Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak to chodí u vás na vesnici, kolik je tam maminek, ale nemohla by jsi za malý úplatek naopak pohlídat ty děti někomu?
@lleennttiillkkaa opravdu se mi nechce sedět doma než ta starší bude schopna pohlídat a odvest tu maliu do školky, sama to také potrvá, potřebovala bych starší dceru, tak to má jiná kamarádka jeji 12 letádcera vodí děti do školky má dva sourozence, já tu holčičku obdivuji je moc šikovná.
@irca11 co máš za vzdělání? V jakým oboru si pracovala předtím? Jak moc daleko od olomouce bydlíš? Jsi řidič?
Firma Baumatex, s. r.o. přijme do pracovního poměru prodavače/ku textilu.
Požadavky: vzděl. SŠ s maturitou. Mzda 10.500,– Kč + prémie. Pracovní doba: 8:00 - 16:00 hod. Nástup je možný ihned. Své životopisy zasílejte POUZE na email: info@baumatex.cz.
Ráno nástup dobrý, odpoledne už by jsi musela nějak pořešit, ale určitě by se to dalo.
@Malaga většinou tu maji všichni ochotné babičky právě, nebo to že jim stihne dítě odvést nebo vyzvednout manžel který nedojíždí a úracuje třeba doma.
@lleennttiillkkaa jj něco takového by s emi hodilo ale mám jen výuční list, maturitu nemám a praxi také ne pracovala jsem růzdně, dělník, uklízečka hlídání, doplnování zboží vždy za minimum ale byla jsem ráda že mám práci.
@irca11 Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale co zkusit se poptat třeba někde v hospodě / baru? Když manžel donese směny na celý měsíc, tak budeš vědět, kdy bys mohla, ne? Jako brigáda by to šlo a budeš mít i kačky naavíc jako dýšky ![]()
Já jsem se teď začala vzdělávat v oboru finančnictví - právě protože bydlím na vesnici a moc velká nabídka práce v okolí není, natož aby to bylo zaplacené taky, aby se mi vyplatilo dojíždět :-/ Zkus se poptat mezi známýma, třeba někdo fin. poradce dělá a poradí ti, schůzky s klienty si pak domluvíš podle svých možností
Taky ještě nevím, jestli se tomu budu věnovat, nebo jestli mi to půjde, ale chci to zkusit ![]()
Nepíšu schválně společnost, u které se školím, aby to nebylo jako reklama ![]()
@sad 1 ten je také až v druhém městě problém je dojíždění a spoje. být Mc Donald ve městě které mám poblíž tak už tam jsem.
@irca11
Pokojská
Uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech (9112)
Počet volných míst: 3
Pracoviště a kontakty
Firma: Jiří Geisler, IČ 66956609
Pracoviště: Lindnerova 115/3, Pavlovičky, 779 00 Olomouc 9, Olomouc
Komu se hlásit: Alena Dohnalová, tel.: +420 774 404 334(volat7:00-15:00hod.), e-mail: adohnalova@geisler.cz
Vlastnosti volného místa
Směnnost: Jednosměnný provoz
Pracovní úvazek: Plný
Pracovněprávní vztah: Dohoda o provedení práce
Minimální stupeň vzdělání: Střední odborné (vyučen)
Pracovní poměr: od 22.4.2014 do 21.4.2015
Mzdové rozpětí: od 70 Kč
Poznámka k volnému místu: - dohoda o provedení práce -
Požadavky: spolehlivost, pečlivost, příjemné vystupování.
Kontakt je možný telefonicky od 7:00 - 15:00 hod. nebo mailem.
Poslední změna: 19.4.2014 2:16:34, ÚP ČR - kontaktní pracoviště Olomouc, číslo volného místa: 7 364 090 718, poslat dotaz zaměstnavateli:
@sabinta píše:
@pikola pas na dite? takze nemate tam trv. bydliste?
Mame, ale je to slozitejsi vysvetlovani. Na nezbytnou peci narok ma, ale treba ockovani si musime hradit sami. Oba jsme cesi, takze pas musi vystavit jedine ambasada a tu mame 700km daleko a neni to hned.
@pikola jak se rika proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite ![]()
![]()
znam to mela jsem chvili urady a doktory 150km a i to bylo docela naprd..takze chapu
5000,– Kč za 12 dní v měsíci. Zbytek bude muset hlídat přítel mezi směnami, tak jak to dělá nyní. Hlídá po dvacetičtyřhodinových směnách, a já přiletím z práce, a to stejné, hned jedu. Už se těšíme, až aspoň bude v té školce, že si vemu třeba den dovču, a odpočinu si.