Petice proti juvenilní justici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
30.5.14 20:38

@anickadomnik já sem ten článek viděla už odpoledne a první, co mě napadlo bylo, kdy to sem nějaká dobrá duše hodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.5.14 20:38

@geilens jo tak já na kraviny nemám moc čas tak jsem ho objevila až teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.5.14 20:39

@geilens ale abych se přiznala tak pořád tajně čekám kdy se tu objeví diskuze o těch schválně špatných triple testech… to je perla to se přece musí chytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.5.14 20:40

@anickadomnik tak nebuď labuť a založ ji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.5.14 20:44
@geilens píše:
@anickadomnik tak nebuď labuť a založ ji :mrgreen:

já nemůžu dneska už jsem svoji dávku nasjání vyčerpala, debata s dalším blbcem už by mě mohla zabít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryja
31.5.14 17:21

.

Příspěvek upraven 02.11.14 v 22:23

• Citovat
  • Upravit
maryja
31.5.14 17:24

.

Příspěvek upraven 02.11.14 v 22:23

• Citovat
  • Upravit
5436
31.5.14 17:47
@maryja píše:
to akokeby som povedala (je to len priklad). CO je na tom spatne, ze deti budu v škole legalne dostávat drogy? vsak uz teraz si ich porídí, když moc chtejí, tak si cestu nájdu. Tak prečo im nedať drogy priamo v škole, aby to nerobili nelegálne?

To snad nemyslíš vážně 8o Rozdíl v těchto dvou situacích je snad zdravě uvažujícímu člověku jasný. Na legální úpravě právního postavení osob stejného pohlaví ke společně vychovávanému dítěti nic špatného nevidím, na braní drog ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.5.14 17:50

@maryja A nebylo by dětem z dětských domovů lepé v rodině, u milujících rodičů, byť jsou stejného pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.5.14 18:05
@AliTad píše:
@maryja A nebylo by dětem z dětských domovů lepé v rodině, u milujících rodičů, byť jsou stejného pohlaví?

Maryja má zřejmě dojem, že by se této sexuální orientaci mohlo dítě v rodině homosexuálů naučit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.5.14 18:47

@BAZÁREK ANGIE Tak to pak ano. Pak je jistě mnohem lepší, aby dítě dokonale zažilo model neustále se střídajících tet vychovatelek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
31.5.14 18:52
@maryja píše:
Ja četla vsechno, i diskusiu!. Zakony o pestunstve, o množnom adopotovaní homosexualmi priamo suvisia s juvenilní justici… A jak sa ohradzovali… ked slo o registrované partnerstva, ze v ziadnom pripade sa to nebude tykat adopcie deti… a kročik po kročku to k tomu smeruje… Zatial vlastne, časom z detskych domovou, a dalším časom, sa budu ziskavat deti jak v inych škandid. štátoch, + Britania… atd… Holky, myslíte ze bude proti tomu nejaká demonstrácia? velmi rada sa zapojím!

Prosím, vysvětli mi (jak pro blbce) jak souvisí adopce homosexuálními páry s JJ!
Běž se zeptat těch děcek do ústavů jestli budou mít radši milující rodinu (ať už homo nebo hetero) nebo budou radši v děcáku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
31.5.14 18:52

@BAZÁREK ANGIE Jistě, všichni totiž víme, že homosexualita je vlastně nemoc, kterou by tam jistojistě chytili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.5.14 18:53
@AliTad píše:
@BAZÁREK ANGIE Tak to pak ano. Pak je jistě mnohem lepší, aby dítě dokonale zažilo model neustále se střídajících tet vychovatelek :zed:

Já s Maryja tento názor nesdílím, ale také jí ho neberu. Mě osobně dítě v péči takto orientovaných lidí nevadí, ani si nemyslím, že by mu to mohlo nějak uškodit. U milujících rodičů je vždy nejlépe…a jestli jsou to dva muži, dvě ženy nebo třeba švédská trojka neřeším :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.5.14 18:54
@geilens píše:
@BAZÁREK ANGIE Jistě, všichni totiž víme, že homosexualita je vlastně nemoc, kterou by tam jistojistě chytili :zed:

To jsem nenapsala a ani tento názor nesdílím…takhle to dle příspěvku vnímá Maryja..já na to pouze reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí