Peníze od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
11.6.18 12:02
@Anonymní píše:
Buď ráda, že Vám je dala. Tchán měl půjčené chlapovo auto ( my máme jiné ), někdo ho naboural, tak dostali peníze v pojistky a když se chlapa ptali, jestli chce peníze hotově nebo na nás společný účet, tak říkám na účet ( no jo, mám mlcet, ale tak jsme se dohodli ) tak tchán říká, že o tom nerozhoduji, že to jsou chlapovi peníze :pocitac: :zed: ( chlap jim říká, že to bude na dovču, oni chtěli, ať si to nechá jako rezervu u nich, aby něco měl, kdybych ji kopla do zadele :mrgreen: )

Na to bych tchánovi řekla, že patřičný odstup si od něho budu udržovat taky, aby se nedivil, někdy v budoucnosti. A že mu děkuji, že mně dosud nepřijal do rodiny. A to jak to měl kdysi on s manželkou, že mně nezajímá (vnucuje synovi vlastní praktiky zacházení s rodinnými penězi - urvat pro sebe co nejvíc).
Ještě určitě dostaneš možnost mu něco šikovného sdělit, aby se stařec probral a věděl, kde je jeho místo a do čeho může mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
17.6.18 21:38

Kdynych mohla, dam taky, at maji radost. Proc ne? Hezky jim i ty podeluj a pak jom vypravej, jak jste so to uzili. Je to byse mi libilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová