Partner mě psychicky týrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
11.10.16 14:40

@Utrapena a to chceš celý život urychleně pucovat kvartýr než pán přijde domů aby se k tobě choval hezky? Určitě se nezmění kor když je to starší chlap. Hnala bych ho hned!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.10.16 14:43

Neztrácej zbytečně čas se zakomplexovaným staříkem))),kterej si na tobě léčí své komplexy a ego. Pozor na to, pro toho člověka neznamenáš nic a neváží si tě…jinak by stebou nemluvil, tak sprostě. Má tě jenom, jako onuci, která mu bude sloužit. Vykopni ho, takový ti bude srážet jen sebevědomí a ponižovat tě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
11.10.16 14:47

Sestra má to samé… Je to zamindrákovaný chudák, co má potřebu někoho šikanovat, aby si pohonil ego. Sbalit a vypakovat, nic jiného nezabere!!! Opakuj si dokola: JSEM MLADÁ, JSEM SKVĚLÁ, JSEM KRÁLOVNA!!! A na takového vola určitě čeká ta pravá kráva a ty to nejsi ;)

• Citovat
  • Upravit
138
11.10.16 14:51

Čím víc uvidí, že tě trápí, bude přidávat. Když mu sbalíš věci, na chvíli se bude kontrolovat a pak zase nanovo… Jestli nemáš děti, tak nejí o čem přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.10.16 14:52

Nechápu to, s takovým id*otem bych nebyla ani minutu. Možná se mi to kecá, když mám doma ( pro mě ) skvělého chlapa, ale snad si sama sebe vazis ne? :cert: Věřím, že po světě chodí chlap, který by tě nosil ma rukou celý váš vztah a dělal by tě šťastnou. Určitě doma uklizeno máš. Ze své zkušenosti vím, že když jsem dělala 12ctky, tak opravdu nešlo mít doma perfektně uklizeno jako teď, kdy jsem na mateřské. Jestli se mu to nelíbí ať si uklízí sám. Můj názor je takový, že by jsi ho měla poslat do zadečku, co s takovým chlapem? :nevim:

Příspěvek upraven 11.10.16 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
11.10.16 14:57

@Utrapena Pokud tomu dobře rozumím, on bydlí u tebe? Jsi na něm nějak existenčně závislá?
Takové chování si nenech líbit a ikdyž je to těžké, řekni mu, že ho tam nechceš a ať se odstěhuje (hned mu dej termín, do kdy).
Je to hulvát a lepší to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
11.10.16 15:00

@Utrapena
je dobře, že spolu nemáte děti. Byt je psaný na tebe, ikdyž je to pronájem, tak na co čekáš.
Až Tě praští polenem?
Vypakuj ho, zeptej se majitelů. jestli můžeš vyměnit klíče a věci mu dej za dveře.
kup si novou simku a když bude jo hnusný, tak si přiveď bodygarda.
hlavně s ním nebuď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.16 15:07
@Utrapena píše:
Nejhorsi na tom je, ze porad pochybuju sama o sobe. Ze kdyby opravdu doma nebylo ani smitko, treba by se tak nechoval. :think:

Prosím? Jako já ať mám doma sebevětší bordel, tak takhle se mnou manžel teda fakt nemluví. Přestaň přemýšlet, nad takovými hovadinami a začni nad tím, jestli vykopneš jeho nebo půjdeš pryč ty. A na tvým místě to spáchám už včera, takže do večera koukej být single ;)

• Citovat
  • Upravit
6388
11.10.16 15:08

I kdyby jsi měla uklizeno, najde si něco jiného. Celkově je to nesmysl, ale to cítíš i ty sama. Odejdi, ztracené sebevědomí se těžko zase hledá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.16 15:11

Opravdu uděláš nejlépe když ho pošleš do pr…! Takový kretén ti za to nestojí… Pokud se bojíš jeho reakce, klidně se na to připrav tak, že u tebe doma zrovna bude kamarád, brácha, taťka, kdokoliv, kdo tě třeba aspoň psychicky podpoří, ale určitě bych mu takové chování netrpěla. Neznám ho, ale pochybuji, že se změní, možná na chvíli…naslibuje a časem to bude stejné. Přeji pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.10.16 15:16

@verunik Přesně, když uz by se měl změnit tak jen na pár týdnů. Pak se vrátí do,, normálu " haj*l jeden :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
11.10.16 15:18

Ja si neco podobneho zazila. Byvaly byl taky hodne vznetlivy. Jindy se choval krasne a z toho mel den blbec a schytala jsem to kvuli neumytymu hrnku. Radim ti dobre, posli ho nekam, nastesti nemate deti, tak uz ho nemusis v zivote videt a ver, ze pokud s nim zustanes, bude se to jen stupnovat. Bohuzel mluvim s vlastni zkusenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 15:43

@Utrapena posli ho do prdel@ hulvata jednoho. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.10.16 15:50

@Utrapena jak dlouho jste spolu? a ted napiš ty pozitiva proč s ním si? Hlavně nepočítej že se změní, teda jo změní ale k horšímu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 16:07

Klidně mi napis zprávu, mam s tím osobní zkušenost. Můžeme to probrat, jestli chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí