PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
3.1.15 10:55

@Vrk Cysta ale neobsahuje vajíčko :-( jo, dávají, měla jsem i Clostil, Utrogestan atd…ale nikdy žádná ovulace nebyla…teda jedna jo, ale to se nám nepodařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 14:13

@tucnaccek já už si někdy říkám, že je vše nanic, byla jsem na drillingu, iui nevyšly a zatím se nezdařilo, navíc od půlky cyklu začínám mít nepříjemné bolesti, kt po ms prejdou a je mi blbe, teď už po3,ale ms zatím chodí, díky metforminu, ale musím zajít na ultrazvuk zjistilt, co se děje, teď to je 2 roky co se snažíme. chtěla bych si ještě vyžádat imunologie, pr to mi nikdo nedělal a vzhledem k prudké rci na iui mám jiste obavy a taky hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 14:14

@tucnaccek na lsk jsem byla v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.15 14:19

@martulax to mě mrzí, to jste na tom ještě hůř :-( já ani nevím, jak bych na ty injekce pře IUI zareagovala, to chci vidět, fakt…imuno mám v pořádku, a AMH relativně OK…zjako jestli je tohle i nějak psychikou, težko říct…jak mám být člověk vklidu, že, když mám asi 6 těhotných kamarádek a to se začli snažit až těžce dlouho po nás… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 14:36

@tucnaccek no přesně tak a všem skoro napoprvé i přes dlouhé užívání antico, ze začátku jsem to moc neřešila a poslední dobou si to nějak beru, navíc z práce vzdy psych. vyčerpaná. Já mám Amh 15,2 a na pregnyl jsem reagovala dobře, clostilbegytem mi stačila nejnižší dávka, nevím, kde je zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 14:41

@tucnaccek letos chci zkusit v lednu dornovu metodu, když jsem byla u fyzioterapeuta, tak říkal, že mám samé bloky a hlavně cvičit a zvažují detoxikace dle Jonáše, když už nic nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.15 15:45

@martulax Jo? já na tohle prostě nevěřím, nevím proč, ale jestli to takhle půjde dál, tak snad začnu s něčím, začala jsem teď pít nějaké kapky Maliník…hlavně pořád doufám v tom, že další měsíc konečně půjdeme na první IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 15:56

@tucnaccek já jsem tomu taky nevěřila, ale…známá mě přesvědčila. Na iui v Brně -Obilnak? Bylinky jsem taky zkoušela, žádné velké výsledky, ale asi to chce dyl.
Tu dornovu metodu si hodně lidí chválí i Mojžíšovou, jsou tam i velké výsledky, ono je to důležité na udržení tehu. já mám záda křivé ale ty mě ani neboli, spis na kosticí, tak tam asi něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.15 16:00

@martulax nene, jdeme jinam, ale nechci říkat kam :-) hm, já mám taky křivé záda, ale to snad za to, že nemůžu otěhotnět nemůže, ne? Já znám tolik nezdravě vypadajících holek, co už mají děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 16:10

@tucnaccek no to stejně není důležité, asi to bude lepší, když to bude jinde než v O.
Na oplození to vliv nemá, ale ta děloha je urcitym způsobem napojena a když ty svalové upínace nefungují, tak nemusí být schopna to udržet, vysvětlovala mi to ta fyzioterapeutka, jak je to propojené a když jsou tam nějaké ty bloky. holkám tady to taky pomohlo třeba ta hormonální jóga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.15 16:15

@martulax aha, tak já nad tím popřemýšlím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 16:18

@tucnaccek ale určitě to neznamená, že kdo má křivé záda, tak by musel mít nějaký problém, ale já s tou kostrci mám nějaký problém, tak to předpokládám, že to může souviset.moje teta byla i na operaci s tou kostrci a několikrát potratila, děti nemá, tak už zvažují všechny varianty. určitě mi to neuškodí a když to pomůže, tak to bude jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.15 16:20

@tucnaccek třeba vrk si tady hormonální jógu chválila.
Přečti si něco o metodě Mojzisove, já jsem koukala, kolika lidem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
5.1.15 18:01
@RomanaBl píše:
@kajmi
a jak dlouho se snažíte?? podle metříku koukám skoro 5 měsíců??? Za jak dlouho se podařilo prvňátko? :) určitě už vás bude na příští vánoce minimálně o tu půlku více :) bereš něco na podporu? :)

O první jsme se snažili 2roky a to hned od začátku s Clostíkem. Teď beru na podporu jen kontrihelový čaj a Estrozin o Diochy.

@Campari1 píše:
@kajmi máš hodně silnou ms? :hug: snad ti bude brzo lépe, ať rodinné návštěvy zvládáš v klídečku :palec: budeš brát clostil nebo budete zkoušet jen přirozeně? ;)
taky jsem měla silnou ms, dneska mi skončila (5 dní silného krvácení a samovolně, to jsem nečekala) :)

Od té doby co piju kontryhel, tak ji mám vždycky hodně silnou a celých 7dní :zed:
Domluvila jsem se s dr. že Clostík brát nebudu, protože mě folikuly konečně dorůstají sami, jen dr. přemýšlela o Pregnilu aby tomu pomohla, ale zatím jsme se domluvili, že to necháme na přírodě a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenkkkaaal
5.1.15 18:03

Tak holky, zase se hlasim po delsi dobe…Rozhodli jsme se nakonec pro ivf, zitra jdu na kontrolu a pro leky…Na genetice a ani na imuno mi nenasli nic, ani tomu mymu…nastesti…mame podepsane papiry, schvaleno a akorat cekam na menses…Holky, snad nejaky vajcosky vyprodukuju, hlavne kvalitni…Abych nebyla prekvapena, ze mam Sice PCO a ono prd…Ale kdyz uz se nam to povedlo 3× prirozene po clostilu (sice na h…,brzy rychle konec, nez se neco videlo na utz)tak snad neco vyprodukuju, po tech injekci…ja vim, hlavne, aby bylo aspon jedno kvalitni…zacina se to tahnou uz na rok a pul :,( Holky, kdo mel 1IVF, jakej jste meli protokol? Ten dlouhej? kolik dni aplikace trva 7-10dni?
pa holky a jde ted tady nekdo taky na ivf nebo iui? :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí