Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě by asi bylo jedno jestli loví baby nebo chlapy. Poslala bych ho do háje.
A dosud ti nevadilo a nepřišlo ti podezřelé, že visí nonstop na telefonu? Nicméně jak píše @JancaS84 - naprosto nepodstatné, zda podvádí s chlapem nebo ženou, tímhle by manžel naprosto klesnul v mých očích (i samotnou virtuální nevěrou a vystavováním svých fotek), že bych to vážně nedokázala překousnout.
Mě by bylo jedno jestli tam loví chlapa nebo ženskou. Brala bych to tak, že nejsem pro něj ta pravá když hledá jinde.
@Anonymní píše:
Mám nějaký splín a potřebuju se někomu vypovídat. Nedávno jsem přišla na to, že partner navštěvuje erotické seznamky, kde vystavuje hromady svých fotek k tomu určených a živě diskutuje a to spíše s chlapama. Jsem z toho v šoku, nevím, jak na to reagovat. Kdyby tam uháněl nějakou sukni, tak mu udělám scénu jakou neviděl a dál by se vidělo. Ale na tohle jsem nebyla připravená a nevím, jak reagovat. Troufám si říct že zatím nevěrný nebyl. Ale nevím, po tom, co jsem viděla, jak moc daleko by to mohl nechat zajít, zda se jedná jen o psaní, nebo by byl schopen i schůzky. Ale visí tam každou chvíli, neustále čumí do mobilu, se tam přihlásí třeba i desetkrát za den a já to zatím z povzdálí jen mlčky sleduju…
To je jednoduchý, udělej mu scénu jakou neviděl a dál se uvidí…
Pokud je na chlapečky, tak vztah stejně půjde do kopru.
Rychle to ukončete, než se ještě víc zaháčkujete a pak to bude pro Vás horší. Můj ex to měl podobné a nevěry a píšu opravdu nevěry, protože tohle půjde do mnoha nevěr, jsou jen otázkou času. Mám tohle za sebou, výmluvy celkem uvěřitelné a po půl roce jsem se nestačila divit. Uvěřila slibům opět a vše znovu. Tohle není normální a Váš partner Vás nemiluje. Je to težké, ale ukončete to, nebudete vedle něj šťastná. Je to závislost. Vím, o čem mluvím.
Rychle to ukončete, než se ještě víc zaháčkujete a pak to bude pro Vás horší. Můj ex to měl podobné a nevěry a píšu opravdu nevěry, protože tohle půjde do mnoha nevěr, jsou jen otázkou času. Mám tohle za sebou, výmluvy celkem uvěřitelné a po půl roce jsem se nestačila divit. Uvěřila slibům opět a vše znovu. Tohle není normální a Váš partner Vás nemiluje. Je to težké, ale ukončete to, nebudete vedle něj šťastná. Je to závislost. Vím, o čem mluvím. Protože vůbec nejde o to, zda s ženami, nebo muži, respektive s ženami by jste mu to odpouštěla? A s muži taky? Nedokážete to. Mě to stálo po dvou letech zdraví, nervy. A muži dokáží velmi dobře ženu zpracovat. Nedejte se.
@Anonymní píše:
Mám nějaký splín a potřebuju se někomu vypovídat. Nedávno jsem přišla na to, že partner navštěvuje erotické seznamky, kde vystavuje hromady svých fotek k tomu určených a živě diskutuje a to spíše s chlapama. Jsem z toho v šoku, nevím, jak na to reagovat. Kdyby tam uháněl nějakou sukni, tak mu udělám scénu jakou neviděl a dál by se vidělo. Ale na tohle jsem nebyla připravená a nevím, jak reagovat. Troufám si říct že zatím nevěrný nebyl. Ale nevím, po tom, co jsem viděla, jak moc daleko by to mohl nechat zajít, zda se jedná jen o psaní, nebo by byl schopen i schůzky. Ale visí tam každou chvíli, neustále čumí do mobilu, se tam přihlásí třeba i desetkrát za den a já to zatím z povzdálí jen mlčky sleduju…
Mně by to vadilo hodně. A je jedno o jaké jde pohlaví. Chlap asi není jistý orientací.
Na druhou stranu tě zřejmě nemiluje.
Souhlas s @betybas - a pokud ona má vlastní zkušenosti, nemáš na co čekat zakladelko a konej, jak ti radí ona i další.
Jestli nechceš být stále ta druhá a nebo řešit nevěru, tak prostě hledej dál, život nekončí, najdeš jiného chlapa, snad bude lepší… tak to v životě chodí!