zkušenosti s tímto parfémem? http://www.lalucia.eu/…oaletni-voda
Docela by mě to pomohlo, přemýšlím, že bych ho zkusila, kamarádky říkají, že krásně voní, ale nevím ![]()
Mým nejoblíbenějším parfémem byl několik let Ocean Sun od Gabriela Sabatini.
Teď již není nikde k sehnání. Poradil by mi někdo, kdo ho také používal, který parfém by byl vůní podobný. Zatím nemohu žádný najít. Díky ![]()
Já jsem se zamilovala do Huga Bosse. Jejich Boss Ma Vie Pour Femme je naprosto nejlepší na světě, pak ještě od Versace Bright Crystal. Jinak já si je kupuju v notinu.
Já jsem blázen do Parfémů od Versace, ale taky se mi líbí třeba Chloé Chloé, úplně moc parfémy neměním, nebo nestřídám, jsem věrná
Nakupuju na Notinu, teď co změnili název k nic mám i o něco blíž, líbí se mi více, mají šmrnc
Nakupuju tam parfémy i manželovi, taky vždycky spokojenost. Objednávala jsem k Vánocům na poslední chvíli. Balíček přišel rychle a krásně zabalený. ![]()
Máte zkušenost s tím jak dlouho parfémy vydrží vonět? Já zatím měla jen levný Avony a podobný kvalitky ![]()
Vyzkoušela jsem si ale v parfumérii Chanel č.5 a cítila ho ještě druhý den a možná i déle.
Koupila jsme si k vánocům nakonec Lancome a vydrží méně, no taky je cenový rozdíl cca 2000 ![]()
Tak příště bych asi něco takového asi chtěla, jen těch peněz… ![]()