Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ducánek píše:
Tak jahody už taky nemámezničeny zahradní sošky, koště na dva kusy ale to jsem ho naučila ja
takže nemáme šanci venku něco zamest, jelikož se vrhá hned po kosteti
Kamarádka z čech má dvě čévéčka - fenky, jezdívá tady na Moravu za rodiči i s „holkama“ a její komentář k fotce, kdy jedna z holek stojí na umyvadle, mě fakt dostal…
člověk však musí počítat se zničenou zahradou, zničeným plotem, zničeným nábytkem, sežraným obědem, večeří, snídaní, zničenými sousedy…a naopak se stále se zlepšují fyzickou kondicí na dlouhé tratě a také roste předvídavost „co vše by čévéčko mohlo udělat/ukrást/vyválet se v“ – aneb – nudíte se, a medvídek mýval vám nestačí?- pořiďte si čévéčeko
Krásná diskuze
Neumím si představit život bez pejsků. Taky se pochlubím, tohle je naše adoptovaná čtyřměsíční prdelka
Našli je se svými sourozenci někde vyhozený na něčí zahradě ![]()
@Maikee píše:
Krásná diskuzeNeumím si představit život bez pejsků. Taky se pochlubím, tohle je naše adoptovaná čtyřměsíční prdelka
Našli je se svými sourozenci někde vyhozený na něčí zahradě
Ta je krasne strakata!!! Ty packy! ![]()
@asha píše:
Ta je krasne strakata!!! Ty packy!
To je krásnej mucínek, ouška, čumáček, očíčka
Kouzelný pejsek
![]()
Jak může takovýho bezbrannýho broučka někdo vyhodit.
Za to bych dávala kulku do hlavy.
To mi povídejte
jen jsme ji uviděli a bylo jasný, že s námi jde domů
Je to miláček celé rodiny! jen nevíme, co by to mohlo být za rasu
Povahou nám přijde bláznivá jako jack russel teriér, ale na to je zase už dost vysoká ![]()
@Maikee píše:
To mi povídejtejen jsme ji uviděli a bylo jasný, že s námi jde domů
Je to miláček celé rodiny! jen nevíme, co by to mohlo být za rasu
Povahou nám přijde bláznivá jako jack russel teriér, ale na to je zase už dost vysoká
Je to vorisek ![]()
Díky za rady, taky si myslím, že bude lepší na psa počkat až budou kluci větší. Když si představím moje poslední šestinedělí, tak moc dobře vím, že bych psa fakt nezvládala. Stačí mít problémy s kojením a člověk nedělá nic jiného než odsává, přikládá, masíruje atd.
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná.
Už se moc těším.
@Busy Bee píše:
Díky za rady, taky si myslím, že bude lepší na psa počkat až budou kluci větší. Když si představím moje poslední šestinedělí, tak moc dobře vím, že bych psa fakt nezvládala. Stačí mít problémy s kojením a člověk nedělá nic jiného než odsává, přikládá, masíruje atd.
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná.Už se moc těším.
Panečku, to je chlupáč ![]()
2 hladkosrstí jezevčíci - třináctiletá Betynka a sedmiletý ďáblík jménem Slon
@sloninka píše:
2 hladkosrstí jezevčíci - třináctiletá Betynka a sedmiletý ďáblík jménem Slon
sem s fotkou!
@Burj Chalifa píše:
sem s fotkou!
Bohužel nemám, ale jsou to naše krásný a milovaný pesinky. Ještě před dvěma lety jsme bydleli v centru Prahy a byla docela sranda, když se Sloník při procházce na Letné zatoulal a já na půl parku volala :„Slone“. Lidi zírali, čekali co bude a z keře vylezl trpasličí jezevčík. Teď pejskové bydlí v domečku se zahradou. Mají pro sebe zařízený jeden pokoj - stará křesla, na nich staré kabáty, v pokoji se neustále topí krbovými kamny a pejskové se odstrkávají, který se bude válet blíž teplu. Dokonce šel manžel tak daleko, že vzhledem k tomu, že Betynka už je psí babička a špatně se jí skáče do výšky, tak jednomu křeslu uřízl asi o 10 cm nohy, aby tam mohla lépe vyskočit.
@sloninka píše:
Bohužel nemám, ale jsou to naše krásný a milovaný pesinky. Ještě před dvěma lety jsme bydleli v centru Prahy a byla docela sranda, když se Sloník při procházce na Letné zatoulal a já na půl parku volala :„Slone“. Lidi zírali, čekali co bude a z keře vylezl trpasličí jezevčík. Teď pejskové bydlí v domečku se zahradou. Mají pro sebe zařízený jeden pokoj - stará křesla, na nich staré kabáty, v pokoji se neustále topí krbovými kamny a pejskové se odstrkávají, který se bude válet blíž teplu. Dokonce šel manžel tak daleko, že vzhledem k tomu, že Betynka už je psí babička a špatně se jí skáče do výšky, tak jednomu křeslu uřízl asi o 10 cm nohy, aby tam mohla lépe vyskočit.
To je od manžela hezký! ![]()
@Busy Bee píše:
Jinak mám vybraného irského jemnosrstého pšeničného teriéra, což je pes, který miluje děti, je milý, pohodový, aktivné, netrpí na genetické defekty a vážné choroby a hlavně nelíná.Už se moc těším.
Ten je! ![]()