Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@geilens
Mě by rychle vrátili..
A ještě by zaplatili ať si mě můj drahý vezme zpátky. Moje dítě je podvyživený, takže nevěřím tomu, že je to zrona ideál zdravých orgánů… A chlap? No to by bylo horší, on dostává poměrně často nabídky od gayů, a odmítá, takže jemu by se to 100% nelíbilo ![]()
@anickadomnik
Vidíš a proto já to svoje šoupu do školky dvakrát/třikrát týdně, odpoledne chodí s jednou známou a dalšíma děckama po Praze, kde jim ukazuje zajímavý místa, věci, pak má tenis, plavání a ještě chodí na dechový cvičení. Takže doporučuju ![]()
@hBod píše:
A vo-vo-vo tom to je!!, je všeobecně známo jaký je postoj k výchově dětí v Anglii a severských zemích, co čekali?, dotyčné, medializované mě přijdou všechny jako sociální případy, a jako k cizince si dovolí víc než k domorodci, excesy státní správa nerada přiznává kdekoliv
No hurá, konečně někdo rozumnej ![]()
@magistra K píše:
Jo, ted jsem narazila na tento tvuj prispevek a doslo mi, ze to se temi embryi jsi asi myslela ironicky. Ale clovek tu cte i vetsi nehoraznosti obcas.
No jasně, navíc hned příspěvek pod tím textem mám komentář „čemu všemu ještě uvěříte?“ Ale teď začínám mít strach, že ten můj výmysl někdo začne šířit dál - asi jsem to napsala moc uvěřitelně ![]()
@enyf no měla si založit extra diskuzi a určitě by se našlo dost lidí který by byli ochotní proti tomu bojovat
![]()
@magistra K píše:
Prosim te vis kolik nadpocetnych embryii, ktera uz pak nikdo nechce, vznika pri IVF? Ale asi by bylo lepsi je jen tak hodit do stoupy, vid… Uz to nehul…
Mimochodem, ani tato embrya z IVF neumožňuje náš právní řád využít pro výzkum - pokud se nepletu. Už je to nějaká doba, co jsem ten zákon viděla.
Tak už by to mohli zavřít ne? Já bych řekla že diskuzi jsme zaplevelili ažaž ![]()
@enyf Ja do kmenovych bunek nedelam a pravo uz vubec neni muj obor, takze budes mit asi pravdu. Pokud je toto aktualni
http://stemcells.nih.gov/…basics3.aspx
tak v USA to legalni je. Kazdopadne aspon tak maji ta embrya nejake vyuziti a nejsou jen tak zbuhdarma znicena. Nejak mi neni jasne, proc by ta druha cesta mela byt etictejsi (to uz jsem ale opravdu hodne OT, snad se toho nekdo nechyti a nerozjede se tu plamenna diskuze na toto tema
.
@magistra K souhlasím, raději ať poslouží vědě, než že skončí v popelnici ![]()
@maryja Ty máš něco proti adopci homosexuálů? Lepší než aby ty děcka vyrůstali v ústavech!
Edit: co to má společného s JJ nevím
@maryja a v čem je problém, podle toho co se ve výše zmíněném článku píše se jedná o adopci dítěte partnerem/kou jeho biologického rodiče, tzn. ve většině případů s nimy to dítě již žije, jde jen o formální úpravu toho vztahu
@maryja
a co je špatného na tom, aby mohli homosexuálové vychovávat děti legálně?
Už nyní si je pořídí, když moc chtějí, tak si cestu najdou, ale rodičem je legálně jen jeden z nich. Proč nedat i tomu druhému možnost dozvědět se o dítěti informace v nemocnici? Proč by dítě nemohlo dětit o po druhém člověku, který jej vychovával?