PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8237
23.3.15 11:29
@MaťulkaH píše:
@InExile Můžu se zeptat, od které výrobce máš ten jeřáb ptačí? Chtěla bych ho taky zkusit a našla jsem jich víc, tak nevím, který objednat :-) Děkuji

mám od Naděje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
23.3.15 11:30

@a.milka nosifol jsou vytamíny…nic víc klidne si neco dej problém by byl kdybys třeba pila gynex a do toho jeřáb ptačí či tak nejak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
23.3.15 11:46

@InExile tak já ten nosifol piju primárně kvůli inositolu…gynex jsem taky papala ale bez výsledku. No zkusím se juknout potom jeřábu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
23.3.15 12:34
@a.milka píše:
@InExile tak já ten nosifol piju primárně kvůli inositolu…gynex jsem taky papala ale bez výsledku. No zkusím se juknout potom jeřábu :-D

on ten gynex je skoro to samé jen je dražší…zkus to no…ono je to fakt tak rozmanite…že na každou funguje neco jiného…a každá má jiný příznaky co tak pozoruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
23.3.15 12:44

@InExile jsme hold unikátní no :-D uvidím no, teď 2.4. bych měla mít MS (nebo alespoň to m´špinění) tak uvidíme..pak kdyžtak naklušu někam pro jeřáb…ale nedávám si nějaké naděje, protože si myslím, že takhle rychle by ten metformin nemohl zabrat. Říkají do 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
23.3.15 12:59

@a.milka nevím já mela tři mesíce..ale fakt netiším co mi zabralo..bylo toakový narychlo..jak jsem začala jeřábovat a kontryhelovat bylo to tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
23.3.15 13:20

@InExile jojo, no tak uvidíme…po skoro 2 letech už něvěřím ničemu :-D jsem taky četla, že když se to povede tak ten metformin nemáš hned vysazovat, že to může zpsůbit právě potrat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
24.3.15 12:52
@a.milka píše:
@InExile jojo, no tak uvidíme…po skoro 2 letech už něvěřím ničemu :-D jsem taky četla, že když se to povede tak ten metformin nemáš hned vysazovat, že to může zpsůbit právě potrat :-(

to nevím em ho pak vysadila a podruhe jsem ho brala tejden a vysadila jsem si ho sama..a taky potrat…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
24.3.15 14:28

@InExile já jsem to právě někde četla, že ho doporučují snad do 12.týdne užívat dál…no každopádně jestli se mi poštěstí tak to budu raději konzultovat s mudr.;-) je mi to líto, že si o fazole přišla :-( ale tak aspoň jde vidět, že to jde a určitě se další udrží ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 12:42

HA na PCO

Ahoj všem, také mě zjistili PCO. MS si chodila jak chtěla, někdy až tři měsíce nic… DR mi udělal hormonální profil a zjistil vysokou hladinu testosteronu mj. a diagnostikoval to jako PCO. O dítě se sice zatím nesnažíme, takže jsem přistoupila na léčbu HA, ale zajímalo by mě jaké HA vám na to doktor předepsal prosím?
děkuji za odpovědi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.3.15 12:46

@Angelina.22 me příjde že HA na lečení PCO není uplne štastná jen prohloubí problém ale nelečí, ale tak pokud díte nechcete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 12:49

Podle všeho je to jedna cesta jak PCO léčit pokud zatím není v plánu dítě. Je tu některá, která taky kvůli PCO nasadila HA a jaké prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.3.15 12:51
@Angelina.22 píše:
Podle všeho je to jedna cesta jak PCO léčit pokud zatím není v plánu dítě. Je tu některá, která taky kvůli PCO nasadila HA a jaké prosím?

hmmm..Ha PCO nevylečíš…ale pokud díte nechceš tak ti jí proste předepíše. Já už HA do konce života nechci videt. A vetšina zý nás se tady snaží o mimčo a díky PCO to nejde, tak nevím jestli nekdo poradí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 12:55

Není to úplně tak jak píšeš… teda pokud můžu důvěřovat svému DR a informacím co jsem posbírala na internetu… jednoho dne se taky budu snažit. teď jsem jen ve fázi udržet tělo „funkční“. tak předem díky za radu těm, které byly v situaci jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.3.15 13:00

@Angelina.22 no holky ti poradej líp…ale krvácení díky Ha není krvácení jako tákové je to oblbovaní tela, díky prave antikáče…pokud díte nechceš proste jí ber a je to…jednou se tady možná sejdem a pkecáme si o tom proč to nejde…samozřejme mužeš bejt vyjímka i nekterým holkám s PCO se zadařilo hned, vetšina si musí pomoct nákýma jinýma doplnkama či laparoskpií a podobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí