Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk chci se zeptat jestli i teď dodržujes nějaké cvičení a jestli na lázně přispívá něco zdrav. Poj.nebo jen jako samostatné, dik.
@martulax ted ne, v tehotenstvi se nesmi, budu chodit na tehu jogu. Jinak lazne ti napise obvodak a doporuceni dq gynekolog na KOMPLEXNI peci, to slovo je dulezite. Diagnoza primarni sterilita;). A mas je zadarmo, ja byla ve frantiskovych min rok v breznu a skvely!! Kdyztak pisni sz, kdyby neco
@Vrk píše:
@martulax ted ne, v tehotenstvi se nesmi, budu chodit na tehu jogu. Jinak lazne ti napise obvodak a doporuceni dq gynekolog na KOMPLEXNI peci, to slovo je dulezite. Diagnoza primarni sterilita;). A mas je zadarmo, ja byla ve frantiskovych min rok v breznu a skvely!! Kdyztak pisni sz, kdyby neco
to jako fakt že může doktor navrhnout lázne jo??? To jsem vubec nevedela ![]()
Jasne, musis mu o to rict, gyndari o doporucenj a pak s obvodakem vyplnit zadost ![]()
@Vrk me už asi nepošlou kdy se nám jednou povedlo…u me asi vedí že to jde, jéé já bych si ty lázne užila ![]()
@Cassiopeia ahojky,no…jenze je jich dost, ale moc kvalitni taky byt nemusej, kdyz je to takhle…Myslis nastradany dopredu? kez by to tak bylo…Ted se mi ivf odklada na unor.. Mela jsem taky nekolik biochem tehot. prirozene,(no, ale nebejt tech posranejch tehoten. testu, tak ani bych nevedela, ze jsem v tom, po7-14 dnech se dostavila menses…) Ja nevim jestli ivf me vlastne pomuze…nechci zatim to pdg nebo nevim, jak se to pise
,to by bylo pres 30tis a to je uz moc, kdyz jsem pred prvnim cyklem ivf…a ty mas mrne?
Dekuji za povzbuzeni…
@alenkkkaaal píše:
@Cassiopeia ahojky,no…jenze je jich dost, ale moc kvalitni taky byt nemusej, kdyz je to takhle…Myslis nastradany dopredu? kez by to tak bylo…Ted se mi ivf odklada na unor.. Mela jsem taky nekolik biochem tehot. prirozene,(no, ale nebejt tech posranejch tehoten. testu, tak ani bych nevedela, ze jsem v tom, po7-14 dnech se dostavila menses…) Ja nevim jestli ivf me vlastne pomuze…nechci zatim to pdg nebo nevim, jak se to pise,to by bylo pres 30tis a to je uz moc, kdyz jsem pred prvnim cyklem ivf…a ty mas mrne?
Dekuji za povzbuzeni…
jo, jedno, v podpisu mám metřík i všechny svý IVF… a imuno máš udělaný?
@Cassiopeia jj, imuno taky mame…a nic, ja uz testovat pred menstruaci nebudu, pak jsem nestastna…Vynervovali me akorat doktori s ruznymi vysetreni…atd, kolikrat se to holkam stalo(pozitiv. testy)a pak se to povedlo…Uvidime to ivf, snad naky kvalitni vajucho vyprodukuju a vlozi to tam..Ja se do tveho metriku nedostanu ![]()
@InExile píše:
to jako fakt že může doktor navrhnout lázne jo??? To jsem vubec nevedela
Mě gynekolog o lázních říkal rok, ale pak to vždycky zakecal ![]()
@alenkkkaaal píše:
@Cassiopeia jj, imuno taky mame…a nic, ja uz testovat pred menstruaci nebudu, pak jsem nestastna…Vynervovali me akorat doktori s ruznymi vysetreni…atd, kolikrat se to holkam stalo(pozitiv. testy)a pak se to povedlo…Uvidime to ivf, snad naky kvalitni vajucho vyprodukuju a vlozi to tam..Ja se do tveho metriku nedostanu
Cesta k zobrazování podpisů s metříky -nastavení- nastavení uživatele - nastavení diskuzí - zobrazovat podpisy - ANO… nemáš asi nastavené zobrazování podpisů, takže je nevidíš. Jsou pod každým příspěvkem v diskuzi. Držím palce s IVF…
Ahoj. Dnes jsem 24DC, tak jsem byla na folikulmetru a nic
Největší 10mm a sliznice ještě nízká…
Moje dr. dnes dělala nějaké zákroky a nestíhala, tak jsem byla o patro výš na IVF klinice. Nevím proč, ale neměla jsem z toho moc dobrý pocit
…
Vzala mě jiná dr. a řekla mi, ať se ještě objednám k moji na pondělí, ale nevěřím že by se stal zázrak, tak spíš počítám s tím, že se s ní domluvím kdy mám přijít na vyvolávačku ![]()
@kajmi ja som po clostile a pregnile dostala mrchu normálne bez vyvolávačky. Možno nebudeš musieť na nu ísť.
Holky, muzu se zeptat, nemate nekdo dobre zkusenosti s inofolicem? nebo nosifolem? oboji obsahuje inositol, beru prvni mesic 2 sacky za den.. doktor mi naordinoval 4g denne..
@bíglice mne inofolik upravil po troch mes. ciklus. A mám kamošku, čo bola n ivf, neúspešne, potom hned nasadila inofolik a tretí mesiac s ním otehotnela prirodzene. Takže odporúčam. ![]()