Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anteena píše:
Ale holky, ale já jsem se setkala i s muži, kteří sami říkali - cituji:,, Kdybych věděl, že to takto bude, nikdy bych si prcka nedělal…" Připadá mi, že ženy tím chlapy spíše otravují, že si děti dělají jen proto, že je do toho nutí ženy a pak je to mrzí. Ženy jsou do prcků strašně fanatické, pak odsouvají vše na další kolej (myslím tím partnera).Možná jsem jiná, ale uvědomuju si to a ty chlapy tak trochu chápu…
Normální zralý chlap si uvědomuje, že celé těhotenství a péče o dítě je náročné. Proto musí pomáhat a starat se hned od začátku nebo zajistit pomocnici. Ale když žena dopustí, že má doma dospělé rozmazlené děcko, které vyžaduje full service, tak je problém a může si za to sama. Nesnáším rozmazlené chlapy, co pomlouvají své partnerky, které to s nimi nemají jednoduché.
No, znám i jednu, co si pořídila s chlapem první dítko… Pak občas (občas myšleno, že snad fakt jednou za měsíc, jinak „ruční“ práce), pak bylo druhé dítko a šlus… Od té doby razila heslo, že sex je pouze na výrobu dětí a ne pro radost a odstřihla ho totálně… On to na ni i přesto dál zkoušel a ona, aby ho uplně odrovnala, tak ho začala urážet, že ho má malýho apod, dlouho už s ní pak fakt nevydržel…
@Xiraxinek píše:
NO jako už jsem po něm i vyjela, zda nechodí jinam, protože znám jeho apetit a prostě jako najednou nic, zero, ani náznaky, že by chtěl nebo tak… Tak jsem po něm došlápla, až jsme se rafli a přesně i jsem mu zrovna vmetla, že u nás doma budu asi chlap já a ne on
tak to já ne
můj se umí dost ovládat, takže jinde nechodí
ale jako škemrala jsem, až se smál, jestli jsem fakt po porodu ![]()
Taky by mě zajímal věk
? Já jsem s manželem 15 let, máme dvě děti, mladší je 3měsíční miminko. Chuť na sex mě neopustila ani v těhotenství ani po porodu ani po těch 15ti letech…pořád je to u nás super. Možná jsem výjimka. Každá to máme jinak, život bez těch našich holek by byla asi nuda…
@Boudová píše:
Kdyz nikdy nechces mit deti tak proc diskutujes ma emiminu?
Diskutuju na emiminu, protože emimino je veřejná webová stránka, tudíž tu může přispívat každý, matky, nematky i antimatky, muži atd. To, že nechci děti je moje rozhodnutí ![]()
To je individualni, u nas doma je to spis naopak, ja musim byt iniciativni v sexu a celkove prekousnout, ze se muz upnul na dite a nema tudiz na me moc cas
Kolikrat si rikam, ze jsme s ditetem meli pockat alespon rok, abych si muze taky trochu uzila
![]()
@martina.se No, já už i přemýšlela, zda nerodil on a já neměla doma havaj ![]()
@škoulinka píše:
Taky by mě zajímal věk? Já jsem s manželem 15 let, máme dvě děti, mladší je 3měsíční miminko. Chuť na sex mě neopustila ani v těhotenství ani po porodu ani po těch 15ti letech…pořád je to u nás super. Možná jsem výjimka. Každá to máme jinak, život bez těch našich holek by byla asi nuda…
přes dvacet
s partnerem jsem 4 roky a shodli jsme se, že děti nechceme a jak říkám, že to moje, teda spíše naše svobodné rozhodnutí. Vím to odmalička ![]()
@Anteena první rok po porodu je považován za prubířský kámen vztahu. Pozdější sexuální život se může odvíjet i od toho, jak moc se chlap angažuje v péči o dítě nebo jestli je to ten typ, který přijde domů a rozčiluje se, kde je večeře a co tam ženská jako celý den dělala. To člověku fakt hodně ubere chuť.
Pak klasika, hormony, kojení hodně může ubírat apetit, rozsáhlá poranění, kdy není styk prakticky proveditelný, samozřejmě ta únava, stud z poporodních kil a celkově tvarů…
U každého takového případu to je nějaký jiný důvod nebo kombinace.
@Boudová píše:
Kdyz nikdy nechces mit deti tak proc diskutujes ma emiminu?
emimino je jen o dětech??? To je mi novinka
![]()
@Xiraxinek píše:
No, znám i jednu, co si pořídila s chlapem první dítko… Pak občas (občas myšleno, že snad fakt jednou za měsíc, jinak „ruční“ práce), pak bylo druhé dítko a šlus… Od té doby razila heslo, že sex je pouze na výrobu dětí a ne pro radost a odstřihla ho totálně… On to na ni i přesto dál zkoušel a ona, aby ho uplně odrovnala, tak ho začala urážet, že ho má malýho apod, dlouho už s ní pak fakt nevydržel…
no jo, přesně o tom mluvím..
@Anteena píše:
Ahojte ženy, potřebuju od vás něco vysvětlit. Jsem mladá, ale už malička vím, že děti nechci a nikdy chtít nebudu. Ale strašně ráda sleduju své příbuzné a kamarádky s dětmi. Přišla jsem na jednu věc (která je ovšem všeobecně známá). Že ženy nemají většinou absolutně žádnou chuť na sex po porodu. Když žena přijde na to, že chce dítě a začne se o něj snažit, může „to“ mít i několikrát denně a nevadí jí to. Ovšem až se jak se řekne „zadaří“ úplně zrácí o sex zájem. A to samé po porodu. Pak se stává, a dost často, že muž toho začne litovat a začne si hledat potěšení jinde. Nedivím se. Připadá mi, jako že by se všechny ženy na své děti upnuly a manžel/přítel šel stranou. Popravdě, kterému muži by stačilo mít potěšení 1× za měsíc. Prosím vysvětlete mi, co k tomu ženu vede. Vím, že je unavená atd., ale když to přetrvává i několik měsíců či let, to opravdu nechápu. Jsou v tom i hlubší důvody?
Děkuju moc za odpověď, strašně mě to zajímá, mějte se![]()
stejně tak můžeš tvrdit, že nebudeš mít dlouhodobý vztah, protože s každým rokem statisticky ubývá zájem o sex ![]()
@Xiraxinek píše:
![]()
Tak to je mazec ![]()
@Anteena píše:
přes dvacets partnerem jsem 4 roky a shodli jsme se, že děti nechceme a jak říkám, že to moje, teda spíše naše svobodné rozhodnutí. Vím to odmalička
napiš, až tě mine klimakterium, jak to dopadlo. U mně zafungovalo přísloví „zajídaného chleba největší krajíc“, od puberty jsem prohlašovala, že děti mít nebudu, jela jsem v celkem militantním feminismem, i s mužem jsme si to takto řekli, shodli se… A pak bum, zatikali biohodiny a mám tři dětičky jak schůdečky ![]()