PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
14.10.13 21:22

@wlucinka Ty brdo, tak to mate taky uz delsi dobu snazenicko :( ja uz jsem z toho fakt na sisku, obcas mam i depky :) jenomze se to strida, jindy jsem zas plna elanu a chci se zase snazit. No, ale to urcite taky znas :) Mrsky spermijky maji morfologii prave super, zadny procento vadnych nema, takze to proste vyjde :D musi :pocitac: No jsem zvedava na ten CAR, my pujdem nejspis do IVF centra v Karlovych Varech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.10.13 07:42

@jarunka86 depky máme každá z toho si nic nedělej, záleží většinou na fázi cyklu, když je naděje a je potvrzená ovulka člověk má hned lepší náladu, pak musí 14dní čekat, do toho začne brát utrogestan a hned má blbou náladu, nebo aspoň na mě bohužel tak utrogestan působí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.10.13 07:43

@wlucinka Tak jak jste dopadli v Liberci, máš pro nás dobré zprávy :dance: nebo jaký postup zvolili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
15.10.13 11:16

@jarunka86. Jo, taky už mi to přijde jako věčnost! Ale teď už vím, co mi je a tak už se může řešit konečně konkrétní problém…!
Zavolej si tam co nejdřív :hug: až tam budeš volat, oni tě objednají třeba až za měsíc :zed:
A když budeš mít depku, klidně písni…jsme tu všechny na stejné vlně - klidně i do zpráv! Člověk na to alespoň není sám! :hug:
@včelička3 ahojky :mavam:
Tak jsem tam včera přišla a dr ať si lehnu, že mi udělá UTZ, tak se ptám - krev mi brát nebudete? Říká - krev máme z hormonalního profilu, který ohledně štítné žlázy nedopadl dobře a proto jste tady…
Abych se přiznala, ani mě to nepřekvapilo :pocitac: já už jsem to asi čekala. Dala mi nějaký prášky a říkala, že se jim asi nevyhnu napořád už… :zed:
Víš co si ale říkám, to je furt něco :cert:
Ptala jsem se(protože jsem šílená zvědavka), jak to může ovlivnit snahu o otěhu…tak prý hodně a když se zadaří, tak způsobuje špatná funkce potraty a nedonošení plodu… :cert:
Několikrát se mě ptala jestli nepřibírám na váze, já jsem ale stale stejná - štíhlá, tak akorát. Hodně sportujeme…štítná žláza ovlivňuje váhu? To jsem nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.10.13 12:18

@včelička3 Ahoj Miruš :mavam:
Jéžiši, co to tady je? Vůbec nepoznávám "naši diskuzi :lol: "…jsem se k tobě přes ty příspěvky nemohla ani dobrat :pankac:
Tak jak je, co nového? Už jsi zkoušela testík :andel:? A dneska jsi měla jít na ultrazvuk, že?
Já dneska dojídám ten clostil a je mi po něm fakt blbě, bolí mě žaludek, tak doufám, že zabral…ale nic nepociťuju, že by mě nějak bolelo břicho a rostl aspoň 1 folikul:) Příští týden jdu na ultrazvuk, tak uvidíme :nevim:
A co, dodržela jsi slovo, že do složky IVF nenahlídneš, nebo zvědavost byla :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.10.13 12:53

@Elen25 Ahoj Alenko :mrgreen: trošku nám ta diskuse ožila viď :mrgreen: No mě čeká utz až zítra tak dám vědět, ale složku se smlouvou na IVF jsem fakt neotevřela :mrgreen: ale bylo to těžký :mrgreen:

A kterej den mám držet palečky, až budeš na té kontrole? Já věřím tomu že clostík zabral, já na sobě taky nic nepociťovala až tak kolem poloviny cyklu když se blížila ovu, tak mě bolely vaječníky a většinou nejvíc pravej a přitom na pravým skoro nikdy nic nenašel, pak má člověk tomu tělu rozumnět :mrgreen:

Teď jsem už 14dní nastydlá a tak uvažuju o neschopence, nemůžu se z toho vyhrabat a většinu práce jsem už udělala, takže když to na 14dní zabalim, tak se to tu nezblázní, jen ta výplata bude stát pak před Vánocema za prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.10.13 13:00

@wlucinka Tak to mě mrzí, že tě takhle nepotěšila, ale zase další krok k rozluštění hádenky na téma proč se nedaří :nevim: A kdy tě pozvala na nějakou kontrolu, určitě si bude chtít ověřit jak léky zabírají né?

No to že porucha štítné žlázy ovlivňuje váhu to vím, teta s ní totiž marodí, tak vím jak dokáže být oteklá a nebo jak lehce přibere 10kg, většinou se přibírá v ojedinělých případech zase člověk nemůže přibrat i když sám chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.10.13 22:05

@wlucinka Ja si tam zavolam asi az po te kontrole ve ctvrtek, to uz se nezblazni, ale jednoznacne do toho jdu. Treba ani nebude nutne primo IVF, snad jsou odbornici a treba nasadi neco jednodussiho, necham se prekvapit :) Jinak s tou stitnou zlazou mi doktor rikal, ze dela problemy s otehotnenim i s udrzenim miminka, ale pry kdyz se to zjisti a berou se leky, tak je to v pohode. Tak na jednu stranu bud rada, ze se to resi. Treba se tim predejde nejakym problemum. Jsi zas o kousek bliz cili :hug: Jinak ja ty svoje depky resim tady, ale spis jen koukam a ctu…tak nejak mi to pomaha, ale kazdopadne dekuju a kdyby nahodou, tak pisnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.10.13 22:09

@včelička3 Ja mivam nejhorsi obodobi pred MS :( tak nejak vzdycky vim, ze nic a porad se tesim az jednou poznam, ze je to tam :D strasne se tesim na ty dve carecky. Kolikrat si rikam, ze uz snad ani nechci to miminko, ale jen ty dve carky :D to je samozrejme trochu s nadsazkou, ale pirpadam si uz jak blazen :D S utrogestanem nemam zkusenosti, nikdy jsem ho nemela, jen jednou natajnaka od kamaradky a nic jsem nepocitila…ale clostik mi nedelal dobre. Byla jsem i naladova, pocit uzkosti…no des, ale pak to preslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
16.10.13 07:18

@jarunka86 Tak já na štěstí snáším léky obecně dobře, to musí být aby mě něco nesedlo, zatím se to povedlo jen jedněm ATB, ale když nasadim utrogestan, tak ty první tři dny jsou peklo a mám děsný depky a nálada je u mě jak na houpačce, to si pak říkám, že bych zasloužila pár facek, ještě že mám tak zlatýho chlapa :srdce: pak už to nějak přejde, asi si tělo zvykne, ale ty první tři dny :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.10.13 12:39

@včelička3 :kytka: děkuju, tentokrát jsem tu zprávu nesla absolutně statečně…byla jsem na to předem připravená. Navíc není to žádná tragédie, když se to dá upravit práškama tak je to dobrý! :dance:
Psala jsi, že tě dnes čeká UTZ, jak to dopadlo? :hug:

@jarunka86 koukám, že tvůj lékař je opravdu hříčka přírody…ty se ba to ptáš, nebo ti takový věci říká sám?
Já třeba vůbec netušila, že to může dělat binec :nevim:
Zítra hodně štěstí k dr. pak dej vědět, jestli ti napsal to doporučení a na kdy tě objednali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
16.10.13 21:58

@wlucinka No ja se ho na to neptam, ale vzdycky mi vsechno vysvetli. Kdyz me posilal na horm. profil, tak mi rikal, ze je to hlavne kvuli te stitne zlaze. V tomhle je fakt super, dokonce mi i nazorne ukazoval, co to je endometrioza :)Kdyz me posilal na laparku, taky vse krasne vysvetlil, tak to ma byt, ne? Jinak ja si i hodne prectu, mam doma asi sest knizek, takze teoreticky najdu vse, co me zajima :) Dekuju…zitra dam vedet. Doporuceni mi napise, jsme na tom vice mene domluveni :) jedine, co by to zmenilo, je tehotenstvi a to nehrozi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
17.10.13 07:55

@wlucinka Ahojky utz dopadl dobře a budu si muset změnit metřík, jsem totiž těhu :dance: :dance: :dance:
Je dobře že to bereš tímto způsobem a nehroutíš se při pomyšlení, že našli nějaký problém, já vždy říkám, že je lepší když vědi problém a vědí jak ho léčit, než když každej říká, že je vše v pořádku a přitom těhu nikde :zed:

@Elen25 Ahoj Alenko, tak mám dobré zprávy ta 2.IUI vyšla a jsem těhu :dance: díky těm jejich počtům, jak to berou od poslední MS jsem tt 5+4, ale ve skutečnosti jsem těhotná 3týdny ;) Za 14dní jdu na další kontrolu a to už by mělo být vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.10.13 08:54

@včelička3 :kytka: GRATULACE!!! Hlavně, ať je vše v pořádku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
17.10.13 09:02

@wlucinka Děkuji :hug: nic jiného si nepřeju, proto mám v plánu jít zítra k obvoďačce a zůstat doma, protože mám už 3týdny kašel a protože na to nic moc nemůžu jen nějaký přírodní sirupy tak nechce ten kašel přestat :zed: Chtěla jsem neschopenku v CARu a tam mi jí nedali, že s kašlem mě může nechat doma jen obvoďák, sakra tak si má vybrat nějakej jinej kód pro pojišťovnu né :pocitac: z té jejich ochoty by se jeden přetrhnul :roll: Je fakt že tam nebyl můj doktor, ale nějakej novej mladej záskok, kterou sestru furt kontrolovala, jestli nezapomněla razítko a tak, doufám že za 14dní tam bude můj doktor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí