PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
31.7.13 10:00

@meguš Ahojky, no já se snažím si to zatím moc nepřipouštět, ale zrovna dneska se mi zdál sen, úplně živej, že jsem si dělala test a byly tam //, já byla tak šťastná a když jsem se probudila, tak jsem přemýšlela jestli to byl sen a nebo skutečnost, no bohužel sen, ale já si sny většinou nepamatuji :think: ani nevím kdy se mi naposledy něco zdálo, co jsem si pak pamatovala :nevim: Tak to beru jako takové znamení, že se to třeba povedlo :dance:

A ty se neboj, holky co si s nimi píšu a jsou teda z Teplickýho CARu, tak každá která špinila a bála se, že to nevyšlo, tak těhotná byla…to krvácení může být z toho, jak se mimi zahnízďuje a většinou ty co nešpinily a měly vše zdánlivě v pořádku, tak těhotný nebyly, tak neztrácej naději :hug:

Dám vědět a ty mě pak taky nenapínej ;)

Pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.8.13 09:17

Ahoj Včeličko, tak co, jak si dopadla? Myslím na tebe celý víkend. Vyšlo to, že? :) :dance: Já jsem z nás už úplně jak na trní, nemůžu se dočkat toho co napíšeš a sama se nemůžu dočkat až si konečně budu moct udělat test… :) Jsem blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.8.13 10:16

Cauky holky @meguš @včelička3 :mavam: hlasim se vam az z dalekeho Svycarska :pankac: Moc moc vam drzim oboum palecky, aby to dobre dopadlo a byly jste obe tehule :andel:…taky jsem z vas na trni, ale musime verit, ze vsechno dobre dopadne, uvidite :pankac: Moc se nedivte, te pisu bez hacku a carek, ale bracha ma nejakou jinou klavesnici, tak jsem rada, ze vubec pisu :jazyk: Holky, uz se tesim, az dorazime do CR a zacnu jezdit smer CAR :potlesk: Vedle me tady spi muj rocni synovecek a je to takovy milacek :P, uplne bych ho upusinkovala :* No nic holky, uz musim koncit, takze jeste jednou tfuj, tfuj a jak dorazim domu, doufam, ze budu cist jen ty nejskvelejsi zpravy jasne :andel: Mejte se. PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.8.13 12:38

Ahoj holky, tak já ještě netestovala, počítala jsem, jak jsem to dostala minule po vysazení utrouše a to by mělo být dnes. Tak jsem si řekla, že když dneska nic nedorazí, tak zítra to testnu. Zatím sice dobrý, ale pobolívá mě podbřišek a ledviny a to je u mě náznak blížící se potvory, takže se bojim, že z domácího úkolu nebude nic, asi propadnem a budem muset ročník opakovat :zed:

@Elen25 Zdravíme do Švýcarska, pěkně si to tam užij, odpočiň si a chyť správný dětský bacily :mrgreen:

@meguš A kdy se chystáš testovat, ať vím kdy přesně držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.8.13 13:09

Tak u mě to holky opět nedopadlo :,( :,(

@meguš Teď je to na Tobě, ty to s Nemíkem musíte zvládnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
12.8.13 13:16

@meguš Tak jak to vypadá s tím testíkem, já jsem celá netrpělivá :mrgreen: Já chci vidět u tebe ty // šup sem s nima :dance:

Mě čeká příští pondělí ultrazvuk, tak snad tam zase nějaký vajucho bude a bude se zase bojovat a doufat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.8.13 19:41

Ahoj holky, tak už se hlásím :mavam: Jak se máte? Včeličko, moc mě to mrzí, že to nevyšlo, neboj příště už to určitě výjde…a když ne příště, tak příště, že :pankac: A co ty Raduš? Tak jak to dopadlooo, co Nemík :dance:? Nenapínej nás :nevim: Já to po utroši zase zatím nedostala, tak jsem zvědavá, kdy ta mrcha dorazí :cert:
Holky, potřebuju radu…28.8.v 16:45 MĚ ČEKÁ PRVNÍ NÁVŠTĚVA CARU :potlesk:
Potřebuju od vás radu, jak to tam poprve probíhá? Potřebuju si sebou něco vzít? Nebo na co se mám zeptat? Nebo na co se ptají oni, abych byla trošku připravená :pankac: Strašně se těšíím, že už se bude něco dít, ale na druhou stranu mám děsný strach z toho, jak vše dopadne, nebo nedopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
13.8.13 08:21

@Elen25 Ahoj Alenko, jak je po dovolené? Vítej zpátky :hug: Raduš nás pěkně napíná, doufám že to překvápko stojí za to, a že nepíše, protože zvrací a její blbě, né že bych jí to přála, ale zase kdyby byla těhu, tak by jí to určitě nevadilo ;)

Jé 28.8. to je hezké datum, to jsem se před 3lety vdávala, tak to bude určitě v pohodě :palec: Tak v každým CARu to může chodit jinak, ale já na první návštěvě byla i s manželem, ale nemusí se. Pan doktor se mi představil, řekl jak to chodí a pak si vzal všechny mé papíry, to si pročetl, vždy se mě jen na něco zeptal a udělal si výtah k sobě do pc, protože jsem byla v té době bez hormonů a tudíž měla od poslední menzes delší pauzu, tak jsem šla i rovnou na kozu, kde mě prohlídnul, udělal ultrazvuk, dal mi provokačku a léky na první zkoušku (clostík po kterým jsem věděla od svého doktora, že byla ovulace) pak mi napsal do papírů, že mezi 2-4.DC musím na odběr krve, manžel musel na odběr taky i včetně spermiogramu, ačkoliv už jsme měli dva od nás, tak si chtěli udělat i svůj a pak už jsem začala chodit jen na kontrolní ultrazvuky, aby sledovali ovulku. Když jsem tam pak byla po druhé (cca 3týdny od první návštěvy) na kontrolním ultrazvuku, tak mi řekl výsledky testů a postup který navrhuje, čili zkoušet nejdřív inseminace, plánové styky a cca po několika neúspěších pak IVF a já souhlasila.

Takže se bát nemusíš :hug: sebou si vem jen zprávy z vyšetřeních, které ti dělali, u nás chtějí kromě kartičky pojištěnce i občanku a raději se připrav na to, že tě může hnát na kozu, jinak nic víc nepotřebuješ nebo aspoň u nás ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
13.8.13 08:30

@Elen25 Jé já ještě zapomněla: Připrav se, že se tě může ptát jaké léky si brala a jak si na ně reagovala :! Já měla za sebou dost vyšetření, tak se mě ke každému na něco zeptal, ale to si už nepamatuju a hlavně je to individuální.

Ale na co jsem si vzpomněla, já jsem se ho ptala hlavně na jednu věc, která mě trápila a to: že jsem se dočetla, že nový zákon si milé pojišťovny vysvětlují tak, že ti hradí sice 4 pokusy, ale mezi pokusy počítají i inseminace, což mi teda doktor potvrdil, že to tak bylo zejména v začátku, když ten zákon začal v loňském roce platit, ale že teď mají smlouvu s pojišťovnou, že to platí jako po staru, tudíž inseminace zdarma a nepočítá se do pokusů ;) Takže pokud Vám budou taky nabízet nejdřív inseminace a pak IVF, což bývá stadartní postup, pokud teda nemá manžel špatné sperma, tak se raději zeptej, jak to maj u nich ;)

Víc mě zatím nenapadá :roll: Budu na tebe myslet :hug: Držím ti palečky :palec: zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.8.13 11:57

Ahoj včeličko :mavam:…ta Raduš nám teda dává pěkně zabrat, že se stále nehlásí, už mě to nějak znepokojuje :nevim: Po dovolené super, ale ten návrat do práce, to už moc super teda není, tak těžko se zvyká, hrůza :zed:
Jé ty ses 28.8 vdávala? Můj bráška taky :) Jj, jedeme tam oba i manžel, jsme už oba jak na trní, už se stašně moc těšíme, že se konečně něco bude dííít :potlesk: Jinak on je v pořádku, spermiogram mu vyšel výborně, jen u mě je problém s tou ovulací a cyklem, tak snad nám nějak pomůžou, věřím jim :pankac: Příští týden si jdu ke svému gyndaři pro papíry a nějaké to doporučení či co, nevím asi mi dá zprávu z laparoskopie, spermiogram…atd.
A jak teď postupujete vy? Ty máš taky PCO? Vy jste si zatím prošli jen insem.nebo už jsi byla i na IVF? Já si myslim, že nám taky nejprve doporučí ty inseminace a pak IVF, i když bych hned nejradši skočila na to umělko, kdyby bylo na mě :lol: No nic, už musím končit, napiš brzy, když na nás Raduš teď pokašlává :P Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.8.13 12:47

@Elen25 Ahoj Alenko, no taky každý den čekám kdy nám Raduš napíše a ono nic :(

To mi povídej, vím jaké to je se vracet do práce po dovče, člověk je tak zabržděnej, já budu mít příští týden 4dny volny, přijedou mi neteřinky, tak se moc těšim, aspoň trochu uchlácholým ty své mateřské pudy :mrgreen:

Jen mě štve, že musím v pondělí na kontrolu, tak jsem musela zaúkolovat mamku, že je bude muset u nás pohlídat, nechci je tahat sebou, navíc když musím vlakem :zed: :roll: Tak doufám, že ta cesta nebude zbytečná a najdou tam nějak pěkné vajucho a ve středu že bude IUI :dance:

Já mám taky PCO a zatím mám v CARu za sebou jen jednu IUI a jeden plánovaný styk, mám dlouhý cykly, tak je to se mnou na dlouhé lokty :zed: ale řekla jsem si, že jim dám tak půl roku na todle to zkoušení a pak bysme šli do IVF, jen mě děsí teď to zdražování léků co má být od září, slyšela jsi o tom? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.8.13 12:59

@včelička3 Jn, Raduš mi dělá starosti holka jedna ušatá ;)…doufám, že se brzy ozve :roll: Jéé, ty budeš hlídat neteřinky, to máš super :jazyk: Budu držet pěstičky, aby se nějaké pořádne vajucho našlo a mohli jste absolvovat další IUI…já spíš nemám žádné cykly, bez utroše to vůbec nedostanu, a teď poslední dobou to i s utrošem dostanu od dobrání posledního prášku až 17-tý den :zed: Nene, o zdražování léku jsem zatím nic neslyšela…spíš jsem se o to ještě moc nezajímala…povídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.8.13 13:10

@Elen25 No budem doufat že jsou s Nemíkem v pořádku…

Jinak s cyklem si hlavu nelámej, jsem na tom úplně stejně, když mě nedopujou, takže oni si najdou cestu jak ti ty vaječníka probrat :mrgreen:

Nechci tě strašit, ale šířila se tu cca 14dní zpět poplašná zpráva, která postupně doputovala na různý diskuse tady na emiminu, že se chystá od září zdražování léků na stimulaci při umělých oplodněných a to i o několik tisíc, teď se v průměru pohybují doplatky na léky u IVF od 2000-6000 záleží na množství a asi i pojišťovně a nově by to mohlo jít o 2000-3000 nahoru, s tím, že někdo hlasil, že mu oznámili v CARu, že budou od září zdražovat :zed: ale teď ti už nepovim kde jsem to četla a kterého CARu se to týkalo :nevim:
Navíc já od té doby co jsem to tu četla, tak jsem nebyla u nás v CARu abych se na to zeptala, jestli je to pravda jak to zasáhne mě nebo jestli budou taky zdražovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.8.13 19:19

@včelička3 Určitě budou s Nemíkem v pořádku, jen asi nemá náladu zapínat PC, jestli je jí špatně…uvidíme :roll: Jn, to jsem ráda, že je nás takhle s cyklem víc, aspoň člověk ví, že v tom není sám :jazyk:
Tý jo, to si děláš srandu s těma práškama, to by snad ani neměli povolit podražit o tolik, co si o sobě myslí, jen využívají bezmocnosti lidí, protože ví, že to stejně potřebujou a budou to muset zaplati, hajzli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.8.13 22:40

@Elen25 Taky mi to přijde jako zneužívání nás neplodných :pocitac: Moc dobře ví, že když lidi děti chtějí, dají za to cokoliv :roll: Hlavně jak se všude mluví o tom, že stárneme a je třeba podporovat porodnost, to je mi teda podpora :cert: a přitom se uvádí, jak neplodnost párů stoupá a jak jim pomůžou, řeknou chceš dítě tak zaplať :cert: :cert: :cert:

Taky se utěšuju, že je jí špatně a nemá náladu něco psát.

Tak já ti holka nevim, bojim se že až pojedu v pondělí do CARu, že mi řeknou že už je po ovu, asi se tam budu muset zkusit zítra nacpat, od odpoledne mám divný pnutí, občas bolest v podbřišku, navíc mě bolí střídavě obě strany, kdo ví kolik těch folíků tam roste, když mi dali dvojnásobnou dávku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí