Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
6.8.12 17:14

Staza my jsme v psychomotorickým vývoji v normě akorát chodit samotnýmu se Tomáškovi nechce! Spíš podle tabulek málo vážíme přitom tom jí všechno pěkně! Hold nebudeme žádný obři!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
6.8.12 17:28

Sam je podle doktorky při osmiměsíční prohlídce velikostně na rok a umí to co má umět a něco navíc. Docela se divila, že není pozadu, díky těm sádrám a dlahám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.8.12 08:52

Holky, tak si někdy říkám, že Barču ty dlahy spíše posílily :), je v něčem popředu a určitě ji dlahy neovlivnily negativním směrem, přece jen je každé dítě jiné a to i bez PEC a je to vždy individuální. Vše se ale děti časem naučí a nikdo si pak nevzpomene, že neuměl to nebo ono.

Lucian zkrátili vám nošení dlažek po roce jen na noční spaní? Nebo pořád máte 14 až 16 hod./denně? My máme pořád režim 14-16hod./denně a už čekám až ji bude rok, že se to zkrátí jen na noční spaní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
7.8.12 10:00

Tak jsme doma s novýma dlažkama, dali nám je hned, tak už tam nemusíme :pankac: :pankac:, kontrola za 3 měsíce
Akorát, když jste dostali druhý dlahy, nechali vám je stejně široký, nebo je rozšířili (myslím tu tyčku)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.8.12 19:23

Ahoj holky tak dnes jsme přijeli z kontroly a pravá nozicka se bude léčit hůře a levá je v poradku na obou je ale hybnost dobrá. Tyčku nám nikdo nerozsiril i když jsem řekla že Jakoubek leze o 106.Stále nemáme ani cvičit a dlazky máme pořád nosit nonstop. Kontrolu máme za 2 mesice tak jsem zvědavá. Dnes z toho mam smíšené pocity.
Co se týče vývoje tak jsme o trochu vepredu, ale kazdy mimco je jinaci nas Jakoubek je strašně hyperaktivni teď se nam už i začal opírat o kolinka když je o něco zapreny.
Ještě se pochlubim při 6-ti měsíční kontrole jsme měli 67,5cm a 8,62kg pořádný chlapak.
Přeji všem krásné nožky. Mejte se krásně pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.8.12 20:33

http://achilleus.cz/…-rady-a-tipy#… obuv

katy211 tohle jsem našla, tak se zkus na ty botky zeptat v pojišťovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
7.8.12 20:58

Romčo díky, poptám se na to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.8.12 10:51

AndBar nám to na noční spaní zkrátili už v březnu, ale dokud mi Tomík odpoledne spal dvě až tři hodiny tak jsem mu je dávala i na odpolední spaní! Asi od půlky dubna je dáváme na 12 hodin!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.8.12 13:39

Ahoj holky prosím Vás mám dotaz. Vraceli jste ty staré botičky (i s tím železem)? Nebo ste si je mohli nechat když jste dostávali větší… Já jen že bych je potřebovala upravit a vyžaduje to zásah do botičky tak aby po mě pak nevyžadovali náhradu :) Jakoubek si totiž vyzouvá stále jednu nožku z botičky a já bych tam udělala ještě jeden pásek, který by mu tu nožku držel tak aby jí už nevyzul… předem děkuji za odpověd. Přeji krásný zbytek léta pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
16.8.12 13:59

Kristinko nám je nechali, když jsem se ptala jestli se to vrací koukali na mě jak na blbce :mrgreen: :mrgreen: My si je chtěli nechat, tata uděla Samovi snowboard, tak že by je na něj přidělal a měli jsme památku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
16.8.12 21:42

Tak holky já si botky nechat mohla, ale nevzala jsem si je. A Kristý, já udělala Matymu dirku v pásku abych pásek mhla výce utahovat a pomohlo to :-) Taky se vyzouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.8.12 16:01

No já utahuju jak blázen, a stejně to vyzouvá jednou jsem to Jakoubkovi utáhla na 7 dírek a pořádně utáhla měl modrou nožičku a stejně si jí vyzul :) mě spíše napadlo ze zadu vyříznout dvě dírky a udělat pásek kousek nad patičkou a tam stáhnout ještě to už by vyzout nemohl, ale bojím se právě kdyby to chtěli vrátit, abych to nezničila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.8.12 18:22

Ty botky josu vaše takže to vrátit nechtěj…Oni by je už nepoužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.8.12 22:42

Ahoj holky, zdravím po dloooouhé době a hlásím, že mi už jsme od 1 roku bez dlažek :palec: :dance: bez operace a dlahy jsme měli jen na noc, ale v roce se mu v místě dlažek udělal ekzém, tak jsme přestali nosit a po včerejší kontrole už nemusíme nosit :dance: :pankac: takže mi jsme v pohodě :palec: trošku vtáčí paleček, ale to říkal, že je normální, ale že se to srovná, musíme jen protahovat :jazyk:
Jinak botičky nám na rehabce doporučili SUPERFIT a maximální spokojenost :palec:
Dlažky jsme nechávali tam, kde nám je vyráběli a oni je posílali do Afriky nebo někam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.8.12 07:23

Berrusko to je supééér :-) Tak já se budu modlit aby jsme to taky tak měli :-) Matyášek totiž teď začal s dlažkama strašně plakat a má histeráky při nandavání. A když spinká tak se snaží si ty botky sundat. V září jdem na kontrolu tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí