Pejsci naše radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
9.12.14 17:18
@miisenka píše: :mrgreen:
Nemas?

Bohužel,ne.Tedy zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 17:18
@Ducánek píše:
Tak jahody už taky nemáme :mrgreen: zničeny zahradní sošky, koště na dva kusy ale to jsem ho naučila ja :roll: takže nemáme šanci venku něco zamest, jelikož se vrhá hned po kosteti :mrgreen:
:mrgreen: U nas byly taky takovy tendence, ale vcas jsem to nastesti utla. Sapala se mi i po vysavaci, malem prokousla hadici :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.12.14 17:59

Kamarádka z čech má dvě čévéčka - fenky, jezdívá tady na Moravu za rodiči i s „holkama“ a její komentář k fotce, kdy jedna z holek stojí na umyvadle, mě fakt dostal…

člověk však musí počítat se zničenou zahradou, zničeným plotem, zničeným nábytkem, sežraným obědem, večeří, snídaní, zničenými sousedy…a naopak se stále se zlepšují fyzickou kondicí na dlouhé tratě a také roste předvídavost „co vše by čévéčko mohlo udělat/ukrást/vy­válet se v“ – aneb – nudíte se, a medvídek mýval vám nestačí?- pořiďte si čévéčeko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.12.14 18:25

Krásná diskuze :kytka: Neumím si představit život bez pejsků. Taky se pochlubím, tohle je naše adoptovaná čtyřměsíční prdelka :srdce: Našli je se svými sourozenci někde vyhozený na něčí zahradě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 18:30
@Maikee píše:
Krásná diskuze :kytka: Neumím si představit život bez pejsků. Taky se pochlubím, tohle je naše adoptovaná čtyřměsíční prdelka :srdce: Našli je se svými sourozenci někde vyhozený na něčí zahradě :roll:

Ta je krasne strakata!!! Ty packy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 18:32
@asha píše:
Ta je krasne strakata!!! Ty packy! :palec:

To je krásnej mucínek, ouška, čumáček, očíčka :hug: :hug: :hug: :hug: Kouzelný pejsek :kytka: :kytka: :kytka:
Jak může takovýho bezbrannýho broučka někdo vyhodit. :pocitac: Za to bych dávala kulku do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.12.14 18:38

To mi povídejte :( jen jsme ji uviděli a bylo jasný, že s námi jde domů :mrgreen: Je to miláček celé rodiny! jen nevíme, co by to mohlo být za rasu :lol: Povahou nám přijde bláznivá jako jack russel teriér, ale na to je zase už dost vysoká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 18:45
@Maikee píše:
To mi povídejte :( jen jsme ji uviděli a bylo jasný, že s námi jde domů :mrgreen: Je to miláček celé rodiny! jen nevíme, co by to mohlo být za rasu :lol: Povahou nám přijde bláznivá jako jack russel teriér, ale na to je zase už dost vysoká :)

Je to vorisek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
9.12.14 20:32

Díky za rady, taky si myslím, že bude lepší na psa počkat až budou kluci větší. Když si představím moje poslední šestinedělí, tak moc dobře vím, že bych psa fakt nezvládala. Stačí mít problémy s kojením a člověk nedělá nic jiného než odsává, přikládá, masíruje atd.
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná. :mrgreen: Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:33
@Busy Bee píše:
Díky za rady, taky si myslím, že bude lepší na psa počkat až budou kluci větší. Když si představím moje poslední šestinedělí, tak moc dobře vím, že bych psa fakt nezvládala. Stačí mít problémy s kojením a člověk nedělá nic jiného než odsává, přikládá, masíruje atd.
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná. :mrgreen: Už se moc těším.

Panečku, to je chlupáč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
9.12.14 20:36

2 hladkosrstí jezevčíci - třináctiletá Betynka a sedmiletý ďáblík jménem Slon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:38
@sloninka píše:
2 hladkosrstí jezevčíci - třináctiletá Betynka a sedmiletý ďáblík jménem Slon

sem s fotkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
9.12.14 20:52
@Burj Chalifa píše:
sem s fotkou!

Bohužel nemám, ale jsou to naše krásný a milovaný pesinky. Ještě před dvěma lety jsme bydleli v centru Prahy a byla docela sranda, když se Sloník při procházce na Letné zatoulal a já na půl parku volala :„Slone“. Lidi zírali, čekali co bude a z keře vylezl trpasličí jezevčík. Teď pejskové bydlí v domečku se zahradou. Mají pro sebe zařízený jeden pokoj - stará křesla, na nich staré kabáty, v pokoji se neustále topí krbovými kamny a pejskové se odstrkávají, který se bude válet blíž teplu. Dokonce šel manžel tak daleko, že vzhledem k tomu, že Betynka už je psí babička a špatně se jí skáče do výšky, tak jednomu křeslu uřízl asi o 10 cm nohy, aby tam mohla lépe vyskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:54
@sloninka píše:
Bohužel nemám, ale jsou to naše krásný a milovaný pesinky. Ještě před dvěma lety jsme bydleli v centru Prahy a byla docela sranda, když se Sloník při procházce na Letné zatoulal a já na půl parku volala :„Slone“. Lidi zírali, čekali co bude a z keře vylezl trpasličí jezevčík. Teď pejskové bydlí v domečku se zahradou. Mají pro sebe zařízený jeden pokoj - stará křesla, na nich staré kabáty, v pokoji se neustále topí krbovými kamny a pejskové se odstrkávají, který se bude válet blíž teplu. Dokonce šel manžel tak daleko, že vzhledem k tomu, že Betynka už je psí babička a špatně se jí skáče do výšky, tak jednomu křeslu uřízl asi o 10 cm nohy, aby tam mohla lépe vyskočit.

To je od manžela hezký! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 20:57
@Busy Bee píše:
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná. :mrgreen: Už se moc těším.

Ten je! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová