Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Doxa přesně tak, ten „jazýček“ právě vytáčí nožičku do správného úhlu..
@Doxa no ono uprimne to vytoceni neni az takovej zazrak…muj osobni nazor (meli jsme i snowboard, takze vim o cem mluvim)…sice je tam jakoby vytoceni, ale mne prijde, ze si prckove ulevi castecne v kycli a castecne v kolinku a vysledne vytoceni kotnicku nebude nic moc, rozhodne ne tolik kolik to vypada kdyz jsou botky na tycce. U dlah pod kolinko si dokazu moc dobre predstavit, ze se ta dlazka jakohy protoci v lytku a tim padem veskere vytoceni v kotniku taky mizi. Takze se dostavame ke slavnym kafo dlaham, ktere se nemuzou protocit, protoze jsou az po stehnoma kolinko je ohnute do praveho uhlu (taky prasarna) ALE kdyz nam je delali prvne tak neudelali vytoceni vubec zadne! Pry ma byt nozka v neutralnim postaveni
moc se mi to nezdalo a tak jsem pri dalsich odlitcich uprosila technika at nam je na moji vyslovnou zadost a riziko trosku vytoci…no nechtelo se mu, ale vytocil, ale fakt malinko…tak ja nevim co si o tom myslet ![]()
Ahoj holky. Tak dneska mame v brne po tenotomii. Malej zatim dobry. Jen mi nezvraci po narkoze, ale s**e jak amina
nestiham menit plenky
za 3 tydny na kontrolu a uvdime jake,,botky" vyfasneme. Jen teda tady ty sadry tak odflaknuli az hruza…ma tak hrozne ostre okraje, ze za tech par hodin co je ma na nozickach, ma otrene stehynka
musime vyrobit tuning..:)
@jitukka Můžu se zeptat jak dlouho trval ten zákrok? nás to možná po sádrování taky čeká a mám z toho hrůzu, hlavně si nedovedu představit nechat malou lačnou. Ať se malému trávení brzy upraví ![]()
@Shari81 Tak to bych mohla psychicky zvládnout ![]()
Dnes jsme byli na čtvrtých sádýrkách, Dr. Bajerová opět říkala, že má nožky velice pěkné a že dáme ještě jednu max dvě sádry a konec. A že uvidíme zda půjde na ty achill. či to risknem bez op. Tak jsem zvědavá na co příjde. ![]()
@Lucatkoo tak držím palce a doporučuju, jakmile nebude mít sádry, tak poctivě cvičit-protahovat
@Shari81 děkuji
určitě, s tím počítám
nerada bych něco zanedbala a chceme pro ty naše mrňata to nejlepší.
@Lucatkoo odvezli mi ho v 8 rano, a zpet mi ho dovezli v 11. Byl na dospani na JIPce ale to je standartni postup. Na lacno byl od 4 od rana a taky sem se bala, ale kupodivu vubec neplakal. Budu vam prat at se tomu vyhnete ![]()
@Lucatkoo u nás to taky trvalo hodinku i se sádrováním a bála jsem se taky toho hladovění, ale Dr. řekl, že mimča mají rychlý metabolismus a že tím pádem stačí být na lačno 3 hodiny předem. samozřejmě ti přeju, abyste se tomu vyhnuli, ale není to taková hrůza. naše malá to snášela úplně v pohodě, to spíš já jsem byla na prášky ![]()
Tak naše Bára má po kontrole nožka je pěkná dlahy dál nosit na noc a v září se máme zase přijít ukázat
jsem šťastná jak blecha. ![]()