Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,tak máme za sebou další kontrolu.
A nožky se zase líběj
Prej super…Další kontrola za 4měsíce a nošení stále na dení a noční spaní.Máme i poukaz na nové dlažky.Ale zase na ty staré co máme teď.Ty s přeskama nemají.Mají je jen někde jinde v ČR a s nima tato nemocnice ani náš lékař nespolupracuje.Ale dobudoucna prý budou.
Jinakjsem se dozvěděla že ve 2letech dítěte se ukáže pořádně co a jak…Že to je zlomový věk.Že buď šlacha vydrží a nebo se zase stočí
tak budem doufat ![]()
Jinak rostem pěkně..:-) Maty má 70cm a bez pár dkg 8kg a už si kleká na všechny 4
![]()
Anabell tak to jsou dobré zprávy!!!
Velká gratulace jen tak dál!!! To jste teda veliký nám je 10,5 měsíce a máme asi 8,5 kg to nás asi brzo doženete!!!
No my jdem na kontrolu 1.6. tak pak písnu jak jsme dopadli, ale zatím se nožky taky líbili tak snad budou i nadále!!! Pak písnu jak jsme dopadli!!!
![]()
Anabell suoer zprávy
a velká gratulace ![]()
My jdem na kontrolu v červenci, taky si musíme říct o nový dlažky. Samovipomalu ale jistě roste nožka, za chvilku mu budou malý. To jsi mě teda moc nepotěšila, že až ve dvou letech bude jasno
Nejraději bych to chtěla vědět hned ![]()
Lucian a vám držíme palečky a pěstičky a vůbec všechno co jde, ať se nožky na kontrole líbí dál a je vše tak jak má být.
![]()
luci děkuji a také vám držím pěsti a Katy tobě také
On je Matyáš velkej a těch 8kg ani neni moc znát
Doktorka řiká že je moc uspěchanej a strašně na před
Katy: s těma nožkama a tím věkem že až ve 2 mě taky teda dostal. ![]()
Budu doufat že bude vše v pořádku.Máme prý pořád tak hezky cvičit ty achylovky…Hodně je prý protahovat aby se nezkracovala..Kontrala nás čeká v září tak doufám že to bude v pořádku ![]()
Anabel, tak to je bezva, jak jste dopadli
.
My jdeme na kontrolu 12.7., tak snad bude vše taktéž v pořádku. Barborka je dost akční, chodíme i na cvičení pro mima teda už pro kojence
a moc si to užívá.
Všem přeji, ať jsou kontroly v pořádku a ještě více, ať máme nožky svých dětí v pořádku
.
Ahoj ženy, i já Vám všem blahopřeji a držím palečky aby Vaše kontroli dopadali báječně. Naše dnešní kontrola s předběžným verdiktem zní že 11.6. když to půjde dobře se konečně dočkáme operace na prodloužení šlach. Už jí mám snad vymodlenou chci aby tento krok byl za námi. Tak se už těším. Snad to dobře dopadne a nic se zase neodloží. Jinak by to bylo celkem 7 sáder v Praze a nožky jsou krásné moc krásné. Mějte se všechny krásně. Ahooooooooj ![]()
Kristinko tak to jsou samé dobré zprávy
nožky krásné, operace na obzoru, až bude po ní, tak budete mít to nejhorší za sebou, uteče to jako voda. Držím pěsti ať to toho 11.6. vyjde a nemusíte čekat na jiný termín ![]()
My byli včera na půlroční prohlídce, takže v 6 měsících a 7 dnech má Sam 70cm ( minule mu naměřili 71cm
) a 8300g
![]()
Katy mockrát děkuji
snad se to už podaří. Na jednu stranu mám strach ale na tu druhou pocítím úlevu. Na 80% uvidím v pondělí až nám sundají sádřičky - jak budou nožky vypadat.
Páni tak to je Samík pěknej kus chlapa
A to jsi už dávala Samíkovi příkrmy a nebo si ho jen kojila do těch 6-ti měsíců? ![]()
Já měla před naší operací taky strach a den operace byl nejhorší den v mým životě, Samovi bylo 7 týdnů. Po té operaci se mi strašně ulevilo, že je v pořádku, pak měl ještě měsíc sádřičky, ale v kuse, už nám je neměnili a jak mu je sundali a dostal dlahy, tak už nám bylo hej ![]()
Kojila jsem ho do šesti měsíců, pl roku jsme oslavili první mrkvičkou na oběd
ale on měl dobrej základ, když se narodil, tak měl necelých 5kilo
![]()
Dej pak vědět jak jste v pondělí dopadli ![]()
Ahoj katy takže v Praze jsme dopadli více než dobře. Jen jsem ještě teď vyklepaná. Takže v pátek jdu vyřídit příjem a papírování a v neděli večer máme nástup do nemocnice a příští pondělí jdem s Kubíčkem na zákrok a možná v úterý domů…
takže na jednu stranu šok že tak brzy ale na druhou se nám to o týden urychlí… toť naše novinky. ![]()
No super!!!! My to měli taky tak narychlo a je to lepší než vědět termín moc dopředu a čekat. Držím palečky ať to dobře dopadne a jdete brzo domů, my jsme šli taky třetí den. Jeden den nástup, druhý den operace a třetí den hurá domů. Tak se držte
![]()
Ahoj Katy tak si predstav ze dnes sme jeli s Jakoubkem na vyplneni papíru kvuli prijmu na to pondeli a uz si nas tady nechali.Za chvilku jde Jakoubek na zakrok a bude mít lokální anestesii takze super
do pul hodinky ho mam zpatky na pokoji a zitra bysme mohli jít domu..Tak za hodinku a pul bych mohla mit Kubicka u sebe uz se to krati.Přeji hezky den.Omlouvám se za chyby ale pisu z mobilu a seka se mi to
pa pa
Kristý tak držíme palečky ať to kubík zvládne a ať ho to nebolí ![]()
Ahoj všichni tak už jsme doma a musím říct že Kubíček je bojovník. v půl 3 odpoledne mi ho přivezli na pokoj ve čtvrt na 4 se mi ho podařilo uspat (samozřejmě plakal) a když se pak vzbudil opět plakal, proto jsme zavedli čípek proti bolesti a do 5 minut šlo i na očičkách vidět že se mu ulevilo a vyloudila jsem od něj půlku úsměvu. No a dneska ráno jako by na žádném zákroku ani nebyl opět kopal sádřičkama jak jen to šlo a už měl tu svou veselou náladu jako každý jiný den
jsem ráda že nás pan doktor tak překvapil a že už to máme za sebou, bych se do pondělka vynervovala… 26.6 jedeme na sundání a už si vyzvedáváme dlažky
už se těším… přeji krásný zbytek víkendu pa pa a díky za podporu ![]()
Kristinko, tak už to máte za sebou, byl to určitě fofr, ale důležité je, že se z toho Jakoubek, tak rychle vzpamatoval a že se směje a že má dobrou náladu, myslím, že tohle ti hodně pomohlo, když vidíš, že je veselý. Ono to rychle uteče a sádra bude dole, ale hlavně, ať jsou nožky v pořádku
, držím palečky.