Partner s přáteli, já před porodem s nemocným dítětem doma.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
8.10.22 09:51
@Anonymní píše:
Netahám, ale upřímně říkám, že mi stačí bolest v krku a bolest hlavy.

Jako já chápu, ze ti není dobre, i ze ti lezou na nervy jeho fotky. O tom žádná :kytka: Jen mi to nepřijde jako tak zavazna situace, aby chlap musel zůstat doma z plánované akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicky1317

Taky je dost podstatné, jestli to pak opravdu bude tak, že se vrátí plný síly a odpočinuty a připravený pomoci…

• Citovat
  • Upravit
14010
@Tichošlápek píše:
Zavolá si sanitku, pak chlapovi ať dovalí. Není přece někde v Africe, jen na víkendu s kamarády.

Nevím kde její chlap je, ale furt by musela řešit starší dítě… Jako fakt chvíli před porodem by mi to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.10.22 09:52
@Pidulka1991 píše:
Nevím kde její chlap je, ale furt by musela řešit starší dítě… Jako fakt chvíli před porodem by mi to vadilo…

Beru, mne ne. Nevidím na té situaci proste nic, co by nešlo v klidu zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.10.22 09:55
@Zoe1 píše:
Víte, co by mě zajímalo? Jak byste se zachovala vy, kdyby to bylo obráceně? Mně se totiž zda, že v tomhle jsou chlapi hrozní sobci.
Jako já vím, že já bych zůstala s mužem doma a pomohla mu i přesto, že bych to měla už dlouhou domluvené. Vím, že s dětmi se už jen tak nedá nic plánovat a vždycky kvůli něčemu to může padnout.
Můj muž byl taky velkej sobec, už s ním nejsem.

Přesně. Za mě je zakladatelky chlap sobec. A ještě kdyby mi posilal fotky, jak se baví, tak bych mu poslala taky fotku… svých oteklych nohou a kruhu pod očima.
Ale koukám že v komentářích je převaha udernic, který zvládají svoji nemoc a současnou nemoc děti levou zadni a toho svého křupana tím neotravuji. Přesně takový ženský vychovaji další generaci stejných sobců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.10.22 09:58
@Tichošlápek píše:
Jako já chápu, ze ti není dobre, i ze ti lezou na nervy jeho fotky. O tom žádná :kytka: Jen mi to nepřijde jako tak zavazna situace, aby chlap musel zůstat doma z plánované akce

Tak já třeba musím zcela upřimně říct, že jsem ze sebe dělala blbec taky takovou blbku, která všechno zvládne sama, chlapa jsem na začátku litovala, že má hodně náročnou práci, jezdil domů pozdě, o všechno jsem se tudíž starala já, kolikrát bych tu pomoc fakt potřebovala, ale měla jsem pochopeni, však chudák si potřebuje odpočinout, tak ať jede, byla jsem taková ta vzorná manželka, která ho vůbec nekontrolovala, mohl chodit kam chtěl, vracet se kdy chtěl, měl veškerou moji důvěru, zneužil toho. Hodně toho zneužil a mně pak všechno došlo, že jsem celou dobu ze sebe dělala blbku. No velký ponaučení do života, protože už nikdy nedopustím to, aby se ke mně chlap takhle choval. Byla to úplně totalni největší blbost, žít s takovým sobcem.

Příspěvek upraven 08.10.22 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.10.22 09:58
@Anonymní píše:
Když on má suchý kašel… Hodně dráždivý.

Nemáte v bytě přetopeno? Má vyvětraný pokoj, když jde spát? Hlavu výš než hrudník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
8.10.22 10:00

Zakladatelko, ja te chapu, taky by mi nevadilo, ze by muz odjel, ale rozjuchane fotky by me taky teda vytocily. Takze za me bych mu na ty zpravy proste vubec nereagovala - kdyz napises, ze je fajn, ze se bavi, muze to brat jako povzbuzeni k dalsimu posilani, kdyz mu napises, ze je to fajn, ale at uz ti to neposila, ze ty toho mas dost, tak by se mu to mohlo zkazit a vlastne ve finsle by se jeste zitra vratil otraveny a bylo by to jeste horsi (aspon moje zkusenost :mrgreen: ). Nebo mu napis, ze je to fajn a at si to teda uziva a nesedi na mobilu - a kdyz by poslal neco dalsiho, tak uz bych mu neodepsala, kdyz nebude mit zpetnou vazbu, tak uz treba nic chodit nebude ;) vydrz to! Snad vam obema doma bude brzy lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
8.10.22 10:00

Takhle to prostě je, když ses rozhodla, že chceš mít dvě děti. Tohle je jen jeden víkend, ale až se narodí druhé, tak budeš takhle unavena standardně pořád, tak si asi zvykej a manželovi víkend přej.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.10.22 10:01
@Gorlami píše:
Přesně. Za mě je zakladatelky chlap sobec. A ještě kdyby mi posilal fotky, jak se baví, tak bych mu poslala taky fotku… svých oteklych nohou a kruhu pod očima.
Ale koukám že v komentářích je převaha udernic, který zvládají svoji nemoc a současnou nemoc děti levou zadni a toho svého křupana tím neotravuji. Přesně takový ženský vychovaji další generaci stejných sobců :zed:

Ono záleží na tom, co mu řekla, než odjel. Jestli ji viděl normálně fungující a dítě torpédo, co občas zakašle, asi s klidným srdcem odjel. Jestli měla teplotu a sotva funěla a on se ani nezeptal, jestli má být doma, jestli to ty dva dny vydrží se postarat, pak je to opravdu sobec. Jsou akce, co se musí naplánovat hodně dopředu a kolikrát do toho přijde nemoc dítěte. To by asi musel dřepět doma pořád. Příště už asi nikam nevyrazí, budou mít dvě malé děti. Tak si holt jel vyhodit z kopýtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 10:02
@Russet píše:
Nemáte v bytě přetopeno? Má vyvětraný pokoj, když jde spát? Hlavu výš než hrudník?

Nene, vůbec netopíme, větrám pořád, hlava taky výš, vzduch zvlhčuji… Zkusím ještě ten jiný sirup.

• Citovat
  • Upravit
14010
8.10.22 10:07
@Velo píše:
Takhle to prostě je, když ses rozhodla, že chceš mít dvě děti. Tohle je jen jeden víkend, ale až se narodí druhé, tak budeš takhle unavena standardně pořád, tak si asi zvykej a manželovi víkend přej.

To si děláš prd.el, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
8.10.22 10:09
@Zoe1 píše:
Víte, co by mě zajímalo? Jak byste se zachovala vy, kdyby to bylo obráceně? Mně se totiž zda, že v tomhle jsou chlapi hrozní sobci.
Jako já vím, že já bych zůstala s mužem doma a pomohla mu i přesto, že bych to měla už dlouhou domluvené. Vím, že s dětmi se už jen tak nedá nic plánovat a vždycky kvůli něčemu to může padnout.
Můj muž byl taky velkej sobec, už s ním nejsem.

Já bych jela. Zakladatelka si dost věcí dělá těžších zbytečně sama. Zůstala bych jen v případě, že by oba nebyli schopni vylézt z postele.

• Citovat
  • Upravit
3681
8.10.22 10:11
@Velo píše:
Takhle to prostě je, když ses rozhodla, že chceš mít dvě děti. Tohle je jen jeden víkend, ale až se narodí druhé, tak budeš takhle unavena standardně pořád, tak si asi zvykej a manželovi víkend přej.

No, ty máš taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 10:14
@Pitaya1 píše:
Já bych jela. Zakladatelka si dost věcí dělá těžších zbytečně sama. Zůstala bych jen v případě, že by oba nebyli schopni vylézt z postele.

Můžu se zeptat, co si dělám zbytečně sama? Nemyslím to na tebe jako útok, ale opravdu mě to zajímá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky