Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 píše:
Možná pomůže, když si v domácnosti definujete „zóny“. K čemu která „zóna“ slouží a co se v ní teda rozhodně nebude odehrávat. A poud chce něco sbírat a skladovat, ať si na to pořídí nějakou zahradní chatičku..... Zahradní chatka se dá (sama o sobě) postavit za necelých sto tisíc…(Když nepočítám cenu pozemku a stavební povolení atd…) Já to mám taky tak, na různé krámy mám chatku na zahradě - třeba DanaKlaudie ví, žejo…
taky dobrý nápad
,dík
@Jura007 píše:
Možná pomůže, když si v domácnosti definujete „zóny“. K čemu která „zóna“ slouží a co se v ní teda rozhodně nebude odehrávat. A poud chce něco sbírat a skladovat, ať si na to pořídí nějakou zahradní chatičku..... Zahradní chatka se dá (sama o sobě) postavit za necelých sto tisíc…(Když nepočítám cenu pozemku a stavební povolení atd…) Já to mám taky tak, na různé krámy mám chatku na zahradě - třeba DanaKlaudie ví, žejo…
a u chatky máš tank ![]()
@Anonymní píše:
U Plzně bydlí chlap,který sbírá dopravní letadla.
to sice bydlí ale taky za to musí vydělávat slušné peníze.Myslim že vstup stál loni 120 za osobu a vždy je tam spoustu lidí.Tak pokud takle někdo svoje krámy prodá tak at si je má
@Anonymní píše:
a u chatky máš tank
No tak tenhle tank stojí na Žižkově na kopci, nad Florencí… Takže v této lokalitě bych tu chatku docela bral. ![]()
Tak chlap už dorazil domů.Byly nějaké řeči o neúctě,ale dalo se to vydržet,alespoň neřval.
@Anonymní píše:
Tak chlap už dorazil domů.Byly nějaké řeči o neúctě,ale dalo se to vydržet,alespoň neřval.
Tak super, první krůček té dlouhé cesty máš za sebou ![]()
@Laaja píše:
Ahoj,
no je toho na tvého muže hodně, ale to neznamé, že by jsi mu měla dovolit žití na skládce. Tímhle tempem, by mohl přijít i o vás. něco chytnete, na dítě spadne nějaká krabice s elektronikou nebo prostě odejdete. Potřebuje odbornou pomoc, to je jasné.
Krabice od džusu, na co je potřebuje? Neměl třeba tchán rád džus nebo nepoužíval je na něco?
A s tou maminkou jsi to navrhla dobře, možná by bylo lepší, kdyby byla u vás a staral se o ni tam, pro něj i pro ni to bude příjemnější. A nejlepší by byl Hospic, kde se o ni bude starat školený profesionální personál.Příspěvek upraven 01.06.12 v 15:51
Jsou to krabice od tchánova džusu.
@Anonymní píše:
Jsou to krabice od tchánova džusu.
Asi to má jako „památku na něho“
. Můj chlap se tak nechce vzdát „deky“ po jeho babičce. Je to šíleně oškubaná hadra, ale kdybych jí vyhodila tak by mě asi zabil, prostě je od milované babičky tak se jí nevzdá..
Jinak super, že neřval..ptal se Tě na něco? Kdes to vyhodila atd? Přišel vůbec na to co mu chybí? Jak to chce dál řešit? Když sám uznal, že krámy musí z domu? Bude se to vyhazovat, nebo si na to pořídí nějakou tu garáž?
Anonymní, tak tím se to vysvětluje.
Přeji pevné nervy, asi to bude dneska dlouhý večer, drže se!
Moc vám přeju, aby se chlap aspoň trochu vzpamatoval a šel s tebou k tomu psychiatrovi, snad to potom nabere správný směr. Hlavně se nedej zatlačit zpátky, když už ses pustila do boje!
![]()
Byla z toho pořádná přednáška,tak jsem ho poslala do supermarketu pro UM,aby přišel na jiné myšlenky.Pořád líčil,že jsem vyhodila věci „které se můžou hodit“,některé by vyhodil on sám…haha…už dlouho nic nevyhodil,skladoval i sáčky a odměrky od UM,to všechno šlo do odpadu
Říkal,že něco dá k tetce,ale neví,tetka tam krámy nechce ani náhodou ![]()
Ještě těžší,než ten bordel,je pro mě dívat se,jak přestává vnímat realitu,pokud jde o věci.Jinak je mnohem chytřejší a vzdělanější,než já.Byla jsem zvyklá si k němu chodit pro radu.Ve mě to probouzí agresivitu.Psychiatr bude hodně potřebný,nám oběma.