Partner se mnou nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6866
5.8.20 10:50
@mackA159 píše:
Víš co je ještě smutnější? Že v komentáři píše, že by dokonce dotohohle přivedla i další dítě. Že by na potrat nesla. :poblion:

Kde by na něj vzala? Když nemá na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 10:50

Děti jsou u babiček a ex přes prázdniny, voláme si, vidíme se, jen je nevezmu do téhle situace pokud nemusím přeci. Dítě další už neplánují, stačí mi co mám. Ale pokud by se stalo tak ho nezabiju. To se o ně Postarám pak klidně sama. Jak píšu majetek mám jen to teď vezme čas se dostat z téhle situace. Ale řešíme to jelikož to hoří. Myslím, že horší by bylo je mít doma a nemít řešení. My ho máme jen to nebude hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.8.20 10:57

Zakladatelka asi nebude moc chytrá, no. Plebs má vždycky mnoho dětí :nevim: V tomhle případě je ten nedostatek sexu dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
5.8.20 10:58
@PanenkovaMakova píše:
Zakladatelka asi nebude moc chytrá, no. Plebs má vždycky mnoho dětí :nevim: V tomhle případě je ten nedostatek sexu dobře :palec:

Ona to mysli tak, ze kdyz bude nehur proda nemovitost, kterou vlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 11:02

Teď momentálně nemám na jídlo ani na nic jiného jelikož naše náklady jsou větší než příjem, proto to řešíme ač pozdě tak řešíme. Než jsem byla s partnerem tak jsem měla příjem a vše bylo ok. Partner přecenil své síly a schopnosti až to skončilo takhle. Do poslední chvíle jsme se snažili. Já mám teď příjem skoro 30k a on jak kdy, někdy má 30 měsíčně jindy i víc, ale jak jsem psala náš život je teď postaven na dluhu který se musí zaplatit a náklady jsou moc vysoko. Kdybych prodala nemovitost na hned realitce ztratila bych na ceně několik mil Kč. Ale když čtu ty vaše komentáře tady tak je to tu samej primitiv co řeší vše ostatní než to na co jsem se tu ptala. Energie si vyřešíme, tím i dluhy, ale náš vztah mě bohužel trápí teď víc. Možná pro vás k nepochopení, ale za par let mi bude 40 a ač bych měla mít rozum a vědět co je nebo není správný tak se v tom furt plácám. A ano je pro mě důležité po všem čím jsem si kdy prošla mít hezky fungující vztah se vším všudy. Dluhy a vše okolí vyřešíme, ale zda má náš vztah cenu i přes problémy to mi nedá spát. Nejsem magor, chápu, že stres, moje teď nadvaha atd muže udělat svoje, ale… furt tam je to ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
5.8.20 11:03

Proč se nevrátíš do té snové práce a chlap nejde na rodičák?
Třeba má plnou hlavu dluhu a na šuk ani pomyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 11:09

@Náměsíčná jo to už se řešilo, ale bohužel. Už jedno dítě mi v té práci tolerovali, resp miminko to jsem ani nebrala od státu rodičák jelikož jsem z ty práce měla dostatek peněz i bez státu. Teď holt jsem v prdeli. Zkouším co se dá, má i brigádu proto mám k rodičáku ještě nějakých 20k na víc, ale když si člověk proplatí vše kolem co musí je opět v… bohužel. Moje blbost, neměla jsem věřit chlapovi že to zvládne. Holt jsem se zamilovala, do toho miminko a… své děti miluju nadevše, nelituji toho jen je to teď těžký asi pro všechny. Možná hledím špatným směrem, možná mi tu některý názory pomůžou se probrat a neřešit blbosti, ale co když vše vyřešíme, dluhy, peníze, ale vztah bude stále stejně na hovno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
5.8.20 11:13

Tak problémů máte jak sr*ček, tak má partner zřejmě náladu na úplně jiné věci, než je postel. A já se mu teda nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
5.8.20 11:14

Myslím, ze sex je teď vas nejmenší problém. A určitě tam hraje roli i to, ze nemáte co do huby a z čeho žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
5.8.20 11:16

A zatímco nás všechny nazývá zakladatelka primitivy, je evidentní, že ona je třeskutě inteligentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
5.8.20 11:17

Tak sex bych asi řešila až na posledním místě jak to čtu.
Nechceš jít s dětma třeba na čas do azyláku a on ať jde někam do fabriky vydělat peníze a je třeba na ubytovně? Ať se trochu odpíchnete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
5.8.20 11:28

No, ty kráso, já myslela, že mne už nic nepřekvapí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.8.20 11:32
@Blankaspl píše:
A zatímco nás všechny nazývá zakladatelka primitivy, je evidentní, že ona je třeskutě inteligentní…

To vis, my primitivove, kteri mame doma energie, teplou vodu a deti, kdyz uz jsme si je udelali, jeji tok myslenek samozrejme nemuzeme pochopit. Stejne jako ten krasny vztah, kdyz cekas doma bez koruny na zvanec z okynka, Tak hlavne ze jeji partner neni primitiv, jako ti nasi moulove, kteri si navleknou kondom, pokud partnerka nebere antinu a dite neni v planu.
Tohle se mi snad zda.

• Citovat
  • Upravit
41185
5.8.20 11:33
@Sadgirl píše:
Teď momentálně nemám na jídlo ani na nic jiného jelikož naše náklady jsou větší než příjem, proto to řešíme ač pozdě tak řešíme. Než jsem byla s partnerem tak jsem měla příjem a vše bylo ok. Partner přecenil své síly a schopnosti až to skončilo takhle. Do poslední chvíle jsme se snažili. Já mám teď příjem skoro 30k a on jak kdy, někdy má 30 měsíčně jindy i víc, ale jak jsem psala náš život je teď postaven na dluhu který se musí zaplatit a náklady jsou moc vysoko. Kdybych prodala nemovitost na hned realitce ztratila bych na ceně několik mil Kč. Ale když čtu ty vaše komentáře tady tak je to tu samej primitiv co řeší vše ostatní než to na co jsem se tu ptala. Energie si vyřešíme, tím i dluhy, ale náš vztah mě bohužel trápí teď víc. Možná pro vás k nepochopení, ale za par let mi bude 40 a ač bych měla mít rozum a vědět co je nebo není správný tak se v tom furt plácám. A ano je pro mě důležité po všem čím jsem si kdy prošla mít hezky fungující vztah se vším všudy. Dluhy a vše okolí vyřešíme, ale zda má náš vztah cenu i přes problémy to mi nedá spát. Nejsem magor, chápu, že stres, moje teď nadvaha atd muže udělat svoje, ale… furt tam je to ale.

ale na tom přece není nic k divení -) pokud nemáte na jídlo a máte už i odpojené energie a několik dětí na krku, je celkem jasný, že jako první jde do háje spokojený vztah a intimita :roll: jako řešit existenční potíže, to na vzrušení moc nepřidá, no. Má extrémní stres a už ho asi fyzicky ani nepřitahuješ tolik co dřív. Chápu, proč nemá na sex náladu, ale proč ty po něm tak prahneš, to už zas tak nechápu. Ochranu nechce, ty se třeseš, že otěhotníš, do toho si to až tak neužíváš -) to si ten sex přece nemůžeš ani užít, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
5.8.20 11:35
@Sadgirl píše:
@Náměsíčná jo to už se řešilo, ale bohužel. Už jedno dítě mi v té práci tolerovali, resp miminko to jsem ani nebrala od státu rodičák jelikož jsem z ty práce měla dostatek peněz i bez státu. Teď holt jsem v prdeli. Zkouším co se dá, má i brigádu proto mám k rodičáku ještě nějakých 20k na víc, ale když si člověk proplatí vše kolem co musí je opět v… bohužel. Moje blbost, neměla jsem věřit chlapovi že to zvládne. Holt jsem se zamilovala, do toho miminko a… své děti miluju nadevše, nelituji toho jen je to teď těžký asi pro všechny. Možná hledím špatným směrem, možná mi tu některý názory pomůžou se probrat a neřešit blbosti, ale co když vše vyřešíme, dluhy, peníze, ale vztah bude stále stejně na hovno… :(

Takže když to shrnu - absence sexu je ten nejmenší problém, milenec taky nic nevyřeší -
chce to zbavit se pijavice. (Měla jsi rezervu, teď nemáš ani na energie - kampak se ty peníze asi poděly!!! )

PS: to že se někdo zamiloval není omluva proto dělat naprosté blbo**, a už vůbec ne v chybách pokračovat.

PS2: Jestli nemáš ani na jídlo a energie, je na čase se začít domlouvat s Ex jestli není schopen těm starším poskytnout lepší zázemí (a jestli není na hlavu, tak už to možná zařizuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí