Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BAZÁREK ANGIE jojo já sem to pochopila, jen sem tě chtěla doplnit ![]()
@BAZÁREK ANGIE Já to pochopila, moje reakce byla myšlena ironicky na Maryju, ne na tebe ![]()
@maryja tak na to mam uplne opacny nazor, ale pri sobote se dohadovat nebudu
@maryja píše:
@geilens ano, bola som v kontakte s detmi z dd a častokrat je im lepsie v detskom domove. Ako byt vychovávaný v klasickej rodine muž a žena- ktory nie su ich rodičmi, pripadne v pripade pestunstva neustale sa meniacich pestunov. O homosexualnom pare nemam ani chut hovorit, to ide stranou základ štátu. Rodina - muž, žena, deti sú základom štátu a majú byt podporované.
Mne sa to vyslovene hnusí, som veriaci človek a muž a muž deti fyzicky mat nemoze, žena a žena tiež nie. A podporovat to dokonca zákonom, to nie je láska. To dieta mozu mat radi, ale ziadny vzor klasickej lásky, ktorá je Bohom daná, ktorá je správna.Příspěvek upraven 31.05.14 v 19:25
Předběhla jsi mě, chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nejsi věřící. To že stejné pohlaví nemůže děti mít snad ještě neznamená, že je nemůže vychovávat? Vždyť i homosexuál vyrostl v klasické rodině a přesto homosexuálem je, výchova jak je vidět na to nemá pražádný vliv.
Aha, uz taky ctu ze jsi verici, myslela sem si to, ale nechtela sem skatulkovat… vysvetli mi jen, kdyz je to tak zvracene, proc ten tvuj buh ty homosexualy stvoril?
To jsem teda sama zvědavá na odpověď
. Ale podle věřících to bude tak, že je Bůh nestvořil, oni se k tomu přece sami dopracovali ne? ![]()
@maryja píše:
ano, kazdy sa rozhoduje sám. A každý ma voľbu, nie sme naprogramovaní roboti, bez slobodnej vole. Presne tak nás Boh stvoril.
Jak lze rozhodnout o něčem co je vrozené? ![]()
Jasne a Zeme je placata
prosimte ja myslela ze tyhle tmarske bludy uz jste prestali uznavat ![]()
Bod 29,30,31 mě teda dostal, cituji 29 :
29 Jsou prolezlí nepravostí, podlostí, chamtivostí a záští; jsou plní závisti, vraždychtivosti, svárlivosti, lsti a zlomyslnosti
Takže každý kdo má jednu z těchto vlastností je homosexuál? Nebo musí mít všechny?
Tak to je minimálně půlka populace ne?
@maryja píše:
Moja ja myslim, ze to je dosledok toho, ze niekto odmietne Boha… jako homosexualita a vsetko ostatne… kazdy ma niečo, snad nie každý všetko.
Homosexualita je VROZENÁ, VROZENÁ, VROZENÁ…není to ani důsledek obžerství, ani sledování jelena v říji, ani to zřejmě nebude vlivem měsíce!