Partnerství po porodu, chuť na sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
19.10.14 16:39
Tvoje blbé řeči, se kterýma kopeš a urážíš lidi kolem. Všichni jsou hloupí, blbí, jen ty jsi ta chytrá a dokonalá.
@Anteena píše:
@terinka4444 Ano? A co ti dává právo kritizovat mně, ty paní zralá, dospělá a správně smýšlející? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.10.14 17:04

@Anteena Své názory si nech pro někoho, koho budou zajímat. Zatím si tady léčíš své mindráky. A nebudeš jich mít zrovna málo. Nevím, co Tě vede k tomu, aby si se vysmívala matkám a těhotným, jak jsou ztrhané a neatraktivní. Jsi hodně mladá a Tvé názory vznikly jen z náhodných nářků sexuálně frustrovaných nezralých chlapů, kteří si u Tebe ztěžovali, zřejmě aby tě dostali do postele. A z toho máš asi pocit, že jsi bohyně a můžeš urážet ostatní. Chtěla bych tě vidět „nádhero“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.10.14 17:10
@Claire00 píše:
@Anteena Své názory si nech pro někoho, koho budou zajímat. Zatím si tady léčíš své mindráky. A nebudeš jich mít zrovna málo. Nevím, co Tě vede k tomu, aby si se vysmívala matkám a těhotným, jak jsou ztrhané a neatraktivní. Jsi hodně mladá a Tvé názory vznikly jen z náhodných nářků sexuálně frustrovaných nezralých chlapů, kteří si u Tebe ztěžovali, zřejmě aby tě dostali do postele. A z toho máš asi pocit, že jsi bohyně a můžeš urážet ostatní. Chtěla bych tě vidět „nádhero“.

jsi normální? :D ty si myslíš, že by mě nějaký nezralý fustrovaný chlap oblbnul řečičkama, aby mě dostal do postele? :D jako promin, ale tohle si fakt přehnala, za svůj život jsem měla jen jednoho partnera, na život i na sex, se kterým jsem dodnes a nikdy jsme si nebyli nevěrní. Tady má komplexy někdo jiný, než já, vypadá to tak :)
A pokud vím, ani jednou jsem neřekla že matky ztrhané a neatraktivní, četla jsi vůbec moje komentáře? Asi ne, nebo si z nich vybíráš jen to, co se ti hodí a domýšlíš si vlastní věci. To, že mám vlastní názor ze mě nedělá děvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
19.10.14 17:36

Víš, ale to, co popisuješ v úvodním dotazu, to je doopravdy jenom část matek. Já ti rozhodně nebudu rozmlouvat to, že nechceš mít dítě, vlastně to i vítám, pokud jsi rozhodnutá, že ne, v zájmu tebe i případného dítěte :) Jen mi tvůj dotaz přijde takový..no jako bych přišla na diskuzi o nokidding a začala se ptát, že to jako fakt nechápu, že jsem slyšela, že ty, co nechtějí děti, jsou nakrknuté feministky, co nesnáší chlapy a jen si honí kariéru a jestli to je skutečně tak. Prostě ano, některé ženy nemají chuť na sex po porodu (jinak hormonální změny taky docela dělají divy, pokud by ses na to chtěla dívat biologicky). Ale myslím, že žádná z nich ti nedá nějaký jasný důvod, proč to tak je (a myslím, že spousta z nich z toho nejsou dvakrát nadšené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
19.10.14 18:36
@cverunka píše:
@Pesimista Od kdy katolíci vyžadují sex pouze za účelem plození dětí? :lol: Tento názor absolutně neznalý problematiky mě docela pobavil :mrgreen:

to tu kdysi propagoval jeden katolicky cvok v diskusich, tak jsme si na jeho provokace vzpomel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.10.14 19:52

Nějak jsem nepostřehla, že by se někde @Anteena vysmívala těhotným a matkám, že jsou ztrhané a neatraktivní. Já nechápu co vás tak pobuřuje na tom, že veřejně napsala, že nechce mít děti? A ptá se těch, které to zažily proč některé ženy po porodu nechtějí sex a vážou se na dítě. Copak jediné správné poslání ženy v 21. století je plodit děti? (Pro rejpaly dítě jsem chtěla a mám) A že jako když je mladá tak houby ví o životě a za deset let bude mluvit jinak? Jo, možná jo a nebo taky ne. Některé 20-cítky jsou mnohem moudřejší než např. 40-cítky. Věk je dost nevypovídající číslo. A my matky :-) to tak nemáme? Můžete zodpovědně říct, že za deset let s o deset let bohatšími zkušenostmi budete tvrdit to samé co dnes? A nebo se nad názory 30-cítek budete schovívavě usmívat? HA mi způsobila 2 letou neplodnost a éčka.. jo, některá z nich jsou svinstva. Lidl asi nebyl nejmoudřejší příklad, ale i tam se určitě najdou špatné potraviny, jako všude. Obecně je třeba naučit se číst složení :-) Moc bych se nedivila, když by si zakladatelka začala na základě této diskuze o matkách myslet, že jsou vykojené trubky, protože některé reakce k tomu opravdu vybízejí - píšu NĚKTERÉ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.10.14 20:16
@Calathea
@Calathea píše:
Nějak jsem nepostřehla, že by se někde @Anteena vysmívala těhotným a matkám, že jsou ztrhané a neatraktivní. Já nechápu co vás tak pobuřuje na tom, že veřejně napsala, že nechce mít děti? A ptá se těch, které to zažily proč některé ženy po porodu nechtějí sex a vážou se na dítě. Copak jediné správné poslání ženy v 21. století je plodit děti? (Pro rejpaly dítě jsem chtěla a mám) A že jako když je mladá tak houby ví o životě a za deset let bude mluvit jinak? Jo, možná jo a nebo taky ne. Některé 20-cítky jsou mnohem moudřejší než např. 40-cítky. Věk je dost nevypovídající číslo. A my matky :-) to tak nemáme? Můžete zodpovědně říct, že za deset let s o deset let bohatšími zkušenostmi budete tvrdit to samé co dnes? A nebo se nad názory 30-cítek budete schovívavě usmívat? HA mi způsobila 2 letou neplodnost a éčka.. jo, některá z nich jsou svinstva. Lidl asi nebyl nejmoudřejší příklad, ale i tam se určitě najdou špatné potraviny, jako všude. Obecně je třeba naučit se číst složení :-) Moc bych se nedivila, když by si zakladatelka začala na základě této diskuze o matkách myslet, že jsou vykojené trubky, protože některé reakce k tomu opravdu vybízejí - píšu NĚKTERÉ!

pozdě, už si to myslím… to jak mi tady nadávají mě akorát utvrzuje v tom, jaká opravdu nechci být. A děkuju za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
19.10.14 20:19
@Anteena píše:
@avm3 ale ne, já se v sobě vyznám. Vím přesně, co chci. Co v životě chci. Co budu dělat v příštích 20 - 30 letech. A děti tam opravdu nepatří. Mám své názory, ale jak říkám, za svůj názor aby se člověk styděl, když se nelíbí ostatním, člověk je hned nedospělý a špatný. Já si nemám potřebu nic dokazovat. Proč? A co to má společného se škodlivostí éček a HA? Ty přece škodlivé jsou sami od sebe, ne proto, že jsem to já řekla.
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.10.14 20:21
@Anteena píše:
@Calatheapozdě, už si to myslím… to jak mi tady nadávají mě akorát utvrzuje v tom, jaká opravdu nechci být. A děkuju za podporu :)

No upřímně se ti nedivím, ale je to škoda. Mateřství pochopíš až když se staneš mámou. Do tý doby jsou to jenom teorie a vlastně člověk vůbec neví, o čem mluví. Já jsem šťastná že mám dítě, ale paradoxně až po narození dcery jsem pochopila, že šťastný život se dá prožít i bez dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.10.14 20:24

@terien hezky napsáno, stopro souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
19.10.14 20:26

@Pesimista Jo tak, no to musel být cvok :lol: Pač jsem také věřící a nic podobné jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
20.10.14 15:38
@Anteena píše:
Ahojte ženy, potřebuju od vás něco vysvětlit. Jsem mladá, ale už malička vím, že děti nechci a nikdy chtít nebudu. Ale strašně ráda sleduju své příbuzné a kamarádky s dětmi. Přišla jsem na jednu věc (která je ovšem všeobecně známá). Že ženy nemají většinou absolutně žádnou chuť na sex po porodu. Když žena přijde na to, že chce dítě a začne se o něj snažit, může „to“ mít i několikrát denně a nevadí jí to. Ovšem až se jak se řekne „zadaří“ úplně zrácí o sex zájem. A to samé po porodu. Pak se stává, a dost často, že muž toho začne litovat a začne si hledat potěšení jinde. Nedivím se. Připadá mi, jako že by se všechny ženy na své děti upnuly a manžel/přítel šel stranou. Popravdě, kterému muži by stačilo mít potěšení 1× za měsíc. Prosím vysvětlete mi, co k tomu ženu vede. Vím, že je unavená atd., ale když to přetrvává i několik měsíců či let, to opravdu nechápu. Jsou v tom i hlubší důvody?
Děkuju moc za odpověď, strašně mě to zajímá, mějte se :oops: :mavam:

Myslim, ze moc generalizujes a vidis pouze jednu stranku mince. Nevim kolik ti je let, ale to je mozna jedno. Dam ti priklad. Kamarad si poridil prvni dite v 50, jeho partnerce bylo 36,kdyz se jim narodil jejich syn. Hodne lidi z okoli kroutilo hlavou, ale kdo ho nezna tak jako jak nepochopi. Kamarad v 50 je vitalnejsi nez spousta 35letych co znam kolem sebe. Jeho manzelka rozhodne nenajela na nejaky rezim kdy on byl najednou na vedlejsi koleji. Naopak. Kdyz bylo synovi rok a pul leteli do Jizni Afriky na dovolenou kde si to velmi uzili. Vikedny travi spolecne a co se jejich sexu tyka rozhodne si nestezuji. Kamarada znam velmi dobre a vim, ze jednou za 14 dni mu to rozhodne nestaci, je spise z kategorie 2 az 3 krat tydne. Prvnich 6 mesicu je nejhorsich, szivate se s ditetem, s novym radem, veci se neustale meni - vetry, zuby, nocni vstavani, ale postupem casu si vse sedne. Mluvim z vlastni zkusenosti, sam mam doma 10 mesicniho syna. Je tyden kdy oba nemame na nic chut ani naladu, to vetsinou maleho boli dasne od zubu. Je tyden kdy jsme oba plni energie, mame cas na sebe. Jsme oba vdecni za syna? Ano jsme. Litujeme neceho? Rozhodne ne, protoze kdyz vas rano probudi male detske nenechave rucicky na tvari a ten nejuprimnejsi usmev z radosti, ze vas vidi tak to vynahradi nejake to obdobi bez sexu nebo spanku. Ano je smutne pokud „matka“ se rozhodne soustredit pouze na dite. To same, ale plati o muzich. Kolike je tady diskuzi o tom nestastnych zenach po porodu kvuli nedostatku sexu ze strany jejich partneru?

• Citovat
  • Upravit
348
9.12.14 21:47

Mně taky děti vůbec nic neříkaj a jsem tady..:( Ale zajímaj mě diskuze týkající se vztahů a atd.:/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.12.14 07:34

Anteena to je hrozný jak do tebe jedou brrrr
musím říci, že tu stejnou otázku jsem si jako muž položil taky, nechápu proč na zakladatelku tak jedete a prostě jí jen ze svého nitra odpovězte, mně to taky zajímá. Mám pocit, že reagujete jako moje žena která dokáže hned nebo do dvou otázek/odpovědí prostě vybuchnout.
Máme kluka 9roků a dcerku 10měsíců jsem doma a pomáham jak jen můžu, u porodů jsem byl problém s tím jsem neměl viděl a žažil jsem horší masakry a vidět manželku jak trpí pro náš vztah je mi ji líto a vážím si ji proto, říkám ty jsi rodila v bolestech já mám na oplátku migrenozní záchvaty, ale narození vlastního miminka mně rozplakalo štěstím. Manželka měla díky mé hrozně pomalé jízdě do porodnice porod docela svižný za 15min byla dcerka na světě.
Přiznám se, že potkat holku co nechce děti tak se omluvím, že nemám zájem, ale nevidím jakýkoli důvod toho člověka obvinovat z jeho nezralosti a jeho činů a názorů. Proboha Anteena je svobodný člověk a jestli udělá stojku na oku tak je to její věc, to rovnou podepište nějakou petici a pošlete ji na čínský konzulát, že mohou mít jen jedno dítě a to kluka, nebo že se dělá ženská obřízka násilně a to jen z náboženských rituálních důvodů a co ty ženy? Jo a jak ji chlap užije s kozou nebo krávou, protože je víc jak manželka.
U nás sex před prvním porodem byl famooozní a s mangelkou jsme si rozuměli a ve mně v chlapovi se probudili biologický hodiny ona začala básnit o dítěti taky, a že se nejdřív vezmeme a pak dítě, super vše podle plánu jen ta dovolená do pěti let nevyšla podle harmonogramu.Po porodu sex šel na 7-8 let jen a jen dolů a přišlo období kdy manželka připomněla, že jsem slíbil druhé dítě a po těch neslavných večerech v milování sem se neměl na co moc těšit a taky to nějak nešlo ale přece jenom se dcerka narodila a je super ještě, že na mně moja udeřila, ale ten sex je ještě horší prostě nechápu a to pomáhám, protože jsem doma.
Taky mně prostě zajímá uplně stejná otázka jako Anteenu.
U nás na ulici či v čtvrti, když vyjedeme chlapy s děckama tak jsme banda asi zoufalců a neměli by jsme se stýkat a podporovat se v negativizmu, prostě naše mangelky jaksi spojit roli matky -milenky -manželky a přepínat mezi tím nejde, přitom to jsou tak krásný holky ba co jak jim zůstaly ta pidi kila na víc vyplnili se propadlé tváře nejsou bledé jako smrt ale jsou růžové, konečně mají zadek a né zadeček jako školačky ze základky, to že mají sem tam upiplané tričko či halenku nebo polité a špinavé gatě to jsou předsudky jen vás žen mezi ženami, my chlapy nemůžu si pomoct to neřešíme ba co to ani nevidíme a rádi podáme kapesník, ano jsou hlupáci co jdou s rukama v kapsách manželka má nákup přes rameno a dítě drtí na odrážedle je z toho zoufalá a dítě břinká hlava nehlava že jí to děcko vůbec nepomahá, nebo že chlap řekne ženě že sní nechce být že je tlustá přitom přibrala jen 6kilo a mně osobně se začala líbit až ted vipadá zdravě, nebo jsou holky které opravdu nemluví o ničem jiném než jak zhubnout aby se líbyli svému chlapovi a když ho potkám a ptám se ho proč spolu nechodí po venku říká, že na to nemá nervy furt srovnává jak ta a tamta je po porodu už zpátka na své váze a nemá problém, nebo se mi svěřil že jeho pertnerka porodila a normálně jí je. e v hlavě a neví co má dělat problém je že ten kluk je vážně nemocnej a má svejch problémů dost a ted už nechodí ven a je ležák, nebo že babička dá takový dělo vnukovi až synovi schovám oči, babička nadává do debi. ů jen proto, že vnuk zapomněl aktovku na poště, nebo jde maminka s dítětem starší asi 5letá holčička a táhne kabelu s nákupem po zemi matka šílí druhé dítko holčička asi dvouleté se šprajcuje že nepůjde a maminka už to nevidrží a dá holčičce takovou přes zadek až dítku vylítnou nohy do vzduchu a dopadne na zem došel jsem k ní a nadechuji se a uzemnila mně líbezným pozdravem dobrý den vy máte hezké pejsky že holky a já byl v koncích a šel pryč.
K anteeně chci říct, že má takový vnitřní pocit asi, já jako dítě jsem cítil, že nebudu pít kávu a kouřit, sice jsem obojí zkoušel ale nic nepiju kávu ani alkohol ani nekouřím prostě nemám potřebu a je mi asi 40 nebo 400let.Sex milování a vědět, že někdo po mně touží, že chce se mně dotýkat a udělat mi faj to potřebuju, ale stíhačku za děckem která chodí po kvelbech čte etikety a počítá éčka a kombinace éček kupuje biopotraviny nebo zajímá se odkud pochází výrobky, z jakých materiálů jsou složeny a za jakých podmínek vznikly jestli nejsou vyrobeny dětmi nebo otrockým způsobem ale že žije v centru Bratislavy a nezajímá jí smog, popílek, hluková emise, napč. kočičí AIDS z volně běhajících koček, přenositelné nemoci jen základ psí a kočičí exkrementy, exkterementy z vyplavených nefungujících kanálů, pobíhající krysy potkani, narkomani a stím spojené problémy, kriminalita všeobecně, prasata v parcích, veverky a jiné zvířata přenášející parazity, nebo absurdita klíštata v parku, myslím o tomto se bavila i Anteena jestli se pletu tak prominte.6eny co toto berou abnormálně přehnaně a není jich málo nebo zas úplnej extrém matky kašlající na jakýsi uznaný základ výchovy a stravy a jedou si individuální svoje a 6letý kluk váží 47kg a nejraději večeří tři kolečka tlačenky s chipsy. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.12.14 17:48
@fj1200 píše:
Anteena to je hrozný jak do tebe jedou brrrr
musím říci, že tu stejnou otázku jsem si jako muž položil taky, nechápu proč na zakladatelku tak jedete a prostě jí jen ze svého nitra odpovězte, mně to taky zajímá. Mám pocit, že reagujete jako moje žena která dokáže hned nebo do dvou otázek/odpovědí prostě vybuchnout.
Máme kluka 9roků a dcerku 10měsíců jsem doma a pomáham jak jen můžu, u porodů jsem byl problém s tím jsem neměl viděl a žažil jsem horší masakry a vidět manželku jak trpí pro náš vztah je mi ji líto a vážím si ji proto, říkám ty jsi rodila v bolestech já mám na oplátku migrenozní záchvaty, ale narození vlastního miminka mně rozplakalo štěstím. Manželka měla díky mé hrozně pomalé jízdě do porodnice porod docela svižný za 15min byla dcerka na světě.
Přiznám se, že potkat holku co nechce děti tak se omluvím, že nemám zájem, ale nevidím jakýkoli důvod toho člověka obvinovat z jeho nezralosti a jeho činů a názorů. Proboha Anteena je svobodný člověk a jestli udělá stojku na oku tak je to její věc, to rovnou podepište nějakou petici a pošlete ji na čínský konzulát, že mohou mít jen jedno dítě a to kluka, nebo že se dělá ženská obřízka násilně a to jen z náboženských rituálních důvodů a co ty ženy? Jo a jak ji chlap užije s kozou nebo krávou, protože je víc jak manželka.
U nás sex před prvním porodem byl famooozní a s mangelkou jsme si rozuměli a ve mně v chlapovi se probudili biologický hodiny ona začala básnit o dítěti taky, a že se nejdřív vezmeme a pak dítě, super vše podle plánu jen ta dovolená do pěti let nevyšla podle harmonogramu.Po porodu sex šel na 7-8 let jen a jen dolů a přišlo období kdy manželka připomněla, že jsem slíbil druhé dítě a po těch neslavných večerech v milování sem se neměl na co moc těšit a taky to nějak nešlo ale přece jenom se dcerka narodila a je super ještě, že na mně moja udeřila, ale ten sex je ještě horší prostě nechápu a to pomáhám, protože jsem doma.
Taky mně prostě zajímá uplně stejná otázka jako Anteenu.
U nás na ulici či v čtvrti, když vyjedeme chlapy s děckama tak jsme banda asi zoufalců a neměli by jsme se stýkat a podporovat se v negativizmu, prostě naše mangelky jaksi spojit roli matky -milenky -manželky a přepínat mezi tím nejde, přitom to jsou tak krásný holky ba co jak jim zůstaly ta pidi kila na víc vyplnili se propadlé tváře nejsou bledé jako smrt ale jsou růžové, konečně mají zadek a né zadeček jako školačky ze základky, to že mají sem tam upiplané tričko či halenku nebo polité a špinavé gatě to jsou předsudky jen vás žen mezi ženami, my chlapy nemůžu si pomoct to neřešíme ba co to ani nevidíme a rádi podáme kapesník, ano jsou hlupáci co jdou s rukama v kapsách manželka má nákup přes rameno a dítě drtí na odrážedle je z toho zoufalá a dítě břinká hlava nehlava že jí to děcko vůbec nepomahá, nebo že chlap řekne ženě že sní nechce být že je tlustá přitom přibrala jen 6kilo a mně osobně se začala líbit až ted vipadá zdravě, nebo jsou holky které opravdu nemluví o ničem jiném než jak zhubnout aby se líbyli svému chlapovi a když ho potkám a ptám se ho proč spolu nechodí po venku říká, že na to nemá nervy furt srovnává jak ta a tamta je po porodu už zpátka na své váze a nemá problém, nebo se mi svěřil že jeho pertnerka porodila a normálně jí je. e v hlavě a neví co má dělat problém je že ten kluk je vážně nemocnej a má svejch problémů dost a ted už nechodí ven a je ležák, nebo že babička dá takový dělo vnukovi až synovi schovám oči, babička nadává do debi. ů jen proto, že vnuk zapomněl aktovku na poště, nebo jde maminka s dítětem starší asi 5letá holčička a táhne kabelu s nákupem po zemi matka šílí druhé dítko holčička asi dvouleté se šprajcuje že nepůjde a maminka už to nevidrží a dá holčičce takovou přes zadek až dítku vylítnou nohy do vzduchu a dopadne na zem došel jsem k ní a nadechuji se a uzemnila mně líbezným pozdravem dobrý den vy máte hezké pejsky že holky a já byl v koncích a šel pryč.
K anteeně chci říct, že má takový vnitřní pocit asi, já jako dítě jsem cítil, že nebudu pít kávu a kouřit, sice jsem obojí zkoušel ale nic nepiju kávu ani alkohol ani nekouřím prostě nemám potřebu a je mi asi 40 nebo 400let.Sex milování a vědět, že někdo po mně touží, že chce se mně dotýkat a udělat mi faj to potřebuju, ale stíhačku za děckem která chodí po kvelbech čte etikety a počítá éčka a kombinace éček kupuje biopotraviny nebo zajímá se odkud pochází výrobky, z jakých materiálů jsou složeny a za jakých podmínek vznikly jestli nejsou vyrobeny dětmi nebo otrockým způsobem ale že žije v centru Bratislavy a nezajímá jí smog, popílek, hluková emise, napč. kočičí AIDS z volně běhajících koček, přenositelné nemoci jen základ psí a kočičí exkrementy, exkterementy z vyplavených nefungujících kanálů, pobíhající krysy potkani, narkomani a stím spojené problémy, kriminalita všeobecně, prasata v parcích, veverky a jiné zvířata přenášející parazity, nebo absurdita klíštata v parku, myslím o tomto se bavila i Anteena jestli se pletu tak prominte.6eny co toto berou abnormálně přehnaně a není jich málo nebo zas úplnej extrém matky kašlající na jakýsi uznaný základ výchovy a stravy a jedou si individuální svoje a 6letý kluk váží 47kg a nejraději večeří tři kolečka tlačenky s chipsy. :think: :mavam:

Ženy a muži mají na tuto věc evidentně oslišný pohled. Asi jsem poloviční chlap, když na to koukám, stejně jako drsnější pohlaví :mrgreen:… Co kdyby jste to řekl manželce, že nejste spokojený? Někdy stačí jen mluvit.
A moc vám děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria