PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
20.2.13 09:52

Ahoj meguš :mavam: Tak to je mi moc líto, že to tak dopadlo, ale neboj, všechno bude dobrý, uvidíš :pankac: Jj, člověku to hodně pomůže se vybrečet, dodá ti to sílu, naději, taky to znám :palec: Teď jen hlavu vzhůru a těšit se na další pokus, jak jsi psala, tak to má být :potlesk: Jj, taky jsem zvědavá na ten Nosifol, mám v sobě teprve pár sáčku, tak uvidíme, jestli to k „něčemu“ je :nevim: Jj, ta cena se tak nějak pohybuje, ale sehnala jsem to na netu levněji, myslím nějak 340Kč, tak jsem si hned objednala těch 5 balení, jak doporučujou a hned je 1500Kč v prd… 8o Ty máš stejnou povahu jak já, stále to držím v sobě, říkám si, teď ne, teď nemůžu změknout, ale jen se za mnou doma zavřou dveře, tak to ze mě spadne a :,( Jo no, já určo ty testy dělat budu, taky kolik jsem si jich za ten rok udělala a byly zbytečné, protože jsem žádnou ovulaci ani neměla, ale problém je v tom, že já to sama od sebe ani nemám, takže vůbec nevím, jak bych teď měla postupovat :nevim: :nevim: Před laparkou jsem byla na vyvolávačce, pak operace a teď čekám a nevím, jestli ještě počkat, nebo jak dlouho čekat, jestli to příjde…takže nemám vůbec od čeho odvodit plodné dny, nic :nevim: A jak jsem odcházela z nemocnice a ptala jsem se doktorky, za jak dlouho můžeme začít :hug:, tak říkala, že záleží na mě, jak se cítím, ale většinou říkají po prvním cyklu…to bych ale taky mohla čekat rok s tím mým cyklem :lol: :lol: A meguš, kdy máš další cyklus vůbec? A můžu se jinak zeptat, jak se jmenuješ jménem a kolik je ti let? Já vím, jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.2.13 18:50

:mavam: ahoj Elen, tak aby jsme se teda představili, ty opico zvědavá :lol: tak já se jmenuji Radka a je mi 30 let.Ale protože vypadám mladší, tak říkám, že 25 ;) Já teď právě čekám na MS, ale ta nikde. V pondělí ráno jsem měla poslední utrogestan a doktor mi říkal, že mám očekovát MS co nejdřív, že klidně i ten den (jako v to pondělí).No a dneska je středa a nic. Takže začínám tak trochu trnout. Bojím se, že se mi to už vrací zpátky :( Včera jsem si byla vyzvednout ten Nosifol a už jsem ho hned včera začala užívat. A nevíš na jaké stránce si si ho objednávala, že bych si příště kdyžtak taky tam objednala.Teda,pokud by byl ještě potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.2.13 20:01

Tak Raduš, já vím, že jsem opice zvědavá, to mi baby musíme být, ne :D Jinak, já se jmenuji Alena a je mi 25…takže jsme skoro stejně staré, ne :pankac: Nemysli na to, že by se ti to mohlo vracet, třeba na to jen hodně myslíš a ta mrcha se jako naschvál spozdí, tak to bývá, určitě ji zítra dostaneš, uvidíš :dance: Já byla Nosifol vyzvednout dneska, manžel se smál, že mám teda pěknou zásobu, že snad nám to k něčemu bude, už ze mě nemůže, jak se pořád něčím dopuju, když ne bylinky, které úplně nesnáším, ale se sebezapřením ten čaj vypiju, tak teď tohle, sranda :lol: No já ho objednávala na www.lekarna-doktorka.cz a cena byla 332Kč/ks, takže můžu jen doporučit :) Ale třeba už ho ani potřebovat nebudeš a jsi těhule, musíš doufat, zázraky se dějí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.2.13 11:52

Jééééé, jaké překvapení :P Já si myslela, že Elen je tvoje jméno :lol: Tak to jo, tak milá Alenko moc mě těší :mavam: A ještě ti musím říct, že si kouzelnice, protože já tu menstruaci opravdu dnes dostala, hned ráno :) Takže teď honem, vyčaruj mi ať nám to těhotenství teď klapne :lol: Díky moc za tu stránku. A když jsme teď tak zvědavé, tak jak dlouho si vdaná? Já jsem svobodná, s přítelem jsme spolu 7 let (teda 13.3. to bude 7). Věříš, že máme ty 13tky šťastný, 13.3. jsme se poznali a před 3 lety jsme koupili byt a předali nám ho??? Ano, uhádlas, 13.3. :mrgreen: A jak to vypadá u tebe? Ovulka furt nic? A s manželem už to zkoušíte? Přítel, už je taky hotový z toho co furt žeru :) Ale můj je teda větší chudák, protože já ho nutím aby ty vitamíny jedl se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.2.13 16:31

Taky mě moc těší Raduš :D No jméno Elen se mi totiž moc líbí, tak ho mám aspoň tady :lol: A vidíš, že přišla… :potlesk: Ale řeknu ti, kdybych byla kouzelnice, to by se děly věcy, už by jsme měla každá tak minimálně děti 3, ne-li víc, až by nám z toho šla hlava kolem :lol: No, já jsme vdaná 2 roky, teda teď v červenci to budou 2, ale jinak jsem s manželem 10 let :pankac: :pankac: Jj, jsem s ním od 15, nikdo našemu vztahu moc nevěřil, všichni říkali, těch ještě bude a nebylo, vzala jsem si ho :lol: A jsem za něj moc ráda ;) Tý jo, tak to je "kouzelné datum :) ", tak to teď musíš věřit, že 13.3.2013 budeš těhotná a je to :lol: Zatím u sebe ovulku nepozoruju, jsem nemocná, je mi blbě, takže to ani moc neřeším…ale jj, už jsme na to hupsli, tak to necháme osudu :andel: Jéžiš, tak to můj se mnou jedl chvíli, před spermiogramem, jak mu vyšel OK, tak s tím přestal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.2.13 18:39

Máš pravdu, Elen je nádherné jméno a zrovna dneska mi můj říkal, že se jeho známému včera narodila dcera, Elenka :) Takže pokud to klapne tak budeš mít taky Elenku? Mě tady nešlo z mého jména udělat žádný jméno, tak jsem si dala jméno našeho psa :lol: A už máte vymyšlené i jméno pro kluka? I moje kolegyňe z práce je se svým už od 15 :) A má 26,ale ti nejsou taky vzítí :) No my doufáme, že to teď v tom březnu vyjde, ale říkali jsme, že kdyby ne, tak aspoň sportku dáme a že něco z toho musí klapnout :mrgreen: A co máš za bacila, chřipka? A marodíš doma nebo to překonáváš v práci? Já to musím zaťukat, že tento rok se mi ty nemoci jaksi vyhýbají. Pokud teda do toho nebudu počítat zánět močáku :) Ráno jsem byla úplně přešťastná, když jsem zjistila, že už mám měsíčky, ale pak mě začalo hrozně bolet břicho. Což není zrovna dobrý znamení, protože dřív (jako ještě před laparkou) pokud jsem to teda dostala sama od sebe nebo pokud jsem užívala utroša tak jsem trpěla hroznýma bolestma. Vždycky jsem byla úplně mimo tak 4 hoďky a bylo to peklo :zed: A když jsem dneska cítila, že na mě jdou zase bolesti tak jsem byla naštvaná, ale zaplať pán bůh mi po dvou hodinách zabrali 3 ibalginy :) Což teda předtím mi nikdy nezabralo nic.Jen jsem vždycky musela do sprcháče a pouštět si na břicho horkou vodu :) Dneska jsem strávila v práci hodinu u topení :lol: Ty jo, jsem se ale rozkecala :pankac: Tak už radši jdu, stejně mě obtěžuje pes, zapadl jí tenisák, už zase :zed: Tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.2.13 18:48

Ahoj Raduš :mavam: Tak dneska už mi je celkem líp, ale v Pa jsem to v práci doslova „protrpěla“, bylo mi hrozně :,( Celý den jsem měla horečku a to ještě máme v práci děsnou kosu, takže jsem byla večer úplně KO, no hrůza :? Ale ještě zítra mám volno a v Po už to bude určitě v poho. Asi jsem někde prochladla či co, bolelo mě celé tělo, zuby, měla jsem vnitřni horečku, ale Coldrex naštěsti zabral :potlesk: Jj, Elen je nádherné jméno, a pak taky Ema, to se mi taky moc líbí. Klučičí nevím, možná Daniel, nebo Oliver, nad tím jsem moc nepřemýšlela, doufám, že se nám podaří holčička :lol: Tý jo a jakého máte psíka? Nějakou malou rasu, nebo nějakého většího rafana :)? Taky jsem nám chtěla pořídit, už dávno, ale u nás by byl chudák, protože většinou dělám 8 - 19, ten můj chodí domů většinou kolem 17, tak to by byl skoro celý den sám chudáček :nevim: Určitě vám to v tom březnu musí vyjít, věř tomu a bude to :pankac: :pankac: Tak to ti nezávidím takové bolesti u menzes, to musí být hrůza :(, to já neznám, protože to vůbec nemám :mrgreen: A kde vůbec pracuješ, co děláš? Já pracuji v cukrárně :) Tak se jdu zase kurýrovat, ten můj teď odešel na hokej, tak mám aspoň chvilku pro sebe ;) Měj se. Zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.2.13 18:23

Ahoj Alenko :mavam: Tak co, jak ti je? Vyléčila si se pořádně? Mě se nechce zítra do práce, hrůza :( Ještě kolegyně jede na týden na školení tak tam budu sama. Já jsem kancelářská krysa :D Takže cukrárna, jo, hmmmmm mňam, hned bych si dala špičku :) Ty už, myslím, ani ty zákusky nejíš, jak si tam celý dny, že? Naši psí slečnu už máme druhý rok a pořídili jsme si takový akční plemeno, aby jsme se nenudili, jmenuje se Meggie a je to maďarský ohař. My moc ty malý psíky nemusíme :)Ale je to kámoška jak hrom, nechtěla mě v tom nechat samotnou tak začala taky hárat :lol: Ema je taky pěkné jméno, ale Elenka se mi líbí víc :) Já bych taky chtěla holčičku, ale můj chce kluka, fotbalistu, po něm :zed: :lol: My jsme přemýšleli, že holčička by byla Tina a chlapeček asi Vojtíšek. Já už druhý den zobu Clostil a v pátek jedu na sono. Doufám, že tentokrát zareaguju líp než před tím a kdyby jo, tak už v pondělí by jsme šli na IUI :dance: Bože, doufám… :pankac: A co ty s tou ovulkou, pořád nic? Kolikátý si den cyklu? A ty clostík teď nebereš? Ale mohli ti ho předepsat, ne? Mě doktor po laparce nabízel, že by jsme zkusili i plánový :hug:,ale my jsme to pak zavrhli. No nic, budu muset jít, čeká na mě žehlení :poblion: tak papa, měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.2.13 19:45

Ahoj Raduš, jak je :mavam: Co v práci, jde to, když jsi tam taková sama samotinká :) To máš pravdu, já nemůžu zákusky ani vidět, jak jsi u toho už pár let skoro každý den, tak tě rychle přejde chuť, ale aspoň je to výhoda, že moc nemáš chuť na sladké :palec: Jůva, tak vy máte takového velkého hafana, jo? Ale to je psík, který se mi taky moc líbí, kamarádka mojí kamarádky ma taky tohodle psa a mají ho u malé dcerky a úplně jsem čuměla, jak se o tu malou stará a jak si s ní hraje :palec: Já bych měla strach, ale oni ho dali na nějakou převýchovu, protože ho měli cca už tak 2 roky, jak se malá narodila, tak aby si nějak na ni zvykl nebo co a je to prý v pohodě :) Takže budeš mít jednou dobrou hlídačku dětí :pankac: Jj, já chci taky holčičku a můj by taky radši kluka, malého rybáře, taky po něm :mrgreen: Je porybný a ryby jsou jeho velký koniček, tak už by to taky rád někomu předával ty zkušenosti :lol: Tak to držím palečky, ať ten clostík zabere a v Pa to dobře dopadne, určitě to tak bude :potlesk: Já jsem teď 29DC, ale vůbec se v sobě nevyznám :nevim: On mi právě chce ještě ten březen nechat jen tak, jestli to nedostanu, tak musím na vyvolávačku a v dubnu mi chce nasadit tady už ten clostík, tak už se nemůžu dočkat :dance: :dance: Do kterého DC by jsi čekala ty, myslím na tu vyvolávačku? Mám to nechat třeba až na půlku března :nevim: :nevim: Jinak v Pa držím pěstičky a pak se ozvy :think: Musím jít. Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.3.13 15:42

Ahoj Ali :mavam: Já nevím jak dlouho bych čekala jestli to dostanu :nevim: Ale já jsem dost nedočkavec takže bych čekala max. tak týden a pak bych šla na tu vyvolávačku. Na co budeš velice čekat…Vůbec nemám ráda tady to čekání, kdy se nic neděje, to bylo pro mě vždycky to nejhorší. Já jsem to dostala po laparce hned a pak další za 28 dní. A ovulaci si měla? V pátek jsem byla na UTZ a ani nevím jestli jsem dopadla dobře nebo ne. jsem z toho taková rozpačitá a nevím co si o tom mám myslet. Našel mi 5 vajíček, to říkal, že je velice dobrý výsledek, prý na horní hranici, ale zase byli malý, to největší mělo asi jenom 13 mm, takže nic moc, opět. Takže nevím co je mi platný, že mám 5 vajček když nemají potřebnou velikost.Ale i tak nám IUI naplánoval na středu. Ale já se nemůžu zbavit pocitu, že mi ty vajíčka nedorůstají :zed: Že prostě zůstanou malý a pak zaniknou aniž bych ovulovala. Blbý je, že mi těsně před tím IUI už ten UTZ nedělají, takže člověk neví na čem je. Kdyby to teď nevyšlo, tak se ho na to musím zeptat, jestli je tady taková možnost a co by to pro nás znamenalo, kdyby mi ta vajka nedorůstali. Teď jsem měla zajímavou i tu menstruaci.Ve čtvrtek jsem to dostala ráno a v sobotu ráno už jsem neměla nic.Pak se mi to v sobotu odpoledne nachvilku malinko vrátilo a v neděli večer už nic :nevim: Já už si někdy říkám, že mě z toho klepne :) no uvidíme, musíme myslet pozitivně, takže buďme pozitivní ať jsme brzo pozitivní :dance:,veselý :D a nechme to koňovi :potlesk: :palec: Měj se hezky Ali, pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.3.13 07:20

Ahoj Raduš :mavam: Tak se hlásím, dlouho jsem tu nebyla…Byla jsem nemocná, do toho jsem pak musela ještě chodit do práce, pak ten můj slavil narozeniny…atd. prostě jsem nevěděla, kde dřív skočit, hrůza :nevim: Jinak jsem to pořád nedostala, ale to je u PCO asi vcelku normální, takře ve Čt jdu na vyvolávačku a chci, ať už se mnou začne něco dělat, nemám na co čekat :nevim: Tak uvidíme…Ale ovulaci jsem nejspíš neměla :? A co ty, jak pokračuješ? To mě mrzí, že vajíčka se moc nechce růst, ale neboj, dneska je medicína na takové úrovni, že oni už si nějak poradí, uvidíš :pankac: A co, byli jste na tom IUI? Ale víš co, jestli piješ ten Nosifol, tak ten by měl napomáhat k lepšímu růstu a dozrávaní vajíček, nevím, jestli to tak je, ale prý ho i doporučují před umělým otěhotněním, že zkvalitňuje vajička, tak uvidíš, třeba to taky nějak pomůže :nevim: Hmm, ta menstruace je divná, ale u PCO to tak může být…já ji nemám vůbec, takže buď ráda i za to ;) Musím končit, zachvili mě čeká práce, ach jo, jak mě se nechce do toho škaredého počasí :evil: Tak se měj a zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.3.13 11:00

Ahoj Ali :mavam: Jak se máš? Já celkem dobře. S přítelem jsme ve středu oslavili to naše 7 výročí a sportku nevyhráli :D Na tom IUI jsem byla, takže teď čekám co bude :) Na krev jedu 21.března. Teď po tom druhém IUI je ale to čekání lepší. Předtím jsem byla taková nervoznější a pořád jsem i přemýšlela jestli jako jo nebo ne.Ani mě neláká dělat si test. Takže taková pohodička. A co ty u toho doktora, jak si dopadla? A domluvili jste se na nějakém dalším postupu? Mrzí mě, že ti ta laparka nepomohla, ale tak co už, holt se bude člověk muset víc snažit :) Pokud nám tento pokus nevyšel, tak si budu muset s doktorem taky promluvit. Chtěla bych aby mi dal jiný prášky na tu stimulaci než ten clostil. Jestli teda něco jiného dělají, protože co se kde dívám tak všichni ten clostil valí. No uvidíme. Nosifol už jsem si musela objednávat, zrovna včera mi došel :) Ale už to nemůžu pomalu ani cítit :) Tak se měj hezky a napiš brzo. Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.3.13 09:10

Ahoj Raduš :mavam: :mavam: Jak je? Já se mám celkem fajn, jde to :roll: Tak to moc blahopřeju k výročí :kytka: a přeju pořádnou oslavu za dalších 7 let :potlesk: Jéé, jak ti závidím, že jsi byla na IUI a zároveň moc moc držím palečky, aby to teď vyšlo…takový opožděný dáreček k výročí, to by bylo překvápko, co :)? Hned bych taky šla, ani nevíš jak, ale manžel pořád, co plaším a tak :nevim: ať to zatím necham do léta na tom mojem gyndařovi a pak se uvidí :oops: Teď ve Čt jsem byla zase na vyvolávačku, protože poslední mencky jsem měla 30.1. před tou operací a teď zase nic, ale já to tak čekala :zed:, takže mě to ani nepřekvapilo…tak mi hned udělal ultrazvuk, vaječníky i sliznice OK, ale ty moje folikuly, to je „zatím“ hrůza. Doufám, že mi ten Nosifol trošku pomůže k dozrávání a pak ten clostil k růstu, protože ty moje blechy měří jenom 7mm :,( :,( a jinak by pry měli měřit 20mm :zed: Můžu se zeptat, kolik měří tvoje před tím, než jdeš na IUI? Jinak mi zase nic nedal, že to ještě necháme tak, že jsem teprve měsíc po operaci, takže až doberu Nosifol, tak začneme s clostíkem, to bude někdy začátkem května…mě už z toho picne, pořád jen čekám a čekám. Další měsíc, jestli to nedostanu, tak zase vyvolávačka a provera na srovnání cyklu (ale radši bych brala Utrogestan, myslíš, že je lepší,,, hodně holek ho tady jí v té kombinaci s clostíkem). To je fajn, že jsi v klidu…a kdy si můžeš udělat test :jazyk:? Já už ten Nosifol taky moc nemusím, už se šklebím, jen k tomu přičuchnu :lol: A to mám ještě 3,5 krabičky :mrgreen: To jsem se nějak rozepsala, že ;) Ale dlouho jsme si teď nepsali, takže než se vykecám, tak to trvá :D Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak jsi byla na tu laparku, nezustala ti na břiše po tom drenu na jedné straně taková hlubší dírka, jakoby prohlubeň? Mě jo, tak doufám, že se to ještě stáhne :! Tak se měj hezky v tom škaredem, sněhovém počasí :palec: a taky brzo napiš, zase už by mě napadalo spousta dalších otázek a toho, co bych ti chtěla říct :) Ale to zase příště… :lol: Paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.3.13 17:11

Ahoja Alenko :mavam:,to jsem ráda, že jsi se ozvala tak brzo :) Děkuji za blahopřání :) Já si mám dělat test ve středu 20tého a na krev jedu další den.Tak uvidíme…Můj přítel i můj gyndař taky chtěli pořád čekat, ale já se nedala. Nějak jsem věděla, že je to zbytečné a taky že bylo. A spíš to čekání mi ještě víc ublížilo, kvůli té endometrioze a taky určitě i psychicky.Ta doba kdy se nic neděje a člověk v podstatě neví co se děje je hrozně stresující a ubíjející, protože ať člověk chce nebo ne tak pořád na to myslí a trápí se a mě pak napadaly takový blbý myšlenky. Myslím, že takovéto bezúčelné čekání je v podstatě na h…o.Moje rozhodnutí jít na kliniku bylo nejlepší jaké jsem mohla udělat ať se to nelíbí komu chce.Jde přece o mě a o nikoho jiného. A brala jsem to i tak, že další názor lékaře ještě nikomu nikdy neublížil, tak proč si ho neposlechnout. Pokud by mi řekl to samé co můj gyndař, tak o. k.,tak asi mají pravdu, ale ono to bylo jinak. A dneska můj přítel o mém gyndaři neřekne pomalu pěkné slovo. A stačilo aby šel se mnou jednou na kliniku a vyslechl si všechno co mi doktor říkal a najednou pochopil o co jde, a že bez nějaké pomoci to prostě nepůjde. Prostě si jenom myslel, že přeháním. Takže Ali, klidně do toho caru běž a uvidíš co ti řeknou. Vždyť na tom není nic špatného. Ale určitě ti to pomůže a přestaneš se aspoň cítit taková bezmocná, teda já se aspoň tak cítíla. A pokud máš ty folikuli takové malé, tak je snad jasné a logické, že ti ta laparka a drilling nepomohli a že přirozené početí bez jakkékoliv stimulace je nejspíš minimální. Já to aspoń tak vidím.
Když jsem byla na ultrazvuku naposledy tak jsem měla dominantní folikul veliký asi 13 mm (takže nic moc) a na IUI jsem šla za 5 dní. Pro ovulaci je potřeba aby ten folikul měl 18 až 20 mm, pak praskne ten obal a uvolní se vajčko. Ale před inseminací mi UTZ nedělají, takže ani nevím jestli ty vajocha dorůstají potřebné velikosti nebo ne.Ale rozhodla jsem se, že jestli toto teď nevyjde tak řeknu doktorovi ať mi dá něco jiného než clostil a taky bych chtěla zkusit jinou metodu než IUI. Jmenuje se to IFI a je to něco mezi IUI a IVF.Tak uvidíme co mi na ten nápad řekne.
Ten utrogestan beru, ale že bych z něho byla nějaká nadšená to se říct nedá. Ale ta tvoje provera je taky celkem často předepisovaná, ne? Já mám po tom utroši vždycky hrozně nafouklé břicho, že si musím rozepínat i knoflík jak mě to tlačí do pupku. A taky se mi hrozně zvětší prsa, posledně mě i dost boleli, ale teď nic. A navíc si ho teď mám zavádět (poprvé) a to mi moc nevyhovuje, pořád musím mít slipovku a je mi to takové nepříjemné celkově.
Já žádný ďolík po drénu nemám, ale zato mám hroznou tu jizvu u pupíku, je taková celá hrbatá a vošklivá.
Musím jít, naše malá psí krasavica se prostě rozhodla, že jsem ti toho napsala už dost a neustále mě čumákem strká do ruky a já píšu nesmysli :lol: Tak se měj, drž se :pankac: Paaaaaaaaaaaaaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
18.3.13 20:08

Ahoj Raduš :mavam: Tak ty ses teda rozepsala ti řeknu, já jsem proti tobě úplné béčko :lol: Tak ve St na tebe budu myslet a snad už se ti tam ta očekávaná dálnice objeví :dance: Jo no, to čekání je strašné, ale já se to teď snažím tak nějak asi neřešit :nevim: Jsme domluvení, jestli prostě do srpna nic, tak od září do toho jdeme naplno, takže to mi tak nějak dodává energii a už se nemůžu dočkat na konec léta :mrgreen: :mrgreen: Manželova mamka totiž dělá na gyndě a je s mým gyndařem vlastně skoro denně a taky nám říkala, že ten půlrok máme vydržet a pak ať řešíme dál, takže manžílek chce čekat, takže budeme zkoušet, užijeme si léto a uvidíme :nevim: Když s tím začnu, že už bych nejraději jela směr car, tak pořád slyším "Ještě není všem dnům konec, třeba už budeš v létě těhotná :oops: " a aspoň nic neutratíme za dovolenou :lol:, hajzlík :lol: V létě máme jet totiž za bráchou do Švýcarska a s něma pak směr Francie :palec: Takže ví, že se na tu dovču moc moc těším, takže mě tímto vždycky takhle podráždí a já zavřu hubu a hodím se do klidu :lol: Brácha má taky malého prďolu, je mu 8 měs. a je to miláček…taky na něho čekali skoro rok, takže taky vymodlené dítě :roll: Jj, sice mám ty folikuly takhle malé, ale myslím si, že by mi pak ten clostil mohl pomoct, doufám v to, takže uvidíme :nevim: A proč ti neudělají i ultrazvuk před tou inseminací? Nejde si to nějak vyřvat třeba :?: A v čem spočívá to IFI???No já se ho chci právě zeptat, jestli ta provera funguje na stejném principu jako ten utroš, protože ta minulá gyndařka mi ho chtěla dávat na udržení, kdybych otěhotněla, víš. Takže jestli by mi to ta provera taky třeba udržela :roll:? Ale prý je to lepší zavádět, než polykat, protože si tím tak nehuntuješ žaludek, nevím, jsem slyšela od jedné zkušené :) Tak už musím jít, manža už je nervózní co tady furt datluju :lol: Jdeme koukat na Kamarád do deště 2, protože v té telce fakt nic není a já neměla čas něco ztáhnout :nevim: Tak se měj a napiš brzoooo ;) Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí