Pero pro prvňáka, typ tornádo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
19.1.18 10:43

@krtek93 hele myslím, že ty tornáda se dělají i růžový (zahlídla jsem na netu, u nás na poště mají jen modrý s nějakýma chobotnicema ):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.1.18 10:49

Jojo, dělají růžový i fialový a v různých odstínech, s obrázky, vůněma… Klidně dcerku vezmi s sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.1.18 10:50

@hofka já čínu milovala, tuhle sem si ji koupila a peklo hrozný. Vůbec to neklouže po papíře a i vynechává stopu. Takže zlatý tornádo. Já mám v práci ještě gelovou „propisku“ Pilot a tou se píše ještě líp, ale zase se trochu „maže“ než zaschne na papíře, takže pro prťata nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 10:51

Tak to já doufám, že se to všechno dělá v nějaký „holčičí“ verzi. Jen kdyby vybírala slečna sama, bylo by jí úplně šumák, jak se jí to bude držet, hlavně že by to mělo ten správnej „dyzajn“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
19.1.18 11:06
@žampion píše:
Dcera má toto navíc pro leváky a říká spokojenost, a píše na to že je levák opravdu pěkně :hug: Dmu se pýchou :oops:

Máme Stabilo to růžové pro praváky a nemůže s ním psát ve škole…paní učitelce se zdá, že píše moc silně a propíjí na durhou stránku. Bohužel škola si podle mě objednala levné písanky a to je problém. Takže ve škole píše Tornádem a doma Stabilem Ergo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
19.1.18 11:13

Pokud mohu jako učitelka doporučit - tak Tornado COOL (nejsou na něm obrázky ovoce a nevoní), má totiž lepší stopu, než takové to voňavé Tornado - to má tendenci vynechávat. A pokud by učitelka dovolila, tak Stabilo. Ona právě ta širší stopa je vhodná pro začínající písaře. Časem jde pak koupit i náplň, která má tenčí stopu! Stačí se poptat v papírnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.1.18 11:16
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
19.1.18 11:20

@žampion Přesně tak, mám s ním dobré zkušenosti. Jinak - Stabilo dělá i tužku, má také silnější tuhu (ta se dokonce ořezává=)). Mně se to osvědčilo u žáků, kteří mají „tvrdší“ ruku=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 11:23

@Sashie Stabilo učitelka dovolí, jen upozorňovala na tu stopu a i na to případný propíjení (toho se docela obávám, když dcera kreslí třeba fixama, tak má tendence se zastavit a fixa se vesele propíjí na druhou stranu). Že to nechá na nás. Jen co opravdu nedoporučuje, to jsou ty gumovací věci. A ohledně Tornada díky moc ze „recenzi“, to jsou právě ty věci, který člověk prostě na první pohled nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.1.18 11:24
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 11:26

Tužku máme mimo jiné i jednou trojbokou se zářezy pro prsty. A to byla taky věc - já jsem zvyklá na číslování tvrdosti 1-3 a HB. A tady na tom najednou všemožný písmenka :nevim: Na psaní by měli mít číslo 2 - ale ty silnější ergo mám pocit, že se snad číslujou úplně jinak (nebo blbě koukám) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.18 11:32

@krtek93 i ty silné tužky se číslují stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
19.1.18 11:34

První dcera dostala od učitelky pero Tornádo cool. Píše s tím dobře. Nyní je v první třídě už druhá dcera a bude toto pero také používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.18 11:36
@krtek93 píše:
@Sashie Stabilo učitelka dovolí, jen upozorňovala na tu stopu a i na to případný propíjení (toho se docela obávám, když dcera kreslí třeba fixama, tak má tendence se zastavit a fixa se vesele propíjí na druhou stranu). Že to nechá na nás. Jen co opravdu nedoporučuje, to jsou ty gumovací věci. A ohledně Tornada díky moc ze „recenzi“, to jsou právě ty věci, který člověk prostě na první pohled nepozná.

to stabilo má inkoustovou náplň, nepropíjí…
A ještě malá technická poznámka… pokud dítě hodně tlačí, doporučila bych nekupovat ty recyklované eko sešity, ale kupovat s kvalitním bílým hladkým papírem… nedrhne to tak moc, lépe se píše… jsou sice dražší, ale stojí to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 11:37

@Regina Hero Já viděla právě něco jako je tady u toho Stabila nahoře - 2H, 4H, 2B… https://www.sevt.cz/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí