Partner - ženský lékař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
19.1.19 10:56
@sucuba píše:
Tak to bude asi dost dobrý gynekolog. To je prostě ta pracovní deformace. Spíš si myslím že by jsi mu měla poděkovat, že mel pravdu. Nebo by jsi byla spíš raději, kdyby dělal jakože nic a ty pak měla problémy? Ale tvoji stydlivost chápu, třeba si na to časem zvyknes :)

A když ne, tak si zvykne jiná. Po mladých lékařích je mezi ženami velká poptávka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.1.19 11:08

Prostě gynekolog. Poznal, že něco není ok, tak tě na to upozornil, nevidím na tom nic špatného. Nezlob se, že teď budu možná netaktní, ale možná by mu více vadilo, kdyby viděl tvůj pravopis. SebevědomY chlap, hYsterie.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 11:09

Pisu anonymne, nechci aby mne nekdo hned spojoval s mou profesi, omlouvam se predem. Jsem lekarka - onkolozka, takze kdyz manzel zminil problem s konecnikem, na nikoho a nic jsem necekala, stud nestud, a hned jsem ho tam vysetrila (nez jsem ho nekam poslala). A kdyby nebylo tveho prispevku, na ten incident ani nevzpomenu! Mela jsem pacientku, ktera 2 roky chodila s nadorem a svemu manzelovi, praktikovi, nerekla nic protoze se stydela! :roll: Stud stranou, muzu te ujistit, ze tyhle veci mame jako lekari oddelene i kdyz v osobnim zivote si svoje blizke radsi pohlidame ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
19.1.19 11:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
poprvé využiji „anonym“, děkuji za pochopení.
Mám skvělého partnera, jsme spolu cca 5 měsíců a vše nám klape. Máme společné zájmy a hlavně jedeme si na stejné vlně humoru :mrgreen: Je to gynekolog-porodník v jedné nemocnici.. Trochu mi to trvalo se s tím srovnat, protože jsem docela žárlivá, ale myslím, že je to už dobré. :roll:
Já jsem spíš do sebe a jsem i stydlivá, on je takový průbojný, sebevědomí - ale takovou tou zdravou měrou. Sex je naprosto perfektní, jednoduše řečeno ví, kam šáhnout :oops:
Ve středu jsme byli u něj doma, mazlení nádherný a on na mě „zlatíčko, dneska nic nebude.. Měla by sis zajít zítra ke svému doktorovi, mám pocit, že se dole něco děje“.
No v tu chvíli jako byste mě polili ledovou vodou, šla jsem do koupelny a „dole“ vše v pořádku a ani žádné problémy nemám. Strašně se mě to v tu chvíli dotklo :pocitac: :pocitac: Včera sem přeci jen skákla ke svému doktorovi a dostala jsem tabletky, našel tam začínající zánět - já teď chodím skrz rameno 3× týdně plavat. Tak pravděpodobně z toho.. :zed:
Je mi teď prostě trapně.. Už tak mám problém o svých pocitech a sexu třeba mluvit a prostě nějak mi to srazilo i mé malé sebevědomí. Přijdu si jak.. nevím no :nevim: Mám teď pocit, jako by mě měl při každém sexu kontrolovat, zda je vše OK. :nevim: :nevim: U nás doma se o sexu a takových problémech moc nemluvilo, stará škola.
Přítel včera akorát volal, zda je vše OK a že to bude hned dobré po těch lécích co jsem dostala a že chce jít dneska kupovat nábytek do společného bydlení :roll: Pro mě je něco takového, strašně intimní věc a pro něj je to asi naprosto normální.. I tak se cítím trapně, nevím jestli to mám ještě nějak komentovat, vysvětlovat a nebo já nevím.. :nevim: :nevim:Holky, děkuji za vyslechnutí.. :srdce: Vy, které mě poznáte z diskusí, prosím, o dodržení anonymu. :kytka:

No a? Aspoň to budeš mít zaléčené. Nikdy jsem s doktorem nechodila, tak nevím, ale že to je gyndouš, tak to automaticky umí v sexu. Spíš přirozený talent nebo léta praxe a odříkání :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.1.19 11:14

promin ale strašně mě to rozesmálo
važ si toho že je to dobrý doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
19.1.19 11:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
poprvé využiji „anonym“, děkuji za pochopení.
Mám skvělého partnera, jsme spolu cca 5 měsíců a vše nám klape. Máme společné zájmy a hlavně jedeme si na stejné vlně humoru :mrgreen: Je to gynekolog-porodník v jedné nemocnici.. Trochu mi to trvalo se s tím srovnat, protože jsem docela žárlivá, ale myslím, že je to už dobré. :roll:
Já jsem spíš do sebe a jsem i stydlivá, on je takový průbojný, sebevědomí - ale takovou tou zdravou měrou. Sex je naprosto perfektní, jednoduše řečeno ví, kam šáhnout :oops:
Ve středu jsme byli u něj doma, mazlení nádherný a on na mě „zlatíčko, dneska nic nebude.. Měla by sis zajít zítra ke svému doktorovi, mám pocit, že se dole něco děje“.
No v tu chvíli jako byste mě polili ledovou vodou, šla jsem do koupelny a „dole“ vše v pořádku a ani žádné problémy nemám. Strašně se mě to v tu chvíli dotklo :pocitac: :pocitac: Včera sem přeci jen skákla ke svému doktorovi a dostala jsem tabletky, našel tam začínající zánět - já teď chodím skrz rameno 3× týdně plavat. Tak pravděpodobně z toho.. :zed:
Je mi teď prostě trapně.. Už tak mám problém o svých pocitech a sexu třeba mluvit a prostě nějak mi to srazilo i mé malé sebevědomí. Přijdu si jak.. nevím no :nevim: Mám teď pocit, jako by mě měl při každém sexu kontrolovat, zda je vše OK. :nevim: :nevim: U nás doma se o sexu a takových problémech moc nemluvilo, stará škola.
Přítel včera akorát volal, zda je vše OK a že to bude hned dobré po těch lécích co jsem dostala a že chce jít dneska kupovat nábytek do společného bydlení :roll: Pro mě je něco takového, strašně intimní věc a pro něj je to asi naprosto normální.. I tak se cítím trapně, nevím jestli to mám ještě nějak komentovat, vysvětlovat a nebo já nevím.. :nevim: :nevim:Holky, děkuji za vyslechnutí.. :srdce: Vy, které mě poznáte z diskusí, prosím, o dodržení anonymu. :kytka:

To mas dobre, se mnou by s mymi nalezy na cipku pracoval drive dost casto. :) I kdyz ted by mel uz asi pokoj..bav se normalne a neres..me to problem nedela, kdyz chci pritele vydesit aby vedel co mi chudaci zeny zazivame na gynde, tak mu to detailne popisu, chudak zezelena a koupi mi cokoladu :D jako bolestne. O nakup intimek si rikam normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317

Nechápu co řešíš. Já bych asi jen řešila, jestli by nestálo za to za ním chodit i jako za lékařem. Vypadá na dobrého doktora a o těchto věcech se mezi partnery fakt mluví a to ani jeden nemusí být gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale

Půjdu proti proudu, mně by to vadilo a nikdy bych s tím chlapem nedokázala být v pohodě, protože bych trnula, kdy zase při sexu přepne do doktor módu a oznámí mi, že je něco špatně. Jedna z profesí, která by mi vadila. Buď by to doma byl prostě chlap, nebo by u mě vztah nevydržel.

• Citovat
  • Upravit
5913
19.1.19 11:28

Je to lékař gynekolog. S tím je třeba se smířit. Nebrala bych to osobně i když pravda, asi by mě to zaskočilo, kdybych si chtěla užít. Komentovat to, no to je právě o tom, jak moc jsi schopná o to mluvit a jak moc svou sexualitu bereš nebo neberes vážně. Já bych mu po návratu třeba oznámila „ty jo ses dobrej fakt tam něco bylo“ . Ale je to o lidech. Spíš bych se snažila se naučit o tom mluvit a trošku se uvolnit. Vždyť o nic nejde všichni to dělají a není nic lepšího než být upřímná o tom co máš ráda, nerada a jak se cítíš. My se třeba naprosto bez obalu doma bavíme o těchto problemech a to v ohledech celého těla. Je lepší říct hele bolí mě to a to, našla jsem si to a to nebo trápí mě opakovaně tohle. Je dobré když partner ví jak na tom jsi. Já pak jednou takhle skončila v nemocnici ze dne na den, 40tky horečky a úplně mimo. Chlap ale věděl jak to začalo co se se mnou dělo a jaké jsem měla příznaky a doktorum vše řekl, ty tak nemuseli dlouho hledat co mi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.1.19 11:45
@Aspera píše:
Nechápu co řešíš. Já bych asi jen řešila, jestli by nestálo za to za ním chodit i jako za lékařem. Vypadá na dobrého doktora a o těchto věcech se mezi partnery fakt mluví a to ani jeden nemusí být gynekolog.

Je nepsané pravidlo že ženy ke svému muži jako k lékaři nechodí.Kdysi jsem o tom četla rozhovor s Martou Jandovou jejíž manžel je gynekolog.Právě kvůli zachování odstupu a vzájemné intimity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
19.1.19 11:46
@Lalelale píše:
Půjdu proti proudu, mně by to vadilo a nikdy bych s tím chlapem nedokázala být v pohodě, protože bych trnula, kdy zase při sexu přepne do doktor módu a oznámí mi, že je něco špatně. Jedna z profesí, která by mi vadila. Buď by to doma byl prostě chlap, nebo by u mě vztah nevydržel.

Takže podle tebe by měl být doma „prostě chlap“ a měl by ji nechat chodit s viditelným zánětem, na který by si přišla sama, až by měla mnohem závažnější problémy, a ze sexu se jen nějak neurčitě vymlouvat, popřípadě s ní sexovat a přivodit jí k tomu ještě další komplikace? To mám teda dost jiné představy o vztahu. Zatěžovat partnera svým povoláním nad míru je extrém, ale to se neděje v případě zakladatelky. Dost možná si všiml něčeho, čeho by si všiml i jiný chlap, jen by to neuměl pojmenovat. Chtít po partnerovi, ať doma předstírá, že není odborník ve svém oboru, je zase druhý extrém. Asi jako bys po něm chtěla, ať si doma háže pytel na hlavu, protože ho sice miluješ, ale ten jeho ksicht se ti nelíbí a doma s ním být nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.1.19 11:54

@SlečnaDahlia každého volba, mně by to vadilo a nebyla bych s ním

• Citovat
  • Upravit
19983
19.1.19 11:59

Nevidím problém. Spíš bych mu poděkovala. A jestli plánujete společné bydlení, zamysli se nad sebou, sex je věc o které by ses měla alespoň s partnerem normálně bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.1.19 12:05
@Lalelale píše:

No dobre, ale rekl ji to hezky a prece s ni nebude spat x tydnu, nez sama prijde na to, ze neco neni v poradku? Co mel delat s…at ji pres pocinajici problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
19.1.19 12:06
@Oplatečka píše:
Je nepsané pravidlo že ženy ke svému muži jako k lékaři nechodí.Kdysi jsem o tom četla rozhovor s Martou Jandovou jejíž manžel je gynekolog.Právě kvůli zachování odstupu a vzájemné intimity.

Aha to jsem nevěděla. No stejně si jí bude hlídat ať k němu bude chodit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí