Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže tě má na zábavu, jinak je pohodlnej a linej a nesmíš mu nic říct, protože je to hned útok na jeho osobní integritu. Nemyslím, že je to kompatibilní. Ani, že ho to nějak extra bere.
Vypadá to, že chce ze vztahu vycouvat a neumí to říct na rovinu. Čeká, až to rozsekneš ty.
Po pár měsících toto…?
Kdyby k tobě chodil, to by musel vynaložit nějaké úsilí a ještě by neměl na půl týdne navařeno, proč by to dělal, zejo.. vidíte se jednou týdně a on si stěžuje, že ho to omezuje, protože musí mít něco nachystáno?
Těžko říct, proč s tebou ještě je, ale láska to nebude ![]()
To je smutný, zakladatelko, na to lze říct snad jen to, že se k sobě nehodíte… neváží si tvojí péče a ještě má takové řeči… Co s tím dělat? Nic… působí jako morous, kterému všechno vadí a nejlíp mu zřejmě bude, když bude zase sám… ať má ten čas pro sebe!
Raděj odejdi, dokud je to čerstvé, tak jste se holt poznali, ale tohle zřejmě fakt nechceš a že on by se chtěl snažit na něčem pracovat, to vůbec… ![]()
Holky co napsaly mají ve všem pravdu. Je to špatný kus a důvod, proč ho jeho ex poslala do oběhu.
Tohle prostě nechceš, to není milující a podporující partner do života a rychle utíkej, než si na to zvykneš a bude pozdě.
Holky, ja ho nepoznavam. Na zacatku se mohl pretrhnout, ted kdyz mu reknu, ze bych chtela aspon 2× do mesice nekam zajet se podivat nebo stacila by mi blba prochazka, tak mi rekne, ze mam furt nejake naroky a ze on po me taky nic nevyzaduje..
Na zacatku jsme se bavili co oba od vztahu ocekavame. Pritel uz ma nejaky vek, bude mu 41, ja jsem o 15 let mladsi. Rekl mi, ze by mel rad jeste svatbu, dite a ze chce mit hezky vztah, kdy si budou oba sebe vazit, budou spolu komunikovat a ted mi rekl, ze vlastne nevi co od vztahu chce ani jak si ten vztah predstavuje.
Myslím, že to není partner pro Tebe.
A jak se stane, že doma není nic k jídlu?
Tulipánku, to je mi líto, ale sama cítíš, že je tohle blbě, že vztah takhle nemá vypadat (a to ještě jen po pár měsících) a znáš to - když ptáčka lapají…
V tomhle vztahu bys byla jenom nešťastná, já bych to hned ukončila a o lásku a zájem bych se u tohohle individua nedoprošovala
@Anonymní píše: Více
To sis našla taťku místo partnera pro život
Takže doporučuju rozchod s najít si někoho věkově k sobě blíž ![]()
Asi váhá, zda má s tebou pokračovat nebo ne. Vztah ho omezuje a zabírá mu čas. Nejspíš dospěl k závěru, že by mu bylo lépe, kdyby byl zase sám. Nemá to budoucnost, stejně se s tebou rozejde, jen bys ho mohla předejít.
@Anonymní píše: Více
Odpískej to, vždyť musíš sama vidět, že to nikam nevede. ![]()
Poslala bych ho do oběhu, dítě už má, asi tam byl ve vztahu taky nějaký problém a není schopný vytvořit normální rodinu a možná ani vztah…
Dobry vecer. Mam cerstvy vztah, jsme spolu par mesicu.
Partner mi rekl, ze se citi ve vsem rizeny. Abych uvedla veci na pravou miru, reknu na neco svuj nazor, napriklad doma nebylo nic k jidlu, partner chtel objednat rohlika, ktery by prijel az za 3 hodiny, ja chtela sednout do auta a radsi zajet do obchodu, podala jsem to stylem, ze si myslim, ze by byl lepsi muj navrh a on se hned citil rizeny.
Posledni dobou mi neprojevuje zadne naklonnosti, neda mi pusu na privitanou, na rozloucenou, nerekne mi, ze by me chtel videt. Jeho duvod je pry ten, ze byl dva roky sam a od takovych veci si odvykl, pritom driv to delal stale, aspon na tom uplnem zacatku.
Ja tohle delala celou dobu, ale kdyz jsem videla, ze on tohle nedela, tak jsem se trochu stahla. Dopadlo to tak, ze jsme se videli behem 2 tydnu dvakrat, minulou nedeli prijel on ke me, dnes jsem dosla ja k nemu.
Opet zadna pusa, nic proste. Kdyz jsme si vecer volali, tak jsem mu sdelila sve pocity, na to mi rekl, ze toho ma hodne, stres v praci, do toho 2× tydne na par hodin ma dceru z minuleho vztahu a ze chce mit nejaky cas pro sebe. Ja to vsechno samozrejme chapu, ale myslim si, ze kdyz je clovek ve vztahu, tak si ma najit cas i na toho druheho. Dale mi na to rekl to, ze se citi jak na cvicaku. Ze pry kdyz k nemu prijdu, tak musi topit, aby tam nebyla zima, musi mit neco nachystane k jidlu a k piti, prece mi neda jen vodu… no proste za me vymluvy. Mimochodem, ja u nej taky varim, nemam s tim problem, nekdy navarim u nej i dopredu, ze 2-3 dny se nemusi starat o jidlo a ma navareno.
Ke me chodit moc nechce, protoze mam maly byt a co on by u me delal, ze pry je lepsi, kdyz pujdu ja k nemu.
Co se tyka treba psani, tak to mu jde ale vyborne, to mi pise pomalu od rana do vecera. Co byste si o tom mysleli?