Peníze z dědictví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
30.8.19 12:32
@smurfka píše:
tak zakladatelka ji slíbila že ji z prodeje toho bytu dá peníze na školu..jenomže zjistila že ji peníze nezbudou, tak je ted její segra na ni naštvaná..

Nemela to slibovat, to je fakt. Kazdopadne si ale sestra nemuze narokovat vubec nic. Nechapu proc by mela zakladatelka davat sve dospele, vdane sestre penize na skolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.8.19 12:33
@arinecka píše:
Nemela to slibovat, to je fakt. Kazdopadne si ale sestra nemuze narokovat vubec nic. Nechapu proc by mela zakladatelka davat sve dospele, vdane sestre penize na skolu.

ano, to jsem také říkala..

• Citovat
  • Upravit
166
30.8.19 12:34

Vykašli se na to. Nic ji nedlužíš a ona neumí projevit ani špetku vděku nebo pochopení. Mysli hlavně na sebe a na své děti. Zkus jim ještě naposled vysvětlit tvou situaci a pokud nenalezneš pochopení, tak jim důrazně vysvětli, že nejsi jejich sponzor a že jsi jen ráda, žes jim nic nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 12:34

Nehledě na to že vše vždy kfyž se někam jde platim já. Dovolenou jsem jí zaplatila, ale najednou řeknu už nemám a je zle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 12:36

Tu školu jí vždy někdo platil její tchýně moje máma a teď sem jí řekla že jí je dám jenže jsem si neuvědomila, že bpten byt co chci koupit je fakt drahej a neměla bych na něj a teď mi dělají s jejím mužem teda hlavně on scény

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 12:38

Pro mě jsou důležité moje děti aby jednou něco měly a mrzí mě že po tom všem se tekhle zachovala

• Citovat
  • Upravit
36009
30.8.19 12:41
@Anonymní píše:
Tu školu jí vždy někdo platil její tchýně moje máma a teď sem jí řekla že jí je dám jenže jsem si neuvědomila, že bpten byt co chci koupit je fakt drahej a neměla bych na něj a teď mi dělají s jejím mužem teda hlavně on scény

Jeho problém. Jako promiň, ale ty jim děláš akorát sponzora. Má manžela, rodinu a ty svoji a nejsi povinná nikomu žádný peníze dávat nebo mu něco platit. Můj manžel by se propadl hanbou aby moje sestra za nás něco někde platila. Co na to tvůj manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.8.19 12:42
@Anonymní píše:
Chci se vás na něco zeptat. Zdědila sem na půl byt po babičce. Z bytu chci koupit byt pro své tři děti. Mám sestru, která nic moc nušetří, často jí i platim atd. Slíbila sem jí o víkendu, že jí zaplatim z bytu školu, dělá vysokou již třetím rokem. S manželem byla na drahé dovolené, ale peníze moc nemají. To bylo od manžela a z jeho odmněn. Za tři dny jsem jí řekla, že ať se nezlobí, že jsem koukala na ceny bytů a nedala bych to dohromady. Do toho mi volal její manžel jak je na mě naštvanej, že se mnou skončil atd. Ona něco podobného, ale spíše přes city. Mimochodem sem jí pozvala už podruhé na drahou dovolenou letecky. Do toho její manžel před ťrema dny na mě zkoušel, jestli nechci založit rodiný podnik, ale on nemá peníze, musela bych do toho vše dát ja :roll:

Proc bys ji neco davala, kdyz to nebyl jeji pokrevny pribuzny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.8.19 12:44

Hele Anonymní z druhé strany.. kdyby ty si od ní potřebovala nějaké peníze nebo kdyby dědila ona, myslíš že by ti nějaké prachy nabízela? Myslíš, že by ti s manželem pomohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.8.19 12:45
@Anonymní píše:
Mám pocit že jsou teda hlavně on vyčůraný. Hlavně sestra si chodí často na kafíčka a saláty, trajdá a cždy jí na školu někdo dal. Mají spolu dítě do práce chodil ale měla i pauzy neušetří nic

Starej se o svoje a dávej a zvi jen pokud opravdu máš, ale v první řadě nikoho nepomlouvej a sama se chovej jako dospěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 12:50

Mrzí mě to že mám pocit že mě využívaj na dovolený drahý byli mohli si dát radéji na stranu a měla by na školu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 12:50

A myslim si že by mi nepomohli

• Citovat
  • Upravit
34393
30.8.19 12:57
@Anonymní píše:
Mrzí mě to že mám pocit že mě využívaj na dovolený drahý byli mohli si dát radéji na stranu a měla by na školu

Tak ten pocit mas asi opravnene, jsi pro ne bezva sponzor. Dokud davas tak je vse ok, jak reknes ne, hned je problem. Vykaslala bych se na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 13:14

Jj vykašlu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat