PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
25.2.15 12:33

Holky, k čemu je ten nosifol? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
25.2.15 15:44

@vejuu17 obsahuje látku inositol, který je na rezistenci cukrů v těle. Tudíž se doporučuje při PCO. Musí se pít min 3 měsíce mě mudr. řekla 1 sáček takže celkem 5 balení. Je to dražší, ale já mám třeba zkušenost takovou, že mi přestaly méně padat vlasy a teď jsem 10 dní slabě špinila, takže se asi něco děje :-D Odedneška začínám zobat Glucophage (metformin) tak uvidíme co to semnou udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.15 11:40

@a.milka děkuju moc za odpověď :) já v tom všem docela plavu teď…ten nosifol by by mi byl ted asi k ničemu, když zatím dítě nechci a beru HA (aby vaječníky spaly :) ), viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 15:04

Ahoj holky, mam na Vás takovej docela intímní dotaz :D jak jste na tom s chutí k sexu při PCO? Moje libido je dost na nule a říkám si, jestli to nemůže být tím, že prostě při PCO nejsou ty hormony v takovým poměru v jakým mají být a tím se ta chuť prostě narušuje…jako, že není ovulace, není normální fungování těla a cyklu a tak nemůže být ani taková chuť… :nevim: máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
950
26.2.15 15:19

Ahojky. Tak u mě PCO vliv na chuť na sex nemá, já mám chuť pořád stejnou. Jako jsem mívala. Teda zatím v tomhle nějaké změny nepociťuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
26.2.15 16:23

@vejuu17 ano to jsou teď zbytečné peníze ;-) až by si potom chtěla mimčo tak začít pít, ale neni pravidlo, že při PCO budeš mít problémy. Jsou holky, který PCO mají, vysadí HA a první měsíc jsou v tom ;-) zatím bych se tím nestresovala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.15 16:27

@a.milka děkuju ti, akorát že já nemám bez hormonů ovulaci ani menstruaci a to za 3/4 rok od vysazení HA do nynějšího opětovného nasazení, vůbec…ani jednu sama od sebe, takže si moc nedělám naděje, že by to pak šlo jak po másle :( ale zázraky se dějí a třeba mi bude stačit jen něco na podporu ovulace, budu předbíhat…děkuji ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.15 16:27

Teda má tam samozřejmě být NEBUDU předbíhat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
26.2.15 16:51

@vejuu17 buď v klidu já to taky bez HA a vyvolávaček nedostávám :-) teď jsem tedy v prosinci lehoulince špinila a teď v únoru jsem špinila 10dní opět slaboulince tak vůbec nevim jak to mám brát…ale ono když vysadíš prášky tak to holky už potom nedostanou a pak zjistí že jsou v tom :-D takže fakt nikdy nevíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
26.2.15 18:10

@vejuu17 ahoj, já nosifol užívám už delší dobu (více jak rok) a MS se mi upravila a teď dokonce mám i ovulaci, ovulaci jsem předtím neměla vůbec a MS chodila jen po hormonech, pak jsem si postavila hlavu, hormony sama vysadila, nastudovala jsem vše na netu a začala s tím nosifolem, pak kontryhel a ještě další vitamíny a MS od léta chodí každý měsíc, takže já na něj nedám dopustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
26.2.15 18:56

@x.Luca.x to ráda slyším ;-) mohu se zeptat jakej máš názor na to, že jsem teď v únoru 10 dní jen lehounce špinila? Mám to brát jako MS? nebo? :-D už z toho těla fakt nemůžu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
26.2.15 21:08

@a.milka já jsem taky ráda, že se mi tělo dává do kupy :-), tak já nevím, zda se špinění dá považovat za MS, asi záleží, zda to máš pravidelné nebo ne, zda máš třeba nějaké zdravotní problémy, příčin špinění může být hodně, v únoru to mohlo být špinění, příští měsíc to může být MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
26.2.15 22:39
@a.milka píše:
@x.Luca.x to ráda slyším ;-) mohu se zeptat jakej máš názor na to, že jsem teď v únoru 10 dní jen lehounce špinila? Mám to brát jako MS? nebo? :-D už z toho těla fakt nemůžu :-D
špinení bych nebrala jako ms…to fakt ne, spíš to mohla být hormonální nerovnováha možná jak se dávaš do kuopy telo na to reaguje, ale jako ms bych to nebrala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.15 11:05

@InExile no, mám nižší sliznici a když jsem byla naposledy u mudr. tak řikala, že to jako ms mám brát, ale nevim. Mám PCO a MS nedostávám vůbec až po vyvolání..no uvidíme co bude další měsíc teď po tom metforminu, ale děkuji.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.15 11:07

@x.Luca.x nemám to vůbec :-D tak mě tohle právě překvapila a proto jsem nevědla jak to mám brát. Nemyslím si, že bych měla zánět nebo tak něco, cítím se fajn ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí