Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
23.4.12 19:11

Ahoj Anabell, tak dnes jsme sundali první sádřičky z té Prahy a musím říci, že jsem nadšená :lol: tedy až na to že jsem se vylekala Kubík měl puchýřky na obou nožičkách a prý je to normální tak vyvynuli tlak jinam… už se těším až sundáme i ty druhé sádřičky… :-) Jinak jsme měli stejné nožičky jako měl Matyášek ale mi máme ještě navíc v chodidle trochu zkroucené ale to se snad také zpraví. Posílám dnešní fotečky :dance: mám z toho opravdu veeeelikou radost. A příští pondělí jedeme zas už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.4.12 07:46

Kristý no to jew paráda :-) To bude mít zachviličku srovnané. S těma puchýřkama nevim ty Matyáš neměl.Ale tak snad to nevadí jak oni říkají.My jdem na kontrolu s nožkama asi za 14dní tak jsem zvědavá co nám docent řekne.Držim palečky ať jsou nožky lepší a lepší :) Ale je vidět že jsou o hodně lepší když říkáš že to měl jak náš Maty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.4.12 19:18

Ahoj holky, tak máme dnes po kontrole, na ortopedii jsme teda strávili 3 hodiny čekáním, ale vyplatilo se.....dlažky má Sam na 12hodin+odpolední spaní :dance: :dance:
Primář byl moooooc spokojenej, my jsme teď taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.4.12 20:44

Katy, tak to jsou bezva zprávy, už jste se taky dočkali zkráceného režimu, to je fakt super, hlavně, ať jsou nožky všech lepší a lepší :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.4.12 07:43

Katy to je super jen tak dál :-) Teď bude Samík řádit o 106 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.4.12 06:19

Ahoj Katy, tak to máte mooooc dobrý… jsem ráda, teď bude mít Samík volnost tak bude veselejší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 06:41

Díky holky :hug: no ale kdybych se na to nezeptala, tak by nám je nechal pořád na celej den. Říkal, že čím dýl je nosí na dlouhou dobu, tím měnší pravděpodobnost, že se mu to vrátí. Tak jsme Samovi nedali hned úplnou volnost, včera jsme mu dlažky sundali zatím jen na odpoledne a jak bude víc pohyblivej,tak mu je budem sundávat i ráno. Jinak se nám včera hned začal plazit (lezení se tomu říct nedá) přitahuje se rukama,ale občas se zvedne i na kolínka :D :D A musíme cvičit každy 2-3 hodiny co je bez dlažek, tak včera jen 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.4.12 11:23

Katy, to je super, prcek je šikula :potlesk:
Taky už se těšim, až nám to zkrátí. Léto se blíží, tak ať můžem spolu skočit aspoň na chvilku do bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.4.12 12:51

Ahoj holky,musim vám napsat :-) Dneska jsem byla s Matym prvně na plavču a bylo to super :-) Řádil tam o 106. Za 14dní jdem na kontrolu s nožkama tak doufám že to bude ok.Má se stále pořád krásné a to máme vlastě jen na spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 13:15

Teda Anabell to plavání vám závidím…my se chystáme až od září, čekala jsem až jak dopadnem tady na té kontrole a teď už se nestihnem nikde přihlásit, teda stihnem, ale nechci jít na pár lekcí, pak dva měsíce nic a pak znova. Ale úplně si dokážu Matyáška představit jak řádil, chodila jsem plavat s Marečkem a taky jsme si to maximálně užili, oba dva :D
Kontrola bude určitě v pořádku, držíme palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.4.12 13:50

Děkuju :-)No já to mam lepší že to plavání vede má švagrová a já mam svou vlastní skupinku s kamarádkou.Takže se nám hodně věnuje a budem to mít kompletně…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.4.12 14:00

Tak to je super :palec: :palec: Z Matyáška bude plavec :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.4.12 10:39

Jé, to se máte. Taky chceme začít chodit, hned po létě, jak začnou kurzy, tak vyrážíme,pokud tedy budou nožky ok. Se starším synem jsme chodili taky asi od půl roku a vypplatilo se to. Příští měsíc mu bude 5 let a už plave sám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
27.4.12 10:54

Romčo tak to je šikulka že už plavčí v 5ti sám :potlesk: :potlesk: já šla právě co nejdřív ať v létě mužem řádit v našem bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.5.12 07:31

Ahoj holky, tak to vám moooc závidím, že budete chodit do bazenu, my letos budeme s Kubíčkem na suchu. V pondělí jsme byly v Praze a nožičky se váááááážně moc pěkně rovnají, ale pan doktor mi povídal, že na to prodloužení achilovi šlachy musíme jít, rovná jen to postavení chodidla. Kdyby rovnal i tu patičku tak je to na dýl a rychlejší prý bude ta operace a i pro Kubíka to bude lepší. Tak snad se budeme moct koupat alespoň na podzim v bazénu. Všem přeji krásné kontroly a hezké koupání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí