Partnerovy zvrhlé choutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
29.9.18 09:54
@Anonymní píše:
Není to můj manžel, je mi 20 a jemu 23. Já jsem ráda, že mi to řekl, ale rozhodně si, asi jako většina žen, nepřeju, aby někde lítal za chlapama a tohle s nima provozoval. Bez mýho vědomí, ani s ním.

Vyhrála jsi v tom smyslu, že to není zatím manžel. Můžeš sice tolerovat jeho bisexualitu, ale co z toho budeš mít ? Podle mně jen menší frekvenci sexu, což může časem vadit. Pokud bude mít stálého jednoho chlapa, tak stejně nebudeš vědět, kam ho strká ten jeho partner. Riziko nákazy není malé.
On se vybije s chlapama a na Tebe sice bude miloučkej, ale už měkoučkej. Také se může stát, že časem přesedlá zcela na chlapy.
Nemáte rodinu, můžeš si najít takového, co tuhne při kontaktu se ženou. Konkurence bude jiná, ale tu máme všechny.
Zatím můžeš vybírat, nech ho jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.9.18 09:54
@Šarlota4 píše:
Protoze je prizemni a netolerantni jak prase. Ja bych z toho vodvarena nebyla, ale za to jak je clovek “ naprogramovany” proste memuze. Jsou veci, ktery myslenim neovlivnis. A to je prave zrovna sexualita. Jen jsou lidi, kteri o tom mluvi, jini to zkusi a dalsi se boji reakce okoli, tak do toho nejdou. Russet ma na vsechno predpotopni nazory. Co neni jako pred 100 lety je zvrhle a nechutne.

Nebo ten její fantastický sex není tak fantastický a ona nemůže skousnout, že narozdíl od ostatních nemá koule to změnit :think: páč co by tomu řekli lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 09:56
@Šarlota4 píše:
Protoze je prizemni a netolerantni jak prase. Ja bych z toho vodvarena nebyla, ale za to jak je clovek “ naprogramovany” proste memuze. Jsou veci, ktery myslenim neovlivnis. A to je prave zrovna sexualita. Jen jsou lidi, kteri o tom mluvi, jini to zkusi a dalsi se boji reakce okoli, tak do toho nejdou. Russet ma na vsechno predpotopni nazory. Co neni jako pred 100 lety je zvrhle a nechutne.

Když předpotopní, tak předpotopní. Je to diskuze a každý může napsat to, co si myslí. Před sto lety jistě lidi orální sex mezi muži znali. Pro někoho je nechutné toto, pro druhého ne. Kdyby zakladatelka neměla pochybnosti, asi sem nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.9.18 09:57
@Russet píše:
Jiná možnost než vzorný hetero, co se chová jako dobytek už tě nenapadla?

U zvracejicich smajlíků? Napadla, těch by bylo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 09:58
@terien píše:
Nebo ten její fantastický sex není tak fantastický a ona nemůže skousnout, že narozdíl od ostatních nemá koule to změnit :think: páč co by tomu řekli lidi :lol:

Ale no tak…Já si celý život dělám věci po svém. Změnit právě nechci NIC a byla bych ráda, kdyby to tak bylo dalšich 100 let. A to tě asi žere, co? Že někdo může být spokojený… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.9.18 10:00

Tak jsem se zeptala svého chlapa na jeho tajné sny, přání, nebo co dříve prožil. Láká ho aby ho žena udělala svými ňadry, deepthroat a anál.

Prsa mám lehce nadprůměrná, ale nejde to, má dost velký penis, také deepthroat nedokážu, no a anál s ním mě dost bolí.

Proboha, máme se rozejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
29.9.18 10:00
@TrueIsFalse píše:
A normální žena netouží cicmat se s další ženou :poblion:

Si jeste nevylezla z jeskyne? Za nasich babicek nebylo normalni, ze nesevzdanej par ma dite a zijou na ,,hromadce,, a ted tak zije spousta lidi. Jsou tedy nenormalni. Ty asi praktikujes jen misionare, abys nahodou nebyla nejak zvrhla a nenormalni. Bacha na hekani, to delaj jen behny. Nenormalni.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.9.18 10:02
@Russet píše:
Ale no tak…Já si celý život dělám věci po svém. Změnit právě nechci NIC a byla bych ráda, kdyby to tak bylo dalšich 100 let. A to tě asi žere, co? Že někdo může být spokojený… :lol:

Proč by mělo? Ja tady nikomu nevnucuju že mít představy je zvrácené a jediná správná cesta je ta, po které jdeš ty. Tebe cokoliv jiného tak pohoršuje, až to zavání frustrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.9.18 10:03
@Russet píše:
Když předpotopní, tak předpotopní. Je to diskuze a každý může napsat to, co si myslí. Před sto lety jistě lidi orální sex mezi muži znali. Pro někoho je nechutné toto, pro druhého ne. Kdyby zakladatelka neměla pochybnosti, asi sem nepíše.

Tak se nevyjadruj k tomu co patri nebo nepatri do manzelske loznice. Protoze kazdy par je jiny, kazdy si uziva dle svych chuti. Nepatri to do VASI loznice ( coz je samozrejme v poradku ). Ale normovat a vnucovat ostatnim co je a neni za hranou( aby se citili spatne, prasive a “jinak”), je v oblasti sexu fakt mimo. Dulezite je najit partnera na stejne vlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 10:06
@Podzemka píše:
Tak jsem se zeptala svého chlapa na jeho tajné sny, přání, nebo co dříve prožil. Láká ho aby ho žena udělala svými ňadry, deepthroat a anál.

Prsa mám lehce nadprůměrná, ale nejde to, má dost velký penis, také deepthroat nedokážu, no a anál s ním mě dost bolí.

Proboha, máme se rozejít?

Tak to první zvládám,ostatní též ne. A fakt se nebojím,že by kvůli tomu běžel za někým jiným.
Ona zas sní a přitahuje ji kolega. To neznamená že ho při příští pauze zatáhne pod stůl.
Ale mohli by si na kolegovi splnit touhy oba. To by těžko byla nevěra. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
29.9.18 10:08
@Šarlota4 píše:
Tak se nevyjadruj k tomu co patri nebo nepatri do manzelske loznice. Protoze kazdy par je jiny, kazdy si uziva dle svych chuti. Nepatri to do VASI loznice ( coz je samozrejme v poradku ). Ale normovat a vnucovat ostatnim co je a neni za hranou( aby se citili spatne, prasive a “jinak”), je v oblasti sexu fakt mimo. Dulezite je najit partnera na stejne vlne.

Mimo je někomu zakazovat na veřejné diskuzi psát, co si myslí. Ona názor chtěla. Nechtěla asi jen číst to, jak je to fajn a jdi do toho. Protože sama si úplně jistá teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
29.9.18 10:08

..

Ve dvaceti bych vzala…kramle…až by se za mnou zaprášilo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.18 10:10
@Anonymní píše:
Tak to první zvládám,ostatní též ne. A fakt se nebojím,že by kvůli tomu běžel za někým jiným.
Ona zas sní a přitahuje ji kolega. To neznamená že ho při příští pauze zatáhne pod stůl.
Ale mohli by si na kolegovi splnit touhy oba. To by těžko byla nevěra. :nevim:
:D … To mě taky napadlo. Nicméně partner tak nějak naznačil, že jestli od něj čekám povolení ke styku s jinými, tak že mi ho prostě nedá… Že to nezvládne. Achjo, holky, jak tohle celý dopadne… To jsem zvědavá. :think:
Dám tomu čas, věřím, že když se o tom budeme bavit, určitě dojdeme ke správnému závěru…
  • Citovat
  • Upravit
53518
29.9.18 10:10
@terien píše:
Proč by mělo? Ja tady nikomu nevnucuju že mít představy je zvrácené a jediná správná cesta je ta, po které jdeš ty. Tebe cokoliv jiného tak pohoršuje, až to zavání frustrací.

Když myslíš… :mrgreen: Tady člověk musí jít s davem, jinak je hned frustrovaný a doma mu to hapruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.9.18 10:11
@Russet píše:
Mimo je někomu zakazovat na veřejné diskuzi psát, co si myslí. Ona názor chtěla. Nechtěla asi jen číst to, jak je to fajn a jdi do toho. Protože sama si úplně jistá teda není.

Tak není, kvůli tomu přece nebudeme odsuzovat jí nebo jejího partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí