Partner zazdil byt

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3792
9.10.23 16:11
@Premek_Orac píše:
To chápu, ale nemusí u toho člověk ponížit jeho a ze sebe udělat furii. Úplně stačí říct, že to bylo nefér, vysvětlit mu, jak se člověk cítí, když mu tohle udělá člověk, na kterého se chce spolehnout v životě a říct, že takhle si partnerství nepředstavuje.

Cože? To by snad měl dávno vědět, že se nelže :lol: Měli ho to naučit jeho rodice před 28 lety. Fakt ne partnerka ve 30 :lol:

• načítám...
6180
9.10.23 16:12
@Anonymní píše:
Vy máte v rodině postizeneho člověka? Vy žijete bez jednoho rodiče? Vy jste prezila sebevrazdu? Zazila jsem týrání? Apod.
Já všechno. V 21 letech.Na vašem místě bych se nenavazela do lidi, o kterých nevím vůbec nic.

Jako nebudu ti tady vypisovat svůj životní příběh a flexit kdo z nás se má hůř, ale stojim si za svým :nevim:

• načítám...
10256
9.10.23 16:15
@Sisika9 píše:
Cože? To by snad měl dávno vědět, že se nelže :lol: Měli ho to naučit jeho rodice před 28 lety. Fakt ne partnerka ve 30 :lol:

Pokud myslíš, že ho to lépe odnaučí prolustrování transakcí a zůstatků na účtu, tak prosím. Za sebe říkám, že to za dobrou metodu nepovažuji. Protože tu důvěru ve vztahu potřebuješ i u věcí, které neověříš.

• načítám...
4164
9.10.23 16:32
@Anonymní píše: Částku dopředu věděl, ale obecně to nečekal tak moc.
Ale jak píšu, jen mě to mrzí. Prohlídka nic neznamená

tohle mi prosím tě dovysvětli.

On dopředu věděl, že se po něm jednorázově bude chtít X peněz a pak každý měsíc pravidelně Y dalších peněz.
To ti odkejval jako že v pohodě, má to a dá to, nastala prohlídka, kde s hodnotami X a Y nijak nebylo hnuto směrem vzhůru, a druhý den ti řekl, že částku X ani Y nemá?

jak ti vysvětlil, že ti to původně odsouhlasil?

• načítám...
32184
9.10.23 16:35

@Premek_Orac No taky si myslím, že prolustrování účtu je ponižující…za mě bohatě stačí lhaní…a už by mi bylo jedno, kolik má na účtu… ;)

• načítám...
59398
9.10.23 16:36
@Anonymní píše:
U rodičů, pracuje.
Protože to investuje do sebe, podle toho, co mi řekl na důraznou a jasnou otázku.

tak to je docela blbý, bydlí u rodičů a nemá nic bokem? Jak si to představoval? Najednou prozřel že se za bydlení platí?

• načítám...
32184
9.10.23 16:37

@Ivan PPZ Užívat si ve 30 a nemít na účtu našetřené peníze? To se jako od rodičů nehne nikdy? Už mohl mít našetřeno spoustu peněz, kdyby to všechno neinvestoval do sebe :mrgreen:

• načítám...
10256
9.10.23 16:38
@Monchichik píše:
@Premek_Orac No taky si myslím, že prolustrování účtu je ponižující…za mě bohatě stačí lhaní…a už by mi bylo jedno, kolik má na účtu… ;)

Tak.

• načítám...
604
9.10.23 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
nejdu si tak ani pro radu, jako spíš vypovídat a vylít vztek (nebojte, nejdu to hrdinsky řešit sem a doma nic, doma jsem začala).
S partnerem jsme se byli podívat na nový byt. Finance máme stále oddělené.
Moc se nám oběma líbil, byli jsme nadšení a za mě to byl úplně vysněný byt. Čekala jsem, že ho vezmeme (proto jsme přece šli i na prohlídku), jenže den po prohlídce mi partner řekl, že nemá dost peněz našetřených. Já v šoku, protože když souhlasil se stěhováním, prohlídkou a věděl kompletní cenu ještě před, tak jsem tohle vážně netušila.
Nicméně byt je „prodaný“ a já oči pro pláč.Prosím anonym, chodí sem známí.

Bud rada, ze spolu nebydlite..za chvilku bys platila i za nej…

• načítám...
604
9.10.23 16:52
@Premek_Orac píše:
Pokud myslíš, že ho to lépe odnaučí prolustrování transakcí a zůstatků na účtu, tak prosím. Za sebe říkám, že to za dobrou metodu nepovažuji. Protože tu důvěru ve vztahu potřebuješ i u věcí, které neověříš.

Co to meles? On ji podrazil, ze lhal, vychcanek jeden, a ty jeste, aby se ho nedotkla :potlesk:

• načítám...
32184
9.10.23 17:00

@Jana1515 Já jsem to pochopila tak, že účet můžeš prolustrovat, abys zjistila, jestli lže…jsou ale jiné věci, které nevylustruješ a on může klidně lhát taky a to nemáš jak ověřit…bez důvěry to prostě nejde…a jemu se věřit nedá…

• načítám...
604
9.10.23 17:04

@Monchichik no ja to chapu…a uplne i v realu…taky jsem pak tak dopadla, ze tahla skoro vse sama..tak mi to neprijde tak ponizujici😀 😀

• načítám...
32184
9.10.23 17:07

@Jana1515 no po tom, co bych zjistila, že mi lže by mi bylo jedno, kolik má na účtu…lhaní nesnáším a netoleruju…navíc, on tam mít peníze může, ale stejně je investuje do sebe, takže je to úplně jedno, kolik má nebo ne… :mrgreen:

• načítám...
2932
9.10.23 17:08

Tohle je skoro jako moje kolegyně, taky má kolem 20, prožila toho, že by si člověk řekl, že se poučí a začne žít svůj život lépe. Ne ona si další drahou polovičku najde stejnou a šlápne snad ještě víc mimo. Když ji všichni kolem říkají, že takhle ne, je to blbý, tak ona prozre až když je zase úplně ve strackach. Holka je to na tobě. Já když hledám partnera, tak hledám vážný vztah, vztah do života. Ty si chceš užívat s finančně negramotným luzrem, budiž, ale nechtěj s ním bydlet a dělat z něj muže do života :lol: to fakt ne :lol:

• načítám...
32184
9.10.23 17:10

@thalasan Tak znáš to, podvědomě si stále vyhledáváš ty samé partnery…a pak se k tomu ještě můžou přidat různé záchranářské a trpitelské komplexy a nemá to dobrý konec…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová