Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Staza my jsme v psychomotorickým vývoji v normě akorát chodit samotnýmu se Tomáškovi nechce! Spíš podle tabulek málo vážíme přitom tom jí všechno pěkně! Hold nebudeme žádný obři!!! ![]()
Sam je podle doktorky při osmiměsíční prohlídce velikostně na rok a umí to co má umět a něco navíc. Docela se divila, že není pozadu, díky těm sádrám a dlahám. ![]()
Holky, tak si někdy říkám, že Barču ty dlahy spíše posílily
, je v něčem popředu a určitě ji dlahy neovlivnily negativním směrem, přece jen je každé dítě jiné a to i bez PEC a je to vždy individuální. Vše se ale děti časem naučí a nikdo si pak nevzpomene, že neuměl to nebo ono.
Lucian zkrátili vám nošení dlažek po roce jen na noční spaní? Nebo pořád máte 14 až 16 hod./denně? My máme pořád režim 14-16hod./denně a už čekám až ji bude rok, že se to zkrátí jen na noční spaní
.
Tak jsme doma s novýma dlažkama, dali nám je hned, tak už tam nemusíme
, kontrola za 3 měsíce
Akorát, když jste dostali druhý dlahy, nechali vám je stejně široký, nebo je rozšířili (myslím tu tyčku)???
Ahoj holky tak dnes jsme přijeli z kontroly a pravá nozicka se bude léčit hůře a levá je v poradku na obou je ale hybnost dobrá. Tyčku nám nikdo nerozsiril i když jsem řekla že Jakoubek leze o 106.Stále nemáme ani cvičit a dlazky máme pořád nosit nonstop. Kontrolu máme za 2 mesice tak jsem zvědavá. Dnes z toho mam smíšené pocity.
Co se týče vývoje tak jsme o trochu vepredu, ale kazdy mimco je jinaci nas Jakoubek je strašně hyperaktivni teď se nam už i začal opírat o kolinka když je o něco zapreny.
Ještě se pochlubim při 6-ti měsíční kontrole jsme měli 67,5cm a 8,62kg pořádný chlapak.
Přeji všem krásné nožky. Mejte se krásně pa pa
http://achilleus.cz/…-rady-a-tipy#… obuv
katy211 tohle jsem našla, tak se zkus na ty botky zeptat v pojišťovně
AndBar nám to na noční spaní zkrátili už v březnu, ale dokud mi Tomík odpoledne spal dvě až tři hodiny tak jsem mu je dávala i na odpolední spaní! Asi od půlky dubna je dáváme na 12 hodin!
Ahoj holky prosím Vás mám dotaz. Vraceli jste ty staré botičky (i s tím železem)? Nebo ste si je mohli nechat když jste dostávali větší… Já jen že bych je potřebovala upravit a vyžaduje to zásah do botičky tak aby po mě pak nevyžadovali náhradu
Jakoubek si totiž vyzouvá stále jednu nožku z botičky a já bych tam udělala ještě jeden pásek, který by mu tu nožku držel tak aby jí už nevyzul… předem děkuji za odpověd. Přeji krásný zbytek léta pa pa ![]()
Kristinko nám je nechali, když jsem se ptala jestli se to vrací koukali na mě jak na blbce
My si je chtěli nechat, tata uděla Samovi snowboard, tak že by je na něj přidělal a měli jsme památku ![]()
Tak holky já si botky nechat mohla, ale nevzala jsem si je. A Kristý, já udělala Matymu dirku v pásku abych pásek mhla výce utahovat a pomohlo to
Taky se vyzouval.
No já utahuju jak blázen, a stejně to vyzouvá jednou jsem to Jakoubkovi utáhla na 7 dírek a pořádně utáhla měl modrou nožičku a stejně si jí vyzul
mě spíše napadlo ze zadu vyříznout dvě dírky a udělat pásek kousek nad patičkou a tam stáhnout ještě to už by vyzout nemohl, ale bojím se právě kdyby to chtěli vrátit, abych to nezničila ![]()
Ty botky josu vaše takže to vrátit nechtěj…Oni by je už nepoužili.
Ahoj holky, zdravím po dloooouhé době a hlásím, že mi už jsme od 1 roku bez dlažek
bez operace a dlahy jsme měli jen na noc, ale v roce se mu v místě dlažek udělal ekzém, tak jsme přestali nosit a po včerejší kontrole už nemusíme nosit
takže mi jsme v pohodě
trošku vtáčí paleček, ale to říkal, že je normální, ale že se to srovná, musíme jen protahovat ![]()
Jinak botičky nám na rehabce doporučili SUPERFIT a maximální spokojenost ![]()
Dlažky jsme nechávali tam, kde nám je vyráběli a oni je posílali do Afriky nebo někam ![]()
Berrusko to je supééér
Tak já se budu modlit aby jsme to taky tak měli
Matyášek totiž teď začal s dlažkama strašně plakat a má histeráky při nandavání. A když spinká tak se snaží si ty botky sundat. V září jdem na kontrolu tak jsem zvědavá.