Partner s přáteli, já před porodem s nemocným dítětem doma.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101960
8.10.22 10:15
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, co si dělám zbytečně sama? Nemyslím to na tebe jako útok, ale opravdu mě to zajímá…

No, treba proc sedis tyden doma, když se citis jako ve vězení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
8.10.22 10:16
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, co si dělám zbytečně sama? Nemyslím to na tebe jako útok, ale opravdu mě to zajímá…

Jste doma zavření, přitom ven můžete. Naopak by to dítěti mohlo udělat líp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.22 10:21
@j.a.n.i1 píše:
No, treba proc sedis tyden doma, když se citis jako ve vězení?

Dobře no, na krátkou procházku jsme třeba v týdnu šli, ale vzhledem k tomu, že syn kašle jak tuberák a mě opravdu není dobře jak z osmého měsíce a k tomu hlavně ta hlava, na žádné dlouhé chození to nikde není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.22 10:22
@Pitaya1 píše:
Jste doma zavření, přitom ven můžete. Naopak by to dítěti mohlo udělat líp.

A to ani nemluvím o tom, že syn je dost divočák a venku se i přes kašel neumí moc držet v klidu… Nevim, jestli mu běhání a lezení tak moc pomůže. Každopádně dnes ven jde s dědou.

• Citovat
  • Upravit
30419
8.10.22 10:36
@Anonymní píše:
A to ani nemluvím o tom, že syn je dost divočák a venku se i přes kašel neumí moc držet v klidu… Nevim, jestli mu běhání a lezení tak moc pomůže. Každopádně dnes ven jde s dědou.

Zakladatelko, ty jsi partnerovi řekla, že ti není dobře a potřebuješ pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 10:43
@hanka.br. píše:
Zakladatelko, ty jsi partnerovi řekla, že ti není dobře a potřebuješ pomoci?

Samozřejmě. A že mi není dobře i viděl, to asi nešlo nevidět ;) dělal mi masáže krku a hlavy, aby mi ulevil a zavřel pusu :D asi se sám bál, že mu řeknu, ať nikam nejezdí, což jsem tedy neřekla. Jak jsem psala, chápu, že on se na akci těšil a do hospody tak často nechodí. Jen je často pryč pracovně a pomáhá nemohoucím rodičům. Potřebovala jsem se tu vypsat ze svých pocitů.

• Citovat
  • Upravit
7673
8.10.22 10:47
@Anonymní píše:
Samozřejmě. A že mi není dobře i viděl, to asi nešlo nevidět ;) dělal mi masáže krku a hlavy, aby mi ulevil a zavřel pusu :D asi se sám bál, že mu řeknu, ať nikam nejezdí, což jsem tedy neřekla. Jak jsem psala, chápu, že on se na akci těšil a do hospody tak často nechodí. Jen je často pryč pracovně a pomáhá nemohoucím rodičům. Potřebovala jsem se tu vypsat ze svých pocitů.

Tak mu nekaž radost.
A procházky, třeba dvě krátké denně, by mohly dost pomoct.
Jídlo si objednej, prádlo počká. Myčka jde vyklidit za chvilku. A neuklízej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 10:49
@AjaF píše:
Tak mu nekaž radost.
A procházky, třeba dvě krátké denně, by mohly dost pomoct.
Jídlo si objednej, prádlo počká. Myčka jde vyklidit za chvilku. A neuklízej.

Ano, snažím se nekazit. Zároveň ale nemám náladu psát Tak si to užij miláčku, to je super, že se bavíš :D hledám nějakou zlatou střední cestu. A jen drobnost, myčku nemám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30419
8.10.22 10:56
@Anonymní píše:

Pokud to máš rozumem srovnané, že tak hrozně ti není a partner si ten víkend fakt zaslouží, tak si to tak nastav hlavně v sobě a mysli podle toho. Asi se nechceš měsíc před porodem utvrzovat v přesvědčení, že tvůj partner sobec a ty jsi chudinka, která si vybrala špatnýho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
8.10.22 10:58
@Anonymní píše:
Ano, snažím se nekazit. Zároveň ale nemám náladu psát Tak si to užij miláčku, to je super, že se bavíš :D hledám nějakou zlatou střední cestu. A jen drobnost, myčku nemám :mrgreen:

Tak když objednáš jídlo, budou jen špinavé talíře. Nebo se dá vařit něco rychle z jednoho hrnce, pekáče apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
8.10.22 11:00

Zakladatelko, posílám objetí :hug:. My byli taky měsíc před porodem nemocní + chlap musel hodně pracovat, aby pak mohl vzít delší volno, takže bylo vše na mně. Jenom to přežít… I když já bych asi až tak tolerantní nebyla, nebo jak se znám, byla a pak bych chytla krizi a vyvolávala, kdy že se to vrátí a jestli nemůže dřív :lol:.
Plně chápu, že nechodíš ven. Místní údernice si nevšímej. My normálně chodíme ven často, ale jak mi bylo špatně, zmohla jsem se tak na lelkování a hlídání po očku, ať batole nezničí byt. Pár dní mražené pizze k obědu taky nikoho nezabije :mavam: :hug:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.22 11:19
@Capelucia píše:
Zakladatelko, posílám objetí :hug:. My byli taky měsíc před porodem nemocní + chlap musel hodně pracovat, aby pak mohl vzít delší volno, takže bylo vše na mně. Jenom to přežít… I když já bych asi až tak tolerantní nebyla, nebo jak se znám, byla a pak bych chytla krizi a vyvolávala, kdy že se to vrátí a jestli nemůže dřív :lol:.
Plně chápu, že nechodíš ven. Místní údernice si nevšímej. My normálně chodíme ven často, ale jak mi bylo špatně, zmohla jsem se tak na lelkování a hlídání po očku, ať batole nezničí byt. Pár dní mražené pizze k obědu taky nikoho nezabije :mavam: :hug:.

Děkuju, tohle jsem si potřebovala přečíst :hug:

• Citovat
  • Upravit
14792
8.10.22 11:23

Ja taky nechodim nemocna ven, kdyz neni aspon 25 stupnu ve stinu, nedela mi to dobre. I kdyz detem to vetsinou prospeje.

Ale jak uz jsem psala, chlapovi bych ten vikend rada doprala a nevadily by mi ani ty fotky. Je to o vnitrnim nastaveni.

Navic jsou to jen 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.10.22 12:09

Já tě celkem chápu. Když jsem čekala první, byla jsem na rizikovém. Chlap odjel na zabijačku. A já mu prostě záviděla, že on může cokoli a já sedím už kolik měsíců doma jak trubka. A to jsem byla zdravá a bezdětná. Idealka je teď, když jsou nemocné obě děti a já mám třeba migrénu. To mu závidím snad i to, že jde na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14792
8.10.22 12:17
@lalaláček píše:
Já tě celkem chápu. Když jsem čekala první, byla jsem na rizikovém. Chlap odjel na zabijačku. A já mu prostě záviděla, že on může cokoli a já sedím už kolik měsíců doma jak trubka. A to jsem byla zdravá a bezdětná. Idealka je teď, když jsou nemocné obě děti a já mám třeba migrénu. To mu závidím snad i to, že jde na nákup.

No jenze kdyby na tu zabijacku nejel, tak by ti to stejne nijak nepomohlo. A kdyby nesel na nakup, tak by ti treba pomohl s detmi, ale hlava by te bolela stejne. A jeste byste nemeli co jist :nevim:

Hlavne s tou zabijackou by me ani nenapadlo mu to zavidet. Prece se nekdo nebude omezovat jen proto, ze ja nekam nemuzu a nepotrebuju zadnou realnou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí