PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
21.4.15 18:18

@alenkkaa tak to vůbec neznám, já měla vždycky Gonal a vajíčka nic moc:(, hodně se mi dělaly cysty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
24.4.15 11:48

Ahojky, já mám po laparoskopii, průchodnos byla v pohodě, jen jsem měla srůsty po slepáku a ty odstranili. Taky jsem měla PCO a to mě Dr. řekla, že odstranili.. teď jsem jelen z MS, poslední byla 18.3. a pak jsem šla na lap. po kdeté jsem krvácela, ale nevím jestli to bylo po zákroku nebo to byla MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.4.15 17:19

Já se vrátila dneska z nemocnice, já si myslím, že ta laparoskopie má něco do sebe, alespoň se podívají, jestli je uvnitř vše dobře. Drilling mi dělali taky, ten by měl účinkovat po dobu těch 6-ti měsíců, PCO se nedá odstranit, ale díky tomu drillingu se propíchají vaječníky a tím by se měly tvořit folikuly…ale postupem času ty vaječníky PCOs zase obalí. proto se říká účinnost těch 6 měsíců. Krvácení po laparce se jako MS nebere, to je běžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
25.4.15 11:33

@pajduška já mám laparku skoro rok za sebou a mám baječníkjy stále ukázkové..ale do toho pul roku je nejvetší učínost, proto se pak dává ten metformin aby to ukočíroval ty poplašený hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.4.15 11:37

Ahoj holky, já měla PCO diagnostikovanou před 4 lety, brala jsem Agnucaston, fakt jsem zírala, jak zabral. Loni jsme se začali snažit a po půl roce se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.5.15 10:35

Ahoj holky, tak mám za sebou laparku a hysteroskopii, oba vejcovody průchozí, děloha v pořádku a tak mi udělali jen opatrný drilling vaječníků, jsem zvědavá, jestli to někomu z vás pomohlo k otěhotnění a za jak dlouho po laparce vám přišla MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 13:30

@InExile ahoj, prosím tě za jak dlouho po laparce jsi začala brát ten jeřáb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 13:48
@x.Luca.x píše:
@InExile ahoj, prosím tě za jak dlouho po laparce jsi začala brát ten jeřáb?

jéééé tak ted si me zaskočila já začala brát hned pak po ms…jako se bere třeba kontryhel..proste v den ms jsem si ho nasadila a bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 13:52

@InExile děkuji, já právě přemýšlím, kdy to nasadit, protože mě MS chodí jen po kontryhelu a Nosifolu a nevím, zda teď po tom drillingu MS přijde sama nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 13:59

@x.Luca.x já myslím že by mekla přijít sama, že tím jak ti to tam opravili tak by mela dojít sama a nic by jí nemelo bránit uvidíš,…me šla pak sama ale to vlastne už před laparkou od ty doby chodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 14:30

@InExile a za jak dlouho ti přišla? mě právě přicházela po Nosifolu a kontryhelu a jak jsi dopadla na té hematologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 14:56
@x.Luca.x píše:
@InExile a za jak dlouho ti přišla? mě právě přicházela po Nosifolu a kontryhelu a jak jsi dopadla na té hematologii?

hele poprvé od laparky než se to dalo do kupy tak myslím že po 37 dnech pak se to srovnalo a pak to chodilo po 33 já ho začala pak brát asi po třetí ms od laparky a hned jsem byla tehu..hematologie..no tam budou vysledky až 6-8 týdnu po odberu…jsem objednana na 23.6. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.5.15 15:00

@InExile no tak já uvidím, jestli to dorazí nebo ne, objednaná na vyšetření nebo už pro výsledky? nejhorší je to čekání, ty čekací lhůty jsou hrozné, takže teď jste v jaké fázi? čekáte nebo se nadále snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 15:04

@x.Luca.x to jsem objednana k paní doktorce asi aby mi k tomu neco řekla, nevím co tam zjistej řekli mi jenom že když tam bude neco blbího že mi zavolaj dřív ale jinak takhle, lidí je tam moc, proto se takhle čeká a snažíme se…no proste to neřešíme, nepočítám plodný dny ani nic podobnýho, jsem ve fází že je mi to všechno fuk :think: takže to nák neřešíme..stejne na genetiku bych šla až po třetím nezdaru takže jestli otehotním ted nebo pak…třeba už to vubec nepujde já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.5.15 15:04

@x.Luca.x joo jak dlouho jsi po laparce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí