Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
prosim o info, zda se da u bazenu na Ladvi rozumne zaparkovat, a kde? Jsou tam tusim zony…? Da se tam pripadne parkovani zaplatit a za jakou cenu?
Dekuji ![]()
@Limi123
Jsou tam modre zony, ktere plati po-pa do 20h. Napriklad u strelnice a u polikliniky Cumpelikova je placene parkovani. Kolik stoji netusim, ale myslim, ze 20/h.
Anonym…nechci spojovat svuj nick s mistem.
Přímo u metra Ládví je P+R, což je asi nejlevnější, co najdeš, ale nevím jak daleko to je od koupaliště, zas tolik to tam neznám.
@czaky nevím, jak o prázdninách, ale v pracovní den je umění tam zaparkovat, nebo spíš než umění je to o štěstí. Má velmi malou kapacitu.
@Cuddy to se přiznám nevim, my tam nechávali auto, když jsme jeli večer do centra a byly plný Holešovice a to bylo spíš prázdný než poloprázdný ![]()
@Limi123 na zónách jsme stáli jednou na návštěvě u kamarádky ve frýdlantský což je od Ládví už celkem kus a tam to bylo 20,– za hodinu… Ale to by mohlo byt u Ládví podobné… Btw o víkendu se na modrých zónách smí stát normálně, ale to asi víš…
Loni to bylo 20 na hodinu. Letos jsem nekoukala. Zony jsou vsude okolo, zdarma pobliz nezaparkujes.
@Limi123 pokud by ti nevadilo dojet par stanic metrem, tak P+R v Letnanech je vyrazne vetsi, tam o prazdninach misto najdes a to je za tech 20Kc/den. Ja mam osobne zony rada, jen diky nim se da po te Praze jezdit bez obav, zda najdu parkovaci misto. Po jejich zavedeni se navstevnikum mnohem lepe parkuje.
@Cuddy píše:
@Limi123 pokud by ti nevadilo dojet par stanic metrem, tak P+R v Letnanech je vyrazne vetsi, tam o prazdninach misto najdes a to je za tech 20Kc/den. Ja mam osobne zony rada, jen diky nim se da po te Praze jezdit bez obav, zda najdu parkovaci misto. Po jejich zavedeni se navstevnikum mnohem lepe parkuje.
Ja mam take zony rada. Metrem ted jezdit nechci. Asi to riskneme, za 20/h by to nebylo tak strasne.
Já teda zóny nerada protože zrovna u mých rodičů jsou zóny s parkovacími hodinami dost daleko takže mimo víkendy to je na pytel… Navíc by museli být fakt na území celý Prahy protože jinak se parkovací problém přenese jen o kousek dál na jejich hranici.
@czaky píše:
Já teda zóny nerada protože zrovna u mých rodičů jsou zóny s parkovacími hodinami dost daleko takže mimo víkendy to je na pytel… Navíc by museli být fakt na území celý Prahy protože jinak se parkovací problém přenese jen o kousek dál na jejich hranici.
Vsak se da platit pres virtualni parkovaci hodiny, ne?
Jako ono pro nerezidenty to neni nic moc, ale pro me, jako pro rezidenta uzasne - treba muzu jet s nemocnym ditetem k doktorovi, ptotoze vim, ze tam zaparkuju a pak tady u nas taky. To driv neexistovalo, jezdila jsem s detmi se 40 horeckami MHD.
A to, ze jednou za cas nekdo musi zaplatit par korun za to, ze u me zaparkuje, je minimum (i kdybych ty naklady za ne mela platit sama).
No já mám právě za to, že tam co hodiny nejsou právě jako nerezident prostě stát nesmim
…
@czaky píše:
No já mám právě za to, že tam co hodiny nejsou právě jako nerezident prostě stát nesmim…
Podle me je to tak, ze tu oblast zadas do tech virtualnich parkovacich hodin. Jiste to nevim, ale myslim, ze to tak je (ja ridim jen chvilku, tak jsem nemela sanci to vyzkouset, ale pritel to tak myslim delal).