Partner mi zakazuje i chodit se synem ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
2.3.20 18:49

Já z toho mám pocit, že ty nemáš klíče od dveří a ven se přes rodiče, kteří tě hlídaj nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.3.20 19:10

Pryč a to honem rychle! Je to psychické týrání a nejvíc to odnese Tvoje dítě! Jestli si už uvízla mimo realitu, tak Ti chci říct, že normální je chodit ven každý den, kdy se mi zachce, dělat si co chci, setkávat se s kým chci, hlavně s jinými dětmi kvůli nějakému sociálnímu vzdělání… Proboha, celý život v jednom pokoji s magorem, který nemá na víc, než mi nadávat do k.rav? Pryč, pryč pryč!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
2.3.20 19:16
@Anonymní píše:
Prosím můžete mi poslat odkaz na ten druhý příspěvek, nevim jak ho najít. Nebo na jiný podobný, kdybysten na nějaký narazili. Uvedomuju si, že je to strašný, budu se snažit s tim něco udělat a děkuji za podporu

Druhá diskuze je tady https://www.emimino.cz/…rana-384148/.

Každopádně, jak píšou holky, svěř se mámě, ať ti pomůže se odtamtud dostat. Klidně třeba zavolejte policii. Pomůžou vám. Sbal si věci, všechny doklady a běžte pryč. Pokud ti bude manžel nebo jeho rodiče vyhrožovat odebráním dítěte, tak se nedej, jsou to jen plané řeči. Jsi v právu a tvůj manžel tě psychicky týrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.3.20 19:49
@PetraJ píše:
Já nevím, no. Ale vždycky, když čtu něco podobnýho, tak mi těch ženských nějak není líto. :nevim:

To máme stejný. Prostě někdo je tááák nehorázně blbej, že nad tím zůstává rozum stát. Líto je mi jen děcek. A nakonec napíše, že se vlastně rozcházet nechce a co má teda dělat…To snad musí být troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
2.3.20 19:58

Na rovinu ti píšu, že to, co píšeš, je naprosto šílené. NESMÍŠ u něj zůstat. Jestli je to všechno pravda, jdi za maminkou, popros ji o pomoc a BĚŽ od něj. Není to normální. Nikdo by nechtěl být v takovém vztahu v jakém teď jsi. Nikdo by toho chlapa doma nechtěl. Dokážu pochopit, že jsi na něm tak emocionálně závislá, že by ti chyběl, když bys odešla. Ale jestli tohle překonáš, tak za rok uvidíš, jak šťastná budeš. Teď to nevidíš, musíš se dostat od něj, abys to pochopila. V každém případě - choď se synem ven, každá máma to dělá. Používej internet, navštěvuj maminku, najdi si kamarádky. Pokud ti kvůli čemukoliv z toho bude chlap dělat doma dusno nebo na tebe dokonce vztáhne ruku, jdi od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.3.20 20:17

Ani jsem to nedočetla. To je jak nějaký český Fricl, myslím toho blázna co věznil svou dceru a společné děti :poblion: tenhle ten tvůj manžel nebo kdo to vlastně je je psychopat. Proboha čapni děcko a okamžitě odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34072
2.3.20 20:18
@Anonymní píše:
Prosím můžete mi poslat odkaz na ten druhý příspěvek, nevim jak ho najít. Nebo na jiný podobný, kdybysten na nějaký narazili. Uvedomuju si, že je to strašný, budu se snažit s tim něco udělat a děkuji za podporu

Prosím tě, nesnaž se, a hned zítra, až to individuum odejde do práce, si zabal věci pro sebe + dítě, hlavně doklady atd, a odejdi k matce. Zbytek se vyřeší pak. Hlavně pryč. Jestli je pravda, co píšeš, tak prostě hned pryč. Hlavně mu nic neříkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.3.20 20:18

Zakladatelko ta situace je šílená. Kolik je ti let? Jsi vůbec zletilá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.3.20 20:36

Ajense tak zeptam obcanku a k volbám chodíš? To jako sedíš doma a cekas na co? nechapu… To co on dela je týrání sice psycho ale je. Proc sním vůbec jsi? to má prachy nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
2.3.20 20:47
@aknadar píše:
Ani jsem to nedočetla. To je jak nějaký český Fricl, myslím toho blázna co věznil svou dceru a společné děti :poblion: tenhle ten tvůj manžel nebo kdo to vlastně je je psychopat. Proboha čapni děcko a okamžitě odejdi.

Přesně to mě napadlo :think:, tohle už není způsob života, to je fakt týrání… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
2.3.20 20:58

A ty jsi vyrůstala v čem, že ti tohle přijde normální?
Za chvíli budeš psychicky v háji ty i dítě. Dovedeš si představit, co z toho dítěte vyroste, když otec je psychopat, co drží manželku zavřenou doma, tituluje ji sprostýma nadávkama, ona to dovolí a dítě tomu přihlíží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
2.3.20 20:59

Tak mě by zajímalo jakou roli v tom celém hrajou ti jeho rodiče. To už se tu někdo ptal a zakladatelka zatím neodpověděla.
Jestli je to pravda, je to více než strašné a chlap se dopouští trestného činu omezování osobní svobody. Ale mám pocit, že to bude jen troll.
Nevím co je horší - jestli to, že někdo se takhle neskutečně nudí, nebo to, že takové zvěrstva jsou pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.3.20 21:03

Zakladatelko, dokážeš říct, proč mas pocit, ze od něj nedokážeš odejít? Bydlíte v jednom pokoji, finance to evidentně nejsou. Nemusím byt psycholog, abych poznala, ze toto je Stockholmský syndrom jak vyšitý. Neco si o tom přečti, u tyranych žen je to dost časté. Umíš si představit, že bys to rekla mamce a sla k ní? Chápu, ze mas strach, ale tohle je život v pekle. A v pekle žije i tvoje dítě… Ted je ještě malé, ale co z něj vyroste, kdyz bude vyrůstat v takto patologickem prostředí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.3.20 21:09
@werajsik píše:
Tak mě by zajímalo jakou roli v tom celém hrajou ti jeho rodiče. To už se tu někdo ptal a zakladatelka zatím neodpověděla.
Jestli je to pravda, je to více než strašné a chlap se dopouští trestného činu omezování osobní svobody. Ale mám pocit, že to bude jen troll.
Nevím co je horší - jestli to, že někdo se takhle neskutečně nudí, nebo to, že takové zvěrstva jsou pravda…

Snad odpoví zítra. Vzhledem k tomu, ze ten jeji psychopat je ted doma, nejspíš nemůže na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
2.3.20 21:10

Kdybych neznala hodně podobný příběh ze svého okolí, nevěřila bych, že to může být pravda :roll: Řešení je jen jedno jediné - zkrátka se sebrat, odejít a zachránit tak své dítě. Nedělám si ale iluze, že to udeláš :roll: Ženy, jako ty (ty, které takovéto situace nechají zajít do neskutecnych extrémů) zkrátka zůstávají (a muži si je umí i vybírat, tohle zkusit na normální ženskou, tak by ho hnala). Takže řešení je, ty ho ale stejně nejspíš neučiníš…Je mi moc líto Vašeho dítěte :,( A jednou v budoucnu dívky, kterou si Vaše dítě najde-nedej bože bude opakovat to, co uvidí doma :nevim: :,(
Zdrhej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria