Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anteena,
díky za report, ale poloviční chlap prostě nemůžete být jen tak mírnix týrnix, v sobě musíte něco cítit, nějaká role vás v životě musí uspokojovat a tou musíte žít, když jsem diskutoval s transsexuálem byl to normální chlap ale užíral se ve vlastním těle a v životní roli kterou žije. Jestli se někdo cítí být leguán a nechá si narvat pod kůži implantáty a potetuje se je to jeho věc a společnost by ho měla příjmout, co je většinové nemusí být zásadně ovládající rozhodující vládnoucí nejchytřejší.
Sic chápu jak jste to myslela, já se zase kolikráte cítím jako pes, tady počkej, to dones a udělej toto atd. pak se mi šprajcne relé a mojí ženě povykládám co se mi líbí a nelíbí, problém je v tom, že to neumím říct po žensku, ale typicky po chlapsku a je problém. V tom se lišíme muži ženy, jak je vše o. k tak úplně stejný problémy přecházíme mávnutím ruky ale jak máme náladu k. o tak ty stejné situace jsou tak iritující, že to nejde kolikráte zvládnout. Jo s manželkou se snažíme mluvit, ale někdy to jde a někdy to nejde ani trochu.