Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2865
5.3.15 05:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
5.3.15 08:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.15 08:37

@dagvi super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
5.3.15 14:24

@dagvi ptala jsi se na ten rtg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
5.3.15 18:32

@z1908 ano ptala bylo mi řečeno že to není potřeba pokud noha po dlahách a tenotomii vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
6.3.15 14:42

Tak vcera u doktorky dobre. rikala, ze nozicky jsou v poradku a na kontrolu za 4 mes. dostali jsme vetsi dlahy - boty. na rtg jsem se take ptala a vlastne mi bylo recono to same co @dagvi . a ze jeste je ta kost chrupavcita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
6.3.15 18:55

@z1908 jo o chrupavce mi taky něco vysvětloval to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.3.15 22:47

Ahoj holky, nevydržím to a musím se pochlubit, Martínek má 4 měsíce a dneska jsem byli na kontrole u Chomiaka a nožička vypadá moc dobře, achilovka je taky dost dlouhá, dlahy na celý den ještě týden a pak jen na spaní ( noční i denní) a za 4 týdny další kontrola a předpis na nové dlahy. Ptala jsem se i na cvičení. Říkal, že hlavní jsou ty dlahy…nevíte jak probíhá výměna dlah? je to zase v Metisu na Bulovce a zase se zálohou nebo už je to nějak automatické (bez zálohy)? moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.3.15 10:35

@milu79 Super! :pankac: jsem moc ráda, že tu čtu samé pozitivní zprávy :) s těma dlahama ti moc neporadím, my chodíme k Maříkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.15 10:35

@milu79 super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.15 15:14

@milu79 :potlesk: :kytka:
Tak dnes máme páté sádýrky. A nakonec jsme se domluvili, že na ten zákrok ( achillotomii ) malá půjde, takže příští týden ve středu nastupujem do dětské a ve čtvrtek jde na zákrok… uf, ať už to máme za sebou. V pátek jde na předoperační, tak půjde manžel, páč jak ji berou krev z hlavičky fakt vidět nemusím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
11.3.15 17:33

@Lucatkoo neboj to zvládnete, jenom teda naši Báře žádné předoperační vyšetření nedělali vůbec jenom ji ráno doktor zkontroloval že je zdravá

@milu79 super zpráva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.15 17:40

@dagvi No naše pediatrička se taky divila, dělat odběry 6ti týdennímu mimču, ale co už :-/ Ale říkala že když to nepůjde odebrat, tak to prostě odebírat nebude a napíše jim, že je malá zdravá. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.3.15 19:59

My jsme byli na achilotomii minuli tyden v pondeli v brne v detske. Je to v pohode. Moje miminko to zvladlo krasne. S tim predoperacnim je to asi pro jistotu. Taky jsem si rikala proc, ale aspon nam zjistili zvysene jaterni testy a nabeh na anemii takze sme malem ani nesli kvuli narkoze ze by nam ji neudelali…o chlup teda ano…takze oni asi vedi co delaji…
@Lucatkoo Preji aby to dobre dopadlo a miminko to dobre snaselo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.15 21:35

@jitukka děkuji :-) My jdem taky do dětské u nás v Brně, na odd.16. Můžu se zeptat jak dlouho jste tam byli? My jdeme ve středu na příjem a ve čtvrtek na zákrok, tak předpokládám že v pátek nás pustí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí