Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nelar botičky DZO http://www.dzo.cz/…jistoven.php vyloženě je na PECky nedoporučoval…
@Shari81 díky za informaci. Já s ním naposledy řešila tejpování, též ho nijak extra nedoporučoval.
Ještě přidám jeden typ- http://www.levnedarecky.cz/…va-podlozka/
Holky, přeji Vám krásný nový rok 2016, ať se Vám podaří vše, po čem toužíte, jste šťastné, zdravé a miláškové Vám dělají jen samou radost ![]()
Zdravím všechny a taky vám přeji v tomto roce vše nejlepší, hlavně zdravé nožky našim dětem! ![]()
Já jsem v 5. měsíci těhotenství a za měsíc mě čeká zásadní ultrazvuk, na kterém mi asi řeknou, jestli bude druhé dítě ok a nebo nás čeká další martyrium PEC. Tak nám držte palce ![]()
Holky, já se moc omlouvám za debilní dotaz, vím že se to tu už mnohokrát řešilo, ale já nemám sílu ani čas to pročítat… Markétka už asi dva měsíce chodí (má 14 měsíců) a teď už chce po svých i venku. Takže jsme začali shánět venkovní boty. Mařík řekl ohebná špička, pevná pata a nic víc. Co jste jako první venkovní botky pro cca roční dítě porizovaly vy? Já jí teď koupila dětský Salamander, přišly mi ohebné ale zase úměrně zimním botam, nevím jestli jsem neudělala chybu. Vím, že přímo antivarozni boty jsou Schein, ale ty částečně proplaci pojišťovna a Mařík nic o takových speciálních botách neříkal. Na kontrolu jdeme až na konci května, do té doby nevím jak botky poresit. Pro úplnost momentálně máme na noc AFO dlahy, dvakrát denně protahuju achilovku a jinak nic speciálního neděláme, nožky na pohled vypadají dobře, jen se trochu stačí dovnitř.
@markét1982 i Vám krásný Nový rok!
Já kupují furt boty od značek protetika a geox, a velká spokojenost. Krásné ohebné špičky a pevná pátá. A kupují porad kotnickove.
@markét1982 Ahojky, já malé koupila teď sněhulky v Renu-úplně obyč, ale mají pevnou patu a ohebnou špičku. To je nejdůležitější. Ptala jsem se na speciální boty, na které přispívá pojišťovna a Mařík mi je pro tuto vadu vyloženě nedoporučil. Dokonce je měl v ordinaci a když jsem si je osahala, tak bych je fakt nekoupila…
@markét1982 ja kupuji znacku Sante. spokojenost. co se tyka snehuli, tak jsem koupila nejake obyc, za 600. to ma vylozene jen, kdyz je snih, takze zatim jen dvakrat.
@markét1982 kupuji v lékárně zdravotní boty Santé na zimu jsem vzala
@markét1982 kupuji v lékárně zdravotní boty Santé na zimu jsem vzala Essi a taky nejsou špatné ale santé dávám přednost.
@dagvi ja taky koupila Essi. ono je tech znacek zdrav bot vice. jen tedy ty essi se nam trochu odlepily. na zimu uz nevim presne, co to mame za znacku-
Holky, mockrát Vám děkuji za tipy, jsem ráda, že jak píšete, není třeba to až tak hrotit
předevčírem jsem koupila slevnene za 400 v Humanicu botky Superfit a malá v nich běhá jak splašená… ![]()
@Shari81 možná to bude tím, že Markétka má nohu velikosti 19…ty nejmenší čísla se asi moc neprodávají, tak jsem toho využila
ale určitě stojí za to tam ty slevy proběhnout, já tam viděla nekolikery značkové boty s 50-70% slevou ![]()
Maminky, má tu někdo zkušenost s KAFO dlahami?? Jak se s tím vaše mimča poprala. Máte nějaké rady, typy? Máme za sebou první noc a dali jsme jen 6 hodin, víc jsme nezvládli ![]()