Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Natálka26 speciálně tebe prodají na orgány, mě ne já jsem kuřák
![]()
@Natálka26 teda jenom jestli nejsi očkovaná, očkovaný neberou
@anickadomnik
Mě? Mám jednu skoro nefunkční ledvinu, tvrdý játra od chlastu, žaludek zničenej éčkama a chemií z jídla protože nejsem bio a nestuduju u všeho složení, plíce mám černý od toho jak kouřím.. Myslím, že zrovna já nejsem dobrej adept na orgány
A očkovaná jsem taky.
Takže co s náma bude? ![]()
@Natálka26 jo holka tak to nevím, ale nejspíš můžeme být v klidu protože se té invaze asi nedočkáme
![]()
@anickadomnik Četla si sama, že už je to blízko… mám strach! ![]()
@Natálka26 píše:
@anickadomnik Četla si sama, že už je to blízko… mám strach!
přečti si jak si sama popsala svůj stav, holka ty už jsi v podstatě mrtvá, takovýhle věci řešit nemusíš
@anickadomnik
Stihnu porodit aby mi vzali i to novorozeně, který si následně vychovaj pro své úmysly?
![]()
@Natálka26 koukám TP v září, hele jestli nebude do té doby nějaký z mnoha plánovanách konců světa tak asi ano ![]()
@enyf píše:
Určitě už jste slyšely o případech, kdy nastávajícím maminkám vyšly špatně triple testy. Maminky si děti nechaly a dětem po narození nic nebylo. Byly úplně zdravé. Svádí se to na nespolehlivost těchto testů, ale ve skutečnosti za to může spiknutí státu, který potřebuje, aby ženy chodily na potraty a bylo tak dost „materiálu“ na tzv. kmenové buňky. U nás sice je legislativa taková, že kmenové buňky z potracených plodů se pro výzkum používat nesmí. Ale v zahraničí za ně bohatě platí. A taky se připravuje legislativa, která to umožní i u nás.
Každý rok kvůli zisku státu a gynekologů (dostávají od státu provize za každý špatný triple test) umřou tisíce dětí, které by jinak byly úplně zdravé.
Prosim te vis kolik nadpocetnych embryii, ktera uz pak nikdo nechce, vznika pri IVF? Ale asi by bylo lepsi je jen tak hodit do stoupy, vid… Uz to nehul…
@anickadomnik
Víš co, přece jenom přijít o jeden kus to je úplně zbytečný, od mala se to dá vychovat líp, než starší převychovat..
Copak holky nevidíte jak moc je to absurdní?
@Natálka26 Tak si tomu nevěř, ale až tě fakt unesou, tvoje děti prodaj na orgány a chlapa homosexuálům tak se budeš divit
![]()
@Natálka26 tak zrovna dneska bych ty moje na převýchovu někam klidně šoupla
jenže by je asi nikdo nechtěl
![]()
@geilens píše:
@Natálka26 Tak si tomu nevěř, ale až tě fakt unesou, tvoje děti prodaj na orgány a chlapa homosexuálům tak se budeš divit![]()
@enyf píše:
Když sem napíšu pár urážek, tak to zavřete? To by bylo super, stejně se tu jen šíří paranoa. (Všichni jste úplně pitomí a blbí)
Jo, ted jsem narazila na tento tvuj prispevek a doslo mi, ze to se temi embryi jsi asi myslela ironicky
. Ale clovek tu cte i vetsi nehoraznosti obcas.