Partner/manžel KOZOROH - jaký je ve vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.18 21:59

Zase tak mimo ty horoskopy evidentně opravdu nejsou. Právě ta dominance a zatvrzení v některých věcech je přesně to, z čeho mám strach a s čím mám vlastní zkušenosti i z okolí u nich.. Takže jste mi to vlastně potvrdily.. :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
338
9.9.18 22:05
@Anonymní píše:
Zase tak mimo ty horoskopy evidentně opravdu nejsou. Právě ta dominance a zatvrzení v některých věcech je přesně to, z čeho mám strach a s čím mám vlastní zkušenosti i z okolí u nich.. Takže jste mi to vlastně potvrdily.. :nevim: :,(

Což trochu preformulovat „zatvrzelost“ za zasadovost? Dominance není katastrofa, někdo to vést musí a každý máme zásady nebo jsme zatvrzeli ohledně čehokoliv. Bych to viděla ve světlejších barvách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557

Tak muj kozoroh je spolehlivy, vesely, ma rad legraci. Plany rad nema, to me stve. Neni zarlivy, je zodpovedny, poradkumilovny. O dceru a o psa se stara jak muze. Dominantni neni, nebo to nepozoruji. U nas jsem dominantni ja, ale snazim se krotit. Neurazi se. Kdyz se pohadame, vzdycky prijde on a netrva to dlouho. Max par hodin, ale to vyjimecne. Neni uplne schopny se bavit o vecech, ale to ma odkoukane z rodiny, stejne jako jeho bratr. Nejdriv odsekava a az kdyz mu to projde hlavou, muzeme to poresit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

...

U nás v práci je 5 obchodních zástupců, dělají milionové obraty a zjistila jsem, že 4 z nich jsou kozorozi. A přesně, jak píšeš..Jsou tvrdohlaví, dominantní, hrdí, potřebují chválit, mít pocit, že jsou nejlepší… Na druhou stranu jsou neuvěřitelně loajální. Jen jeden z nich je více flegmatičtější…

Sice můj příspěvek není o vztazích, ale přijde mi, že některé vlastnosti jsou pro kozorohy typické.

• Citovat
  • Upravit
53518
9.9.18 22:14
@Anonymní píše:
Zase tak mimo ty horoskopy evidentně opravdu nejsou. Právě ta dominance a zatvrzení v některých věcech je přesně to, z čeho mám strach a s čím mám vlastní zkušenosti i z okolí u nich.. Takže jste mi to vlastně potvrdily.. :nevim: :,(

U nás převažují Blíženci a každy je jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.9.18 22:24

My jsme s mužem podle horoskopu zcela nekompatibilní (on Kozoroh), a jsme spolu už skoro 17 let. Pokud bys chtěla něco probrat, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
9.9.18 22:29

Tak třeba já jsem kozoroh, a dominantní nejsem vůbec, ale vůbec :) zase když si něco usmyslim tak si za tím stojím nemám ráda lži a za pravdu bojují, a taky za spravedlnost. Pokud si něco usmyslim(po pořádně pomyšlení všech pro a proti a možných důsledku) tak když do toho jdu tak už z toho není cesty zpět a necouvam.. Miluju děti jsem rodinný typ, introvert, submisivni, pohodar, mám ráda vtipy a je semnou sranda, ve společnosti jsem spíše samotář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
9.9.18 22:30

Muj manzel je Kozoroh a je to uzasny chlap! :andel: Je obetavy, pracovity, poradny (nekdy vic nez ja), hodny, velice zodpovedny, peclivy (nekdy az moc) a dost ohleduplny. Sice mi nerika casto, ze me miluje, vseobecne nerad mluvi o citech, ale dost to vyvazuje svym chovanim ke me.. :srdce: Ma samozrejme svych par much, coz je tvrdohlavost, kterou ale trpim taky :lol:, neodejde ani za nic od rozdelane prace (mnohe by to brali jako plus, ale kdyz se prvni noc v novem byte hrabe do 1 do rana bezcilne v pracce, kdyz vy s nim mate jiny plany, tak je to taky celkem naprd :lol: ), obcas se dost rype v jidle, kdyz se mu v nem neco nelibi a v nekterych vecech ma celkem dost radikalni nazory, ale to je muj subjektivni pohled jakozto dost benevolentniho cloveka.. :nevim: Jsou to ale malickosti, ktery jsou nic oproti tomu, jak o me dokaze pecovat. Nikdy neodejde do prace a neprijde z ni bez toho, aniz by mi dal pusu.. :srdce: Nedokazu si predstavit, ze by me nekdy nekdo mohl milovat a starat se lip nez on a ze bych mohla ja milovat nekoho jineho nez jeho… :srdce: V zivote by me nenapadlo soudit cloveka podle znameni bez toho, aniz bych ho nejdriv poradne poznala.. 8o
Edit: Ze by byl nejak dominantni mi neprijde vubec, spis mi prijde, ze se v dost vecech dost podcenuje a vetsinou naprosto zbytecne. Kdyz jsem ho poznala, vzezrenim se mi zdal, ze by mohl byt arogantni, ale opak je pravdou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.9.18 22:33
@pajisek90 píše:
Vztah mám s kozorohem 12 let. Chodí pozdě, je tvrdohlavej a občas je co se týče domácích pracích lenivější, ale jinak nemám co bych mu vytkla. Máme dvě děti, stará se o ně výborně, zastoupí mě ve všem. Je hodně tolerantní. Nikdy se nestalo, že by byl bez práce. V důležitých věcech je spolehlivý, v těžkých chvílích mi byl vždy oporou.
A to se k sobě dle horoskopu vůbec nehodíme. Jsem váha.

Nemáte mého manžela? Až na to chození pozdě je to celý on. Já jsem beranice a už to spolu táhneme 17let. Občas jsme na kordy,ale neumím si představit, že bychom spolu nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.9.18 22:54

Žiji 15 let s kozorohem..z těch negativ tvrdohlavost,výbušnost,náladovost,žárlivost,v některých situacích i sobeckost,rychleji mluví a koná,než rozmýšlí..z pozitiv pracovitost,samouk,obětavost,velmi dává najevo city-chválu druhým,společenský,samostatný,manuálně zručný,aktivní..zodpovědnost přišla spíše až s věkem ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.9.18 23:26

Záleží i jaké jsi ty znamení. Já jsem beran, a ačkoliv podle horoskopu s kozorohem nic moc, ve skutečnosti je to super. Je to zemské znamení, klidné, racionální, trpělivé, ideálka pro moji ohnivou povahu :potlesk: Ten můj je spolehlivý, dává mě na první místo, tolerantní, klidný, když se rozčílím, tak je v klidu a potichu, nechá mě být, protože ví, že já se vydržím zlobit max 5 minut a pak o žádném rozčílení nevím. To jak je klidný mě vytočí ještě víc, ale zároveň mě to i zklidní, protože nepropukne opravdová velká hádka :D Peníze utrácí rád, ale nikdy ne tak, aby nestihl něco zaplatit nebo neměl dané stranou, utratí jen když ví, že si to může dovolit. Neumí vyjádřit city slovy, ale bohatě to ukazuje činy, což je ve finále stokrát lepší, když neplká a fakt to ukáže. A kozorozi jsou ve vztahu jedno z nejvěrnějších znamení! Celkově všechna zemská znamení. Já jsem fakt spokojená, a po 2 blížencích, jednom lvu a jednom vodnáři je to pro mě procházka růžovou zahradou a mám v něm 100% jistotu že tu bude vždycky pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.9.18 23:32

A ještě bych dodala, někdy bývá důležitější měsíční znamení, ascendent a descendent. Z ascendentu spousta lidí přebere více vlastností a pak vykřikují, že horoskopy jsou blbost a nesedí to na ně :lol: A descendent (7. dům) ukazuje, jak se člověk chová ve vztahu. Takže zjistit to. Celkově sluneční znamení je nic, je 12 domů, každý dům v jiném znamení, dále každá planeta stála v jiném znamení při narození, všechno tohle ovlivňuje chování člověka. Já se od malička hádala s kamarádkami že horoskopy jsou pravda, ony že ne, že na ně to nesedí a přitom na mě sedí každé jedno slovo. No pak jsem si našla komplet celý horoskop včetně domů a planet a zjistila jsem, že sluneční znamení, měsíční, descendent plus dalších pár domů mám v beranu a na to Venuši, Mars, Jupiter a Pluto taky v beranu, proto jsem extra ultra beran a všechno na mě z charakteristiky sedí :D A s přítelem máme stejný ascendent i descendent a 2 domy, možná proto jsme si hodně podobní a tolik si rozumíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
9.9.18 23:52

Manzel je kozoroh. Pozitiva: rad travi svuj volny cas doma, ma vrely vztah k detem, je ochotny nas odvezt privezt odkudkoliv a kamkoliv, rad vari a nakupuje potraviny, je vcelku poradny a schopny i uklidit, pokud nemuzu ja (jsem na matersky, takze to mam na starost ja, on pracuje), je vcelku prizpusobivy ( i kdyz frfla, nakonec udela vetsinu toho, co chci)

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
10.9.18 00:10
@kačka39 píše:
Můj kozoroh není dominantní, nemá vůbec žádný plán a nemá je rád, ani nechce nic plánovat se mnou. Věcné debaty úplně ignoruje. Ale tvrdohlavej je.

Nemáme doma toho samýho kozouše? :D Ten můj je navíc pekelně línej, ale zase nás super zajistí, vezme kam chceme, je fajn, mám ho ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.18 16:31

Muj byvaly byl Kozoroh. Velmi tichy, hodny, rozdal by se. ‚NE‘ nebylo v jeho slovniku. Doma delal prvni posledni, nechtel delat nic beze me. Byl celkem stydlivy a nesnasel kontaktovat cizi lidi (treba urady, operatory apod). Neumel udelat rychla rozhodnuti, vse muselo byt podle pravidel - priklad: jedu v obci 50km/h a ani o jeden km navic! bal se jakekoli ‚nepravosti‘.

pro nektere zeny tohle muze byt fajn, protoze ‚posloucha‘ - necha na ni rozhodnuti apod.
Ja osobne s tim mela problem, protoze nechci byt doma chlap ja a u nas to tak bohuzel bylo.

Moje matka je shodou okolnosit taky kozoroh a muzou si podat ruce ve spouste veci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky