PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
11.12.13 08:10

@včelička3 to je tak krásný!!! :srdce: už se toho také nemůžu dočkat… Už byl s tebou manžel na utz? Pro něj to bude taky zážitek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
11.12.13 08:58

@wlucinka Ahojky, neboj dočkáš se ;) Stojí to za to si na to počkat :palec: Včera jsme byli s manželem na soukomé klinice, kde jsme vyplázli za utz 1000 a 100 za fotku (nijak valné kvality :roll: ), upřímně mám z toho rozporuplné pocity, hodně lidí si to tam chválilo, tak jsem tam chtěla jít taky. Fakt je ten, že manžel seděl pohodlně vedle mě a naproti nám byla velká plazma, kde jsme mimčo cca 20minut sledovali, to bylo super, ale doktor si tam různě něco měřil, popsal nám co vidíme, ale jinak tam hlavně mlčel což mi trochu vadilo, jsem zvyklá od svého doktora, že mi říká co tam vidí, co dělá a nebo proč tu danou věc zkoumá. Takže jsem teď dost na rozpacích jestli se tam ještě cca za 3 měsíce vrátit na 3D utz :roll:
Manžel se mnou už byl na třetím utz, když jsme byli na poslední kontrole v CARu tak tam bylo vidět :srdce: a tak ho doktor zavolal jestli se chce podívat, tak přišel, ale toto ho tam fakt moc vidět nebylo a pak se mnou byl teď v pátek u mého doktora, kde to teda sleduje doktorovi přes rameno na malém monitoru, ale zase s dobrým výkladem a fotkou možná ještě lepší a zadarmo. Vždy je nadšenej jak se tam mimčo mele a hýbe a včera teda bylo super, když si vytáhnul doktor srdce, že bylo vidět celý přes tu televizi, že je v pořádku a pustil nám ho nahlas a byla vidět ta křivka, jak je krásně pravidelná, takže má srdce jako zvon :mrgreen: Ale můžu říct, že potom delším utz mě večer docela pobolíval podbřišek, teď mě čeká další kontrola až 7.1. tak bude teď chvíli klid :mrgreen:

Tak jen pro ukázku ta fotka je z pátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
11.12.13 14:00

@včelička3 juu, děkuji za fotecku :dance: už je tam vše krásně videt :srdce:
Musel to být i pro manžela nadhernej zážitek :kytka:
A ten 3D utz ti nemůže udělat tvůj dr.? Tak tam nechoď, když se vám tam nelíbilo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
11.12.13 14:09

@wlucinka No já si myslím, že doktor na to nemá tu správnou mašinku, ale bude mě čekat taky utz srdíčka v nemocnici a tam taky dělaj fotky možná i videa tak pokud se mi ten utz bude tam líbit tak na další už jim kašlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.12.13 19:46

@včelička3 Ahoj Miruš, jak je :)?
Dlouho jsem se tady neukázala, jsem pořád v práci, takže nějak nestíhám…ale ještě týden a pak budu mít 14 dní volničko, jak já se těším :dance:
Fotečka je nádherná, úplně mě z toho mrazilo, už to chci taky zažííít :zed:
Minulý měsíc jsem měla poprvé ovulku díky pregnylu, ale nevyšlo to, tak uvidíme, co tento měsíc :nevim:
A jak jinak, nějaké proklaté chutě nebo tak :lol:
A ty ještě teda chodíš do práce? Můžu se zeptat, co děláš?
Tak už budu pomalu končit. Měj se. Paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.12.13 19:58

@včelička3 moc krasna fotka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
12.12.13 08:23

@Elen25 Ahoj Alenko, ráda tě tu vidím, Raduš se na nás asi fakt už vykašlala, ale třeba se tu přes Vánoce ukáže. Taky se těším na volno, příští týden bude křest ohněm, už teď tam mám plno schůzek :zed: Já dělám v kanceláři správu domů a bytů, takže teď potřebuju z lidí vymámit doklady co mi nedonesly za celý rok a po novém roce pak začne kolotoč, vše zaúčtovat, udělat vyúčtování vody, tepla atd. Jestli bydlíš v paneláku tak to určitě znáš moc dobře ;) Pak udělat výroční zprávy a je tu březen :roll: Neni to fyzicky náročná práce, ale spíš psychicky ;) Jinak chuť ani nemám, někdy mám dny kdy mám ale furt hlad :oops: to se najim a za hodinu nebo za dvě už bych zase jedla, ještě že to není setrvalý stav a je to jen občas, jinak bych byla jak koule :mrgreen:

Neboj taky se dočkáš ;)Už ta ovulka je pro nás velikej úspěch :potlesk: U nás to chvíli taky trvalo od první ovulky až k miminku to chtělo hodně trpělivosti, ale dočkali jsme se a ačkoliv nerada dělám reklamu (a nejsem za to někde placená :mrgreen: ) tak jsem přesvědčená, že za to těhotenství fakt může pravidelný užívání nosifolu, nikdy jsem tak dobrej nález na utz před ovulací neměla, jako po jeho užívání ;) Tak si zkus napsat Ježíškovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
12.12.13 08:25

@Vrk děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.12.13 20:09

@včelička3 Miri, jj ten Nosifol mám, jedla jsem ho už půl roku od ledna, po laparce, pak jsem se na něj přes prázdniny vykašlala a teď ho jím zase, ale nic na sobě díky něho nepociťuju, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
12.12.13 20:16

@Elen25 já jím zase inofolic a taky nic…ten je prý při pco lepší…nyní už čekám 36 dní na ms a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
13.12.13 07:16

@Elen25 Já na sobě taky nic necítila, ale doktor na utz si chválil nález, že byla vysoká sliznice a velký vajíčko, předtím mělo vajíčko vždy problém dorůst, většinou bylo na první kontrole 15-16mm a po dvou dnech 18mm a to je na pregnyl málo, mělo by být aspoň 20 a já když přišla tenkrát na první kontrolu tak jsem měla hned 21mm, takže večer jsem hned píchala pregnyl a za dva dny hned na IUI :dance:

@Vrk Tak ten neznám a ty nemáš srovnání jaký stav si měla utz před užíváním a po něm? Třeba to taky pomáhá ale né dostatečně :nevim:

Já věřím holky, že se Vám oběma brzy zadaří a rok 2014 pro Vás bude ten pravej, teď v týdnu zrovna psala kamarádka z CARu, že je těhotná a to má AMH 0,3, měla za sebou několik neúspěšných IVF a teď po minimálce čeká miminko, zázraky se dějí, musíme věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.12.13 11:25

@včelička3 to jo musime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.12.13 18:45

@Vrk ahoj. Tak ja mam 63 den :) na testiku jedna carka, tak se to evidentne moc do kupy nedalo ani po laparce. Ted jeste ke vsemu antibiotika na zanet mocaku. a tak mate pravdu, napisu si Jeziskovi a pristi rok na to pujdu vedecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.12.13 14:46

@včelička3 Ahojky Miru, tak už zítra…dam vědět, jak to dopadlo! Už jsem značně nervózní :roll:
Očekávám od toho, že mi dají termíny a podepíšem souhlasy a odnesem si léky… :nevim:
Co kulihrasek? Už máš dovcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
18.12.13 08:44

@wlucinka Držím na dnešek palce, dej vědět ;)

No my si užíváme :roll: Od kašle mám skříplej nerv už asi měsíc, pěkně mě bolej záda a v pátek jsme byli v Praze na muzikálu a trochu jsme se prošli a protože jsem táhla nějaký krámy, tak jsem si to asi nemohla a já se nemohla o víkendu hnout :zed: V pondělí jsem byla, ale už domluvená na rehábku, tak mě dala docela do kupy i když to stejně bolí, jdu ještě v pátek, ale nevim jestli na sebe nechám šáhnou, co tak slyším od holek tak to v těhu neriskují, no tak doufám, že mimču neublížila. :( Jinak z toho kašle se možná vyklubal černej kašel musela jsem kvůli špatným výsledkům z imunologie ještě v pondělí na další odběry, ale výsledky budou až v novém roce, takže samé dobré zprávy :roll: :zed:

Dovču ještě nemám, musim tendle týden ještě dotáhnout do konce a pak až 2.1. jdu do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí